elektroboy Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Hva er din favoritt burger? På min hamburger må det være:Salat med masse dressing, ost, tomater, å noen sure agurker oppå!=) Den du får på shell i skien er god=)
Garegaupa Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Tja... Ein godt steikt hamburgar med mykje ost, salat og dressing, med nokre skikkelege laukringar... Det er saker, det! (Er det Shell ute på Herkules du tenkjer på? I så fall er dei rimeleg brukbare, dei hamburgarane dei har der.)
elektroboy Skrevet 10. september 2006 Forfatter Skrevet 10. september 2006 Tja... Ein godt steikt hamburgar med mykje ost, salat og dressing, med nokre skikkelege laukringar... Det er saker, det! (Er det Shell ute på Herkules du tenkjer på? I så fall er dei rimeleg brukbare, dei hamburgarane dei har der.) 6838734[/snapback] Ja, tenker der ved herkules! De er hvertfall ikke små de hamburgerne der Er u fra skien eller?
Ozelot Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Hamburgerbrød fra en hvilkensomhelst butikk, og burger fra gilde. Chilijetchup i midten.
Garegaupa Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Nei, storleiken er det ingenting å seie på - som det seg hør og bør... (Eg er ikkje frå Skien, men eg bur her for tida. Eg er ein av dei som flyg dei helikoptera som surrar rundt Geiteryggen støtt og stadig... )
Isbilen Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Hamburgerne på Inside i Bergen ... Nei uff, nå ble jeg sulten.
JacEr Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Personlig har jeg mistet sansen for burger-sjapper. Er lei av at hamburgeren betegnes som junkfood, så lager dem helst hjemme selv. Stort brød og burger av god kvalitet er ett must. Først stekes to striper bacon som legges til siden på et kjøkkenpapir. Burgeren stekes på medium varme (helst på grillpanne, men stekepanne med lite fett er et greit alternativ) på den ene siden til man ser bloddråpene pipler opp på siden som vender opp. Burgeren skal IKKE flyttes eller presses på , faen ta bensinstasjoner og utesteder som legger en sånn vekt oppå som presser ut all kjøttsaften! Burgeren snus og stekes i 25-35 sekunder på den andre siden. Akkurat når den snus, legger man på et godt lag med jarlsberg eller den osten man foretrekker, med baconet oppå der igjen, for den gjennværende steketiden. Burgeren plasseres på brødet og man har på et sjenerøst, men ikke overdrevent lag med Heinz Barbeque-saus (et langt bedre alternativ enn ketchup), sprøstekt løk, litt sennep, fire tykke tomatskiver og seks skiver agurk. Da har man et perfekt (om enn noe usunt) måltid som passer til alle anledninger. Personlig mener jeg ting som sylteagurk og forskjellige typer dressing er bannlyst, da de tar vekk smaken fra det jeg mener en hamburger skal være. Håper samtlige anser burgere som et standsmessig måltid, ikke junkfood eller fyllemat. Den fortjener så mye bedre!
Haraldson Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Godt stekt spis-hamburger fra 10pk på Rimi, krydra med Natvigs krydderblanding under steikinga, ketchup rett på brødet øverst og nederst, løk, paprika, salatblader under, partydressing, kjøttet.
Gjest member-97590 Skrevet 12. september 2006 Skrevet 12. september 2006 Cheeseburgeren på Mc.Donalds! Men har jo ikkje det her eg bor, så ellers er det mammas heimelagde:)
Haraldson Skrevet 12. september 2006 Skrevet 12. september 2006 Cheeseburgeren på McDonalds er den absolutt beste burgeren du vet om? Lunka burger med plastikkost?
Gjest member-97590 Skrevet 12. september 2006 Skrevet 12. september 2006 Cheeseburgeren på McDonalds er den absolutt beste burgeren du vet om? Lunka burger med plastikkost? 6849052[/snapback] Kan ha noe med at sist gang eg spiste den, var sent på kvelden så det var bare meg på mc.donalds, så han hadde ingen burgere som var ferdige, og da fikk eg den varm! Menmen.. Hver sin smak:P
Lemkin Skrevet 12. september 2006 Skrevet 12. september 2006 Sesam Bacon Chili Cheese. 6838777[/snapback] 190 grams bacon cheese sesamburger. Håpa det smaka!
Thlom Skrevet 12. september 2006 Skrevet 12. september 2006 Burgere skal lages hjemme. Da kan man blande i så mye godt man bare vil. Fersk oregano, nykverna pepper, egg, rødløk, hvitløk, bare fantasien setter grenser. Man kan lage burgerene så store man bare vil. Helst bør man lage hamburgerbrødet også, men det er litt mer tidkrevende, så kjøpebrød er heilt ok. Tilbehøret kan varieres. Men det er viktig med god ost
KissaMcDuck Skrevet 13. september 2006 Skrevet 13. september 2006 Når vi skal kose oss her hjemme, lager vi en stor porsjon bønnedeig . Serveres i grove hamburgerbrød med isbergsalat, løkringer, SYLTEAGURK, (samboeren min har tomater på) og smeltet ost. Heinz ketchup og hjemmelagd dressing på, mmmm_sweet
Lolliken Skrevet 13. september 2006 Skrevet 13. september 2006 Lager karbonade av kylling, grovt hamburgerbrød i brødristeren, salat med tomat og syltete agurker, chilisaus NAM!!! Ellers kommer jeg ALDRI til å kjøpe noe fra macern eller andre lignede steder.
Quenyth Skrevet 13. september 2006 Skrevet 13. september 2006 Statoil burgern e best -Ost -Løk -Burger -Brød -Salat -Tomat -Dressing -Chilli Ketchup -Sylte Agurk trur ikkje æ har glømt nåkka
-Tori- Skrevet 13. september 2006 Skrevet 13. september 2006 Cheeseburgeren på Mc.Donalds!Men har jo ikkje det her eg bor, så ellers er det mammas heimelagde:) 6848942[/snapback] Tro det eller ei, jeg er faktisk enig! Den er veeeldig god.
wilzoo Skrevet 13. september 2006 Skrevet 13. september 2006 333g Cheesburger fra Sesam på Samfundet i Trondheim. Ellers kan jeg nevne at bugeren på Øya Asiamat/Burger på andre siden av Samfundet ikke er å forakte heller
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå