Jump to content
Sign in to follow this  
kewell79

playstation 3 i salg nå! ingen spøk!

Recommended Posts

La inn et spørsmål jeg og. Og raporterte annonsen.

6720708[/snapback]

Da er det allerede to rapporteringer... :p

 

Legg merke til at han prøver seg på 10 eksemplarer... tenk hvis noen går på denne... :hrm:

Share this post


Link to post

posta et "spørsmål" jeg også, ba om bilde av maskina med selger og utendørs lett gjennkjennelig område som bakgrunn, så får han noe å bryne seg på

 

og ja jeg vet, det går sikkert å forfalske sånne bilder.

Share this post


Link to post

Hehe, husker han tullingen som fikk solgt eska til Xbox360 for flere hundre dollar på eBay. Eller mere, han tullingen som KJØPTE den.

Edited by Bitex

Share this post


Link to post
Hehe, husker han tullingen som fikk solgt eska til Xbox360 for flere hundre dollar på eBay. Eller mere, han tullingen som KJØPTE den.

6721382[/snapback]

Hvorvidt han faktisk fikk penger er vel fortsatt uvisst - i de fleste tilfeller sto de jo oppe som "Xbox 360 box", og alt av specs på konsollen var listet for å gjøre det mindre klart at det fortsatt vare kun esken man bød på. Dersom man faktisk tok seg tid til å lese gjennom hele ville man jo sett at det kun var en tom eske, men ikke alle brydde seg om slikt - de ville ha en Xbox 360 der og da.

Share this post


Link to post
Ifølge Nvidia, er grafikkortet i PS3 over dobbelt så kraftig som to GeForce 6800 Ultra-kort - de beste skjermkortene til PC som er på markedet i dag.

 

HAHA. :D

Share this post


Link to post
ALLTID ONLINE: Onlinestøtte blir integrert i maskinen.
Hehe...

 

Ikke dårlig. Han holder til i Bodø - ti mil unna her. Kanskje jeg kan få se varen før jeg eventuelt kjøper den :hmm:

Edited by Fidel_Castro

Share this post


Link to post

Ser at det er litt copy paste på gang

 

MASKINKRAFTEN: Her er PS3 på papiret en god del bedre enn Xbox 360. Kjernen er en 3,2 GHz Cell-prossessor, med syv uavhengige prossessorenheter på 3,2 GHz hver. Ifølge Nvidia, er grafikkortet i PS3 over dobbelt så kraftig som to GeForce 6800 Ultra-kort - de beste skjermkortene til PC som er på markedet i dag.
Edited by MongoMan

Share this post


Link to post
Garantivilkår : Garanti 2 år etter norsk kjøps lov

Garanti er ikkje påkrevd, reklamasjonstid derimot. Flott orddelingsfeil for øvring.

 

Får forresten ikkje lese lengre ned enn Garantivilkår :hmm:

Share this post


Link to post

Genialt

 

Jeg og Bikkja skal til Bodø allerede til fredagen. Noen som har telefonnummeret til fyren?

 

Jeg gir 8k cash kontant for ps3. Viser det seg derimot at det er løgn, skal jeg poste før og etterbilder av selger + at jeg skal ha kjøregodtgjørlse og tapt arbeidsinntekt.

Share this post


Link to post

22/8/2006 14:43 Spørsmål fra Exess_no35(42)Antallet stjerner avgjøres av antall % positive karakterer

Hvis du tar en titt på norges største nettbutikk så har de forhåndsbestilling på maskinen. Ta også en god titt på lagerstatus, der står det "ingen tilgjengelige idag. xxx stk 17/11-06 UBEKREFTET" Og du påstår at du skal ha maskiner tilgjengelig noe som norges største nettbutikk ikke har klart? Dessuten er du registrert for 2 uker siden uten verken kjøp eller salg å vise til? Dette lukter det svindel av lang vei min gode mann.

 

22/8/2006 15:17 Svar fra novcon

Det ligger to auksjoner ute av denne auksjonen. På den andre er det lastet opp en ups sendings lapp fra vår levrandør som bekreftelse på at vi klarer og skaffe playstion. Hvis du trur dette er svindel så ikke by på denne auksjonen og la vær og rake ned på andre. Vi skaffer maskina dermed basta . Hvordan andre butikker får sine maskiner er helt opp til dem. Vi er spesialisert på import og vare handel og jeg synes det er bra naivt og tru at noe ikke klarer og får tak i noe som er så lett. Jeg synes du skal sette deg inn i vare handel import før du snakker så høyt og om hvordan dette virkelig fåregår.

 

Haha!

Share this post


Link to post

Her er et lite utdrag fra nettsiden deres:

Novcon Bodø er et ny etablert firma, Som tilbyr service automater til butikker, Skoler og Offentlige toaletter. Automater som er utplassert av Novcon tilbyr brukerne produkter som, Tamponger, Bind, kondomer, og hygiene artikler.

 

Hmm, Playstation3?, spesialister på import?

De er ikke engang registrert i Brønnøysund.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...