Jump to content

Lokiboki

Medlemmer
 • Content Count

  767
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dessverre ikke fått testa i dag pga. Pågående oppussing 😕 Gleder meg stort til dette! Hvordan er førsteinntrykk? 🙂
 2. De kjørte en kreativ løsning for meg 😛 Han på chatten la inn en ordre med betaling via vipps. Betalte og hentet ordre i butikk. Neste gang blir det bare å løpe innom butikken ja 😁
 3. Andre som har problemer med klikk og hent av ratchet & clank på Elkjøp? Jeg fikk beskjed om at det alltid var sånn med nye lanseringer og at det først ble tilgjengelig for klikk og hent i morgen..
 4. Ser insane ut! Tror dette blir det definitive høydepunktet til ps5 så langt
 5. Da nådde jeg rulleteksten i returnal. Synes dette var litt av en reise! På tross av mye frustrasjon underveis må jeg si dette spillet var helt fantastisk!
 6. Elsker spillet så langt. Drept de tre første bossene og kom meg videre til 4 boss før jeg nok en gang måtte sette maskinen i restmode før leggetid. Da er det jo helt fantastisk at det var kommet en update som gjorde at jeg måtte ta hele biome på nytt! 😕
 7. Litt småforbanna på Elkjøp da jeg bestilte både returnal og RE: Village i samme ordre på nett uten at de sender det i tide til lansering. Får bare leve med det når de uansett sliter såpass med å levere PS5 spill til butikk for tiden 😛
 8. Jeg bestilte kontroll fra dem. Tok et par dager til den ble sendt. Når den først var sendt fikk jeg den 3-4 dager senere her på Sørlandet.
 9. Tror det er veien å gå fremover. Ender nok opp med å kansellere min bestilling for å gjøre det samme 😛
 10. Noen som har fått sporingsbekreftelse på returnal fra Elkjøp? Begynner å angre på at jeg ikke valgte collect at store. Ifølge dem ville spill fremover bli sendt på lanseringsdag.
 11. Da var endelig min Xbox series X og i hus etter 5 utsettelser😊
 12. Helt utrolig at de har null system på dette. Jeg fikk nok en utsettelse. Denne gangen bare med to dager. Forventer nesten ny utsettelse enten i morgen eller fredag.
 13. Bestilte 22.09 i butikk og var lovet konsoll til lansering. Var fryktelig irritert når jeg noen dager før fikk 1. Utsettelse. Etter dette har den blitt utsatt gang på gang. Forventet nå 17. Desember, men har blitt så vant til utsettelser at jeg sier meg fornøyd om jeg får før årsskiftet.
 14. Tydelig at Elkjøp ikke prioriterer levering til butikk hvertfall... Jeg bestilte før mange av dere, men er nå på 5. Utsettelse 😛
 15. Sant nok Hadde nok vært mer irritert om det ikke hadde vært for at jeg alt har ps5. Jeg fikk et spill i kompensasjon første gang. Kan jeg spørre hva du fikk?
×
×
 • Create New...