Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

knipsolini skrev (8 timer siden):

Mener jeg leste et sted én i uken, da er det i hvert fall helt uaktuelt å betale 79kr/mnd, som ikke er langt unna hva jeg betaler for Spotify som gir utrolig mye mer.

Husk at PodMe satser stort på mye annet innhold. Om det kun er RR som frister deg så skjønner jeg 79/mnd blir i meste laget. Selv hører jeg mye mer på podcast enn jeg hører på musikk, så jeg synes ikke det helt avskrekkende, men foreløpig er fortsatt flere av favorittene mine igjen i NRK og ikke Schibsted/PodMe.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Sitat

– Selv om vi skal lage det samme, så føler jeg at vi er mer skjerpet. Vi er på et nytt sted, og må bevise at vi fortsatt kan levere. Da vi var i NRK var det litt sånn slentrete. Det er det ikke nå, sier Steinar.

Ja, det skjønte vi vel alle. Men når de allerede gjenbruke gamle forslag på navn så spørs det vel. :p

Lenke til kommentar
Skurupu skrev (1 time siden):

Flere timer med underholdning i måneden for 79 kroner? Det er veldig billig. En utrolig valutta for pengene, spør du meg.

Jeg bruker mye mer på andre ting, som film, tv, spill, og bøker.

Vet ikke om du er ironisk eller ikke, men det er langt fra mye for pengene spør du meg. Lønningene til podcasterne understreker det. Egentlig er jeg bare møkka lei av at alt skal være abonnement. Musikk, filmer, TV, passordtjenester, bøker, backup, programvare. Blir fort tusenlapper av sånt og når jeg avslutter dette eier jeg ingenting. Det som er ekstra irriterende på podme er at jeg ikke slipper reklame på de podkastene som har reklame til vanlig og at de ikke har noe familieabonnement. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Streaming av musikk fungerer fremdeles ganske bra. Det var de som ble rammet hardetst av piratkopieringen på tidlig 00-tall, og vi har endt opp med streamingtjenester der så og si alt er tilgjengelig på tvers av de. (Apple Music vs Spotify, forskjellen er hovedsakelig grensesnittet, det holder med et abonnement).

Men streaming av filmer og serier er på vei til å bli helt krise, her deles ting inn i stadig mindre og mindre abonnementstjenester.

Og nå er det til slutt podcastmarkedet som rammes. Det var en slags siste rest av hvordan alt fungerte i starten på internett: Med en åpen standard (rss) og en haug med klienter som støttet denne standarden.

Tror jeg skal prøve å holde meg unna så lenge det lar seg gjøre. Både betalingstjenester for podcast, og NRK som nå har begynt å legge inn en ukes forsinkelse på endel av programmene sine via rss, for å tvinge folk inn i egen app...

  • Liker 2
Lenke til kommentar
2 hours ago, Nimrad said:

Vet ikke om du er ironisk eller ikke, men det er langt fra mye for pengene spør du meg.

Langt i fra ironisk, nei. Hører du på kun én podcast i uken, kanskje? Jeg hører på mye mer.

Det koster mindre enn én halvliter øl å høre på dusinvis med timer underholdning. Å kalle det dyrt klarer jeg bare ikke skjønne. Jeg betaler mye mer penger per time brukt på veldig mye annen underholdning.

Ville selvsagt fortsatt å få det gratis om det var mulig (jeg betaler jo ikke engang lisens!), men synes ikke denne endringen er for stor. Alt er bedre enn reklamefinansiering.

Lenke til kommentar
Skurupu skrev (7 timer siden):

Langt i fra ironisk, nei. Hører du på kun én podcast i uken, kanskje? Jeg hører på mye mer.

Nei, jeg hører nok på podcast websted mellom 3 og 8 timer i uken. Helt gratis. PodMe har kun én interessant podcast for meg så langt, så jeg ender egentlig opp med å betale 0 kroner for de andre titalls podcastene jeg hører, men 79,- for papaya. 79,- * 2 for meg og kona. På toppen av det hele har de en elendig app.

Skurupu skrev (7 timer siden):

Å kalle det dyrt klarer jeg bare ikke skjønne.

Fordi alt annet er gratis? 90% av det jeg hører på er reklamefinansiert, resten er NRK-podcast. Forstår du virkelig ikke det? 

Skurupu skrev (7 timer siden):

Alt er bedre enn reklamefinansiering.

Det meste er fortsatt reklame på podme. Kun premium-podcastene podme lager selv er uten reklame. De påstår det er teknisk umulig å fjerne reklamen…

Endret av Nimrad
Lenke til kommentar

79 kr mener jeg også er i dyreste laget, spesielt for oss som bare bryr oss om den ene podkasten. Til sammenligning finnes det tusenvis av Youtubekanaler med 2-3 personer som preiker sammen tre ganger i uken eller mer, helt gratis. Her ender vi opp med å betale så dyrt bare fordi etterspørselen er der (ihvertfall nå i starten, ser for meg at den kan dale fort også). I mitt hode er det ingen forskjell på dette og at TV 2 skrur opp prisen for å se engelsk fotball til latterlige høye priser, bare fordi de kan.

Jeg kommer nok til å betale litt i starten av nysgjerrighet, men ser aldri i livet for meg at dette er noe jeg vil være interessert i å betale for i årevis, slik som med for eksempel Spotify, som bokstavelig talt er uendelige mengder underholdning for bare litt mer i måneden.

39 kr hadde vært mer passelig, spør du meg. Eller om man hadde fått med VG+ på kjøpet eller noe.

 

 

Endret av Sanchez_
Lenke til kommentar

Noen tanker om det skal opprettes ny tråd for Papaya, om denne skal skifte navn, eller vi holder det nostalgisk og fortsetter praten i denne RR-tråden? 

Og det blir vel fort kameraer på jentene under sending, så et klipp nå. De har sagt tidligere at de ikke vil ha det fordi de blir for selvbevisste, så er fort redd det blir en annen kjemi med Papaya. Må vel snart også delta i diverse programmer på VGTV og kjøre rundt med Papaya-bil. 😅

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...