Jump to content

spiderworm

Medlemmer
 • Content Count

  246
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Må være noe mer bak for at de ikke støtter Apple Pay, DnB har jo hatt Google Pay i lang tid.
 2. Ett alternativ kan være å bytte fastlege. Ønsker man hjelp litt raskere og kan ta seg råd til det er alltids private legetjenester ett alternativ, Aleris, Volvat etc.
 3. Danabridge fungerer ikke med HomeKit versjonen. Her skal du gjøre alt gjennom Apple sitt økosystem. HomeKit versjonen fungerer heller ikke med Danapad.
 4. https://danalock.com/support/danalock-v3-click-commands/ Tror man må gjøre alt fra låsen.
 5. Så lenge familedeling fungerer er det bare å ta en femtilapp av ett par tre stykker så er det levelig for alle sammen. Kan vel ha inntil fem medlemmer tror jeg.
 6. Bør være det. Regner med de har en løsning når folk flytter fra ett land til ett annet. Kan hende man må i kontakt med kundeservice men har selv gjort dette med andre tjenester som Amazon, Netflix etc tidligere uten problemer. Sikkert like greit å gjøre det da det virker som de fleste leverandører blir strengere på ting som riktig land, deling osv. Er jo litt dyrere i Norge (179.-kr for familie)
 7. Står at du har personlig abonnement til MYR 17.90, familieabonnement i Malaysia koster MYR 26.90. Var du tilfeldigvis i Malaysia når du begynte abonnere eller benyttet VPN e.l?
 8. Fikk startet å laste ned her ved å forandre region. Drøye 91,36 GiB som skal ned ser det ut som. Var inne i selve spillet før det ble nedlasting. Uansett greit å få den delen unna så man slipper det i kveld.
×
×
 • Create New...