Gå til innhold

Beste boka du har lest?


Gjest Slettet+9871234

Anbefalte innlegg

Vel, uorginalt nok:

Ringenes Herre!

Etter at filmen kom er det hele blitt blåst opp i skyende.... Og folk mister gjerne litt kjærligheten for boka, den mister liksom litt forholdet med bakken.

Jeg har aldri sittet på rumpe samenhengende og lest en bok som når jeg leste den(og jeg har brukt en del tid på å lese gjennom tiden). Jeg gråt, lo og var helt hekta. Boka er kanskje komplisert som mange sier, men det er jammen bibelen og:p Og folk sier det er toppen av alt.

Ringenes Herre er et mesterverk<3

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Av serier står jeg meget delt og har ingen klar favoritt mellom de 3 "store" som for meg er:

 

Chronicles of Narnia

The lord of the rings

The Dark tower

 

Har ingen klar favoritt av de 3 seriene der, det er fenomenale gode bøker som jeg varmt anbefaler til alle som har lyst til å lese gode bøker. Er dog litt feil å sette Lord of the Rings innenfor sjangeren serie ettersom Tolkiens intensjoner var å gi ut 1 stor bok men utgiveren tvang ham til å dele dem opp i 3 bøker.

 

Jeffery Deaver's bøker er og noen jeg klassifiserer som gode bøker, spesielt The Bone collector er min favoritt fra denne forfatteren, men The vanished man er og god.

 

Av alle bøkene jeg har lest har jeg problemer å skille ut 1, men om jeg måtte ville valget falt på Stephen King's "The shining". Det er en bok som virkelig kommer under huden på deg, blir levende og småskremmer vannet av deg.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ender's Game av Orson Scott Card og resten av Ender sagaen :love:

The Dark elf Triology av R.A Salvatore og resten av Drizzt bøkene.

Belgariad serien av David Eddings.

The Hitchikers Guide To The Galaxy.

Children of Hûrin, resten av Middle-Earth bøkene.

Og ikke minst Discworld bøkene, fy flate de er morsom!

Lenke til kommentar

Jeg har egentlig ikke en favoritt bok, men favorit serien (på 12 bøker) er The saga of Darren Shan, og egentlig Demonata serien også som er av samme forfatter, kan vel bare si at jeg synes det er veldig Epic bøker, Og The saga of Darren Shan er på en måte med korte forklaringer, men formulert på en såppas bra måte at du ikke har noen problemer med å se for deg personene.

Lenke til kommentar
"Parfymen" av Patrick Suskind. Er ikke så mange som har lest den tror jeg, ganske spesiell. Hadde vært artig å vite hva andre syns om den.

 

Ditto - hadde en fantastisk leseopplevelse med "Parfymen" - leste den som som tenåring. Boka var, sammen med "Papillon" av Henri Charrière, den virkelig store for min del - og er det vel kanskje ennå...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...