Gå til innhold

Filmer du ALDRI vil se igjen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Angående Mandarin så har jo regissør Shane Black uttalt at de valgte å ikke la Mandarin være kinesisk i filmen, så der har du hele forklaringen på skuespillervalget. Ingen tvil om at de har gjort mer eller mindre store endringer på Mandarin i forhold til slik tegneseriefans er blitt kjent med ham, og hvis man har sett filmen så vet man jo at

Ben Kingsleys karakter slettes ikke er Mandarin, men bare skuespiller Trevor Slattery. Det er jo egentlig Guy Pearces karakter Aldrich Killan som også er Mandarin i filmen.

 

 

Om man liker endringene eller ikke er selvsagt en smakssak.

Lenke til kommentar

 

Joda, men det igjen gjør at Mandarin er enda yngre enn man tror han er, noe som ikke er spesielt bra siden han var for ung i utgangspunktet. Og han er fortsatt ikke asiat, fortsatt ikke mester i kampsport og har fortsatt ikke ringene. Han er i stedet blitt en helt annen karakter som har enda mindre med Mandarin å gjøre enn sir Benny. Det er strengt tatt ikke Mandarin lengre annet enn i navnet. Skjønt han er ikke engang det, da aliaset hans er helt nytt i denne filmen, så vidt jeg vet.

 

På den annen side kan det bli interessant. Pepper fikk jo krefter denne gangen, og det er mange rykter om at Ms Marvel vil være med i Avengers 2. Er det mulighet for at Pepper og Ms Marvel er den samme i dette universet? ;)

 

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

mye filmer her som jeg hadde helt glemt ut / fortrengt, utrolig mye dårlig, dårligste filmen i år og egentlig på en veldig god stund er Gi joe retaliation, fy faen så crap.

Noen andre filmer jeg ikke i det hele tatt vil noensinne se igjen er matrix 2 og 3, makkverk av noen filmer, Saw 2-7, en islandsk krimfilm(så vel bare 10 min av den, orket ikke mer) , the end of the world(den med james franco og de) utrolig dårlig film, bare emma watson som reddet litt inn...

 

Er endel andre også, men husker dem ikke i farten

Endret av topvulture
Lenke til kommentar

The Human Centipede... Alle filmene, men spesielt The Human Centipede 3. Jeg er egentlig ganske så herdet når det kommer til å se fæle filmer, men den her var bare helt for jævlig. Hostel filmene er også ganske ekle.

 

Vist du synes de filmene er fæle så har du ikke sett mye.

 

Jeg så Jason Goes to hell og Jason Takes Manhattan, de vil jeg aldri se igjen, fy flate så kjedelig.

Lenke til kommentar

De to er ikke engang de dårligste i serien. Jeg har sett alle sammen, og den eneste jeg ville sett på nytt er eneren. Den er såpass annerledes enn de andre.

 

Den første er også favoritten min, jeg har sett alle nå bortsett fra Jason X, vil si at Freddy vs Jason å til og med remaken er bedre enn de to overnevnte. Men de fire første filmene kan man ikke slå feil med, etter min mening.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...