Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet ikke hvor jeg skal begynne...

 

1. Spillspråk slik som Lol , noob , afk etc..

2. "Hvordan dag er det I dag 11!?"

3. Snus som er 2mnd utgått på dato som jeg selfølgelig ikke merker før halve boksen er brukt.

4.Folk som skryter av seg selv hele tiden.

5.Vrengte klær som man finner ut er bakfrem av folk på jobben.

6.Røde prikker etter man har barbert underlivet.

7.Avgifter. (gjelder alle typer)

8.Jens Stoltenberg

9.Løvetann (midt i plenen)

10. følgende matprodukter: Oliven , Dressing , Syltete rødbeter og agurker , sursild , italiensk salat , remulade (gjelder mest i danmark) , tofu , surkål , sennep , syltelabb , sylte , helmelk , surmelk , gammelost , blåmygg ost , røkt makrell og sikkert mye annet.

11. Usymmetriske ting som burde vært symmetriske.

12. Og ikke minst... tomme doruller på dass.

Lenke til kommentar
hvis du ikke merker at snusen er utgått på dato før du har brukt opp halve boksen kan det ikke være så ille vel ? :!:

 

Akkurat nå irriterer jeg meg over hvor utrolig dårlig blondinefilmen med Pamela Anderson og Denise Richards er, men som jeg ser på alikevel i mangel på andre gjøremål

hvilken? :dribble:

 

irriterer meg at jeg på ut å kjøpe nye nøkler til bilen, 560 kr...

Lenke til kommentar

Jeg irriterer meg over musikken de spiller på håndballkamper for å "piffe opp stemningen"! De spiller sånne jævla drittsanger som den svette Safri Duo-sangen, og spiller av horefraser som "put your hands up" om og om igjen gjennom hele jævla kampen!

 

En meldig til alle "håndball-DJs": Kanskje skaffe dere en ny playlist snart?

Lenke til kommentar

fBlikeng, jeg er så absolutt enig!

 

Irriterer meg over min egen manglende tannhygiene som gjør at jeg utover vinteren / våren har flere "dates" med tannlegen min for å bore masse hull.

 

Samt at så fort jeg flytter ut, gjør familien alt det jeg alltid ønska å gjøre da jeg bodde hjemme, samt at de redekorerer alt og pusser opp og faenskap.

Jeg har liten hybel så jeg har ikke plass til alle møblene de hiver ut, og så ender jeg i depresjon pga. de kaster ting som har stor affeksjonsverdi for meg og alt går i dass.

Lenke til kommentar
Kanskje litt off topic, men hvordan gikk det med bordet?

Aner ikke, har ikke sjekka det enda, selv om jeg var hjemme en tur fra i går til i dag,

brukte mesteparten av tida innesperra på rommet mens jeg dundra punk og var lei (meg).

 

OnT: Jekselen min irriterer meg. Etter at tannlegen bora der i 8-tida i morgest har jeg ikke klart å tygge noe som helst. Prøvde en muffins på andre siden av munnen, men gjorde så vondt at jeg bare måtte gi opp.

Suppe og yoghurt metter ikke ><

Lenke til kommentar

Dette er sikkert nevnt før, men faen så irritert jeg ble over syklisten jeg møtte på vei hjem i dag. Ikke nok med at jeg møtte han i dag, men det var akkurat samme person jeg møtte på fredagen på vei hjem også. Han er en koplett idiot som sykler på feil side av hvitstreken som deler kjørebane og sykkelbane. Neida, han skal for all del ikke holde seg innafor sykkelfeltet sitt, men skal være mest mulig irriterende å sykle en halvmeter fra hvitstreken ut i kjørebanen. Dette gjorde han begge gangene jeg møtte han, og når jeg kjører hjem i 4 tia er det så tett trafikk at ingen kommer forbi han heller pga mye motgående trafikk. Men det verste av alt er at da jeg lå bak han og kom til et kryss der sykkelbanen forsvinner, og bilene kommer helt opp i fortauskanten, så løftet han sykkelen opp på fortauet og syklet på fortauet forbi krysset før han syklet ned på veien igjen. Og biten etter krysset er det ikke sykkelbane i det hele tatt, så da ble jeg nok en gang liggende bak jævelen enda lengre.

 

Møter jeg på han i morgen igjen så kommer det til å klikke for meg, enten tar jeg han med døra/ sidespeielt. Eller så kommer jeg til å tute som et helvette på idioten.

Endret av Brian_N
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...