Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Hadde ting vært omvendt, slik at alle hadde "vokst opp" med Linux, hadde vi i dag hatt en innstillingen om at "windows er vanskelig".

8913005[/snapback]

Men det er ikke tilfelle.

 

Å det er vel strengt tatt du som reagerer så innmari for ingenting her. Nesten litt teit at du ikke godtar at det finnes folk som ikke er noen særlig stor fan av linux.

8913115[/snapback]

 

Om jeg blir ansett som teit av deg, eller andre her på forumet, bryr jeg meg fint lite om.

 

Det faktum at folk ikke liker Linux, er hundre prosent akseptabelt, siden alle har rett til å mene akkurat det de vil.

 

Det som irriterer meg grønn, er folk som uttaler seg om linux, uten egentlig å ha peiling på hva de sier.

 

Overnevnte finnes det et utall av.

 

Hvis man skal si at linux er vanskelig, man i mine øyne har prøvd det selv, og ikke bare hørt det fra en "kompis".

 

(Med å "prøve selv", mener jeg ikke at man har brukt LiveCD'en i en halv time, eller eventuelt at man har hatt linux installert på maskinen sin i under en uke - da har man virkelig ikke gitt det en sjangs.)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg irriterer meg over at det skal være så jævla vanskelig å spille av dvd plater i Ubuntu!  :mad:

8912968[/snapback]

 

Leste at du har installert libdvdcss2. Hvilket program prøver å du spille av dvd-plata i?

8912987[/snapback]

 

Jeg prøver bare å åpne den jeg, det ligger noen filmer som jeg rippet innpå, ikke en vanlig dvd film, kan ikke du ta det i tråden min slik at denne ikke går off topic :whistle:

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=785643&hl=

Lenke til kommentar

Slackware egner seg ufattelig dårlig som en nybegynenr distro, da den krever at du konfigurer mye manuelt selv.

 

La jeg meg gi deg et eksempel på hvor fantastisk linux kan være.

 

For to dager siden, kjørte jeg ut på en søppeldynge for å kaste noe søppen (obviously). Uansett, da jeg skulle dra igjen, kom jeg over avdelignen for kasting av gammelt pc utstyr. Der lå det en bærbar PC, som så helt iorden ut. Jeg tok den med meg hjem. Det viste seg at den er hele 8 år gammel.

 

Javell.

 

Jeg lastet ned xUbuntu, installerte dette på kort tid, uten å møtte gjøre noe annet enn å trykke "next, next, next" på skjermen. På første boot, hadde linux funnet ALL hardware i maskinen, i tillegg til at alle drivere var installert automatisk. Hvilket vil si at lyd, skjermkort, nettverk, usb, PCMIA, suspend, hibernate, fn keys og alt annet du måtte tenke deg, fungerte umiddelbart uten at jeg trengte å løfte en finger. (Jeg prøvde også å koble til en printer, noe som fungerte utmerket. Ubuntu fant skriveren på sekunder, installert nødvendige drivere automatisk - klar til printing.

 

Noe sånt hadde aldri fungert med en et os fra microsoft. Hvis man i det hele tatt har prestert å installere et, måtte det ha vært win98 e.l, fordi windows krever så jævla mye systemresurser. På toppen av dette, måtte man ha brukt hundre år på å finne en milliard drivere som måtte installeres.

 

What's so hard about it?

 

edit

 

Jeg må imidlertid beklage, detter er ufattelig OT, og jeg skal ikke si et ord til om saken.

Endret av Stian89
Lenke til kommentar

En ting som irriterer meg er at nesten hver gang jeg sier hva jeg mener om noe, skal noen komme og krangle og si negativt om det. Det er ikke forskjellige brukere fra gang til gang, men den samme brukeren nesten hver gang. Det må da gå an å ha egne meninger om noe. :hrm:

 

Forundrer meg ikke om han skal komme igjen og kommentere denne posten også. :p

Lenke til kommentar

Vi fikk informasjon fra Pensjonistpartiet i dag. Noe om at venstrevridde media frykter PPs politikk, og det er derfor de aldri nevnes i politiske debatter. Informasjonen har jeg ingenting imot, jeg er ikke typen som raser imot folk som sprer informasjon om saker selv om jeg ikke er enig, jeg synes bare det er trist at et parti som gjør det så dårlig gjør det verre for seg selv ved å spre slikt tull. Det er ingen i Norge som tror på at PP ikke nevnes fordi de har en skummel politikk, de er bare så små, uviktige og ubetydelige at de ikke er verdt å nevne.

Lenke til kommentar
En ting som irriterer meg er at nesten hver gang jeg sier hva jeg mener om noe, skal noen komme og krangle og si negativt om det.

8913747[/snapback]

 

Det er nok fordi du har teite meninger.

8913774[/snapback]

Er ikke mye annerledes enn de fleste jeg ser her.

 

Edit: Har sikkert masse å få ut om sånne som deg som kommer med sånne irriterende kommentarer (du er ikke den eneste, bare så du vet det), men det vil jeg ikke skrive her på forumet fordi jeg sannsyneligvis vil få warn for det.

Endret av ;P
Lenke til kommentar

Var på båttur med jobben i dag, og noen hadde tatt med gitarene sine. Selvsagt ble det da noen showoffs på gitarspilling.

 

Er ganske irritert meg på selv nå, siden det er snart 6 måneder siden jeg kjøpte min egen gitar, men har kun lært få grep i løpet av den tida. Ble ganske flau i dag gitt. Skjerpings på meg!

Lenke til kommentar
Edit: Har sikkert masse å få ut om sånne som deg som kommer med sånne irriterende kommentarer (du er ikke den eneste, bare så du vet det), men det vil jeg ikke skrive her på forumet fordi jeg sannsyneligvis vil få warn for det.

8914443[/snapback]

 

post-20915-1182464833_thumb.gif

Lenke til kommentar
Jeg irriterer meg over folk foran meg i kassekøen som ikke kan betale for seg, og bare står og ser dumt på butikkekspeditøren, som om personen får det gratis hvis han/hun bare står der lenge nok.

6167305[/snapback]

 

 

Ja fy det er irriterende....En gang jeg hadde dårlig tid valgte jeg den kassen med minst folk i, så hu kjæringa foran meg hadde glemp pengene...hu brukte hundre år jo...klikka nesten :mad:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...