Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjerp deg. Søvnproblemer er plagsomt, og det hjelper ikke å ligge i senga i 8 timer og vri seg.

Nei, men det hjelper heller ikke å sitte foran pc'en

Heller det enn å ligge der i mørket og vente på noe som aldri skjer. Etter flere år med insomnia kjenner jeg godt søvnproblemene mine og vet når jeg bare kan gi opp og stå opp igjen. Da går tiden fortere ihvertfall.

 

Verste tilfellet jeg hadde var jeg våken i nesten tre døgn uten å få sove. Sov ~26 timer når jeg endelig sovna.

 

Mens vi allikevel er inne på søvn; Det irriterer at jeg er nærmest drømmeløs. Gjør det så kjedelig å sove. Ikke alltid jeg merker at jeg drømmer. Føles heller som om jeg er en lytter mens noen forteller om en drøm de har hatt, enn at jeg faktisk opplever drømmen selv. Aldri har jeg mareritt heller. Jeg savner dem faktisk.

Lenke til kommentar

Jävla vegitarianfittor som klagar på att Färöingarna jagar valar.

DÖD åt valarna för helvete.

De gör ingen nytta ändå.

Den hvaltypen som vi og alle andre fanger er det enorm overbestand av. Det er faktisk bare bra at noen land gjør det. Helst burde vi øke hvalfangsten.

Lenke til kommentar

Gavekort har bare ødelagt døgnrytmen sin han, slik som meg...

 

Ikkje gløym meg.

Har ikkje sove i natt. Sovna klokka 12 i dag. 12 midt på dag. våkna i 5 tida.

 

Våknet du eller kom noen og vekte deg? Hvis jeg hadde sovnet klokken 12 hadde jeg nok våknet i 23-tiden. Ai.

Lenke til kommentar

Gavekort har bare ødelagt døgnrytmen sin han, slik som meg...

 

Ikkje gløym meg.

Har ikkje sove i natt. Sovna klokka 12 i dag. 12 midt på dag. våkna i 5 tida.

 

Våknet du eller kom noen og vekte deg? Hvis jeg hadde sovnet klokken 12 hadde jeg nok våknet i 23-tiden. Ai.

 

Eg vakna sjølv i fem-tida, men låg i senga til den var 7-8. Har skada ryggen min litt, det er ikkje behageleg å ikkje kvile på eitt døgn. Måtte bere slappe av litt. Men eg sov ikkje dei siste tre timane :whistle:

Lenke til kommentar

En feil oppsto Beklager, det oppstod en feil. Hvis du er usikker på hvordan du bruker en funksjon, eller ikke vet hvorfor du fikk denne feilmeldingen, se hjelpefilene for mer informasjon. [#2001] Beklager, serveren har for stor last til å tjene din forespørsel, vennligst prøv igjen om et øyeblikk Nyttige lenker Forumet er så ødelagt den.!!!!

Endret av Cpt.Awesome
Lenke til kommentar

Han nummer 9 hos Uruguay, aner ikke hvorfor, men han er der hele tia. Forbanna dykker.

Yessss, rødt kort! Men Ghana hadde vært videre hadde han ikke handsa! Ååååh!

 

Men åååh, Ghana skulle vunnet allerede! Dette er ulidelig!!

Endret av chokke
Lenke til kommentar

LANGT INNLEGG:

( + meg hvis du liker historien xD )

 

 

Jeg kom hjem for noen dager siden, og skulle sette meg ned for å spille. Jeg hadde headsettet allerede plugget inn, og startet pc'en. Når jeg omsider kom inn på desktoppen stod det at Windows ikke igjenkjente USB kontakten. Det var merkelig, syntes jeg, så jeg byttet USB kontakt med en gang. Fortsatt ikke noe liv.

 

Jeg prøvde i en annen PC i huset, og det funket ikke. Jeg ventet noen dager, prøvde igjen, uten hell. Derfor bestemmer jeg meg for å ringe til Komplett, det var i dag morges, klokka 8. Da sa han at han trengte navnet til den som bestilte headsettet, jeg oppgav navnet, men han fant ingenting. jeg oppgav navnet mitt, men fant heller ingenting. Nei vel tenkte jeg .. Litt dumt at jeg kjøpte fra besteforeldrene mine sin bruker, slik at jeg ikke kunne logge inn på den.

 

Så da ringte jeg de for å høre om de kunne finne ordrenummeret, og de var i Danmark. Og de kom tilbake klokka 4. Men jeg skulle til Sverige via sandefjord, så da kunne jeg bare droppa av headsettet på vei dit, hvis jeg hadde hatt ordrenummeret, men jeg kom tilbake rundt klokka halv sju på kvelden, da var komplett stengt, og besteforeldrene mine skulle finne fram ordrenummeret slik at jeg kunne ringe Komplett neste dag, men i morgen er det lørdag! Det er ingen der da! og appåtil så fant de ikke ordren på brukeren deres! Jeg har ingen ordrenummer, eller kvittering. Så akkurat nå er jeg uten headset som funker, og uten mikrofon.

 

Så jeg kan ikke snakke med vennene mine på Skype, og jeg orker ikke å spille uten lyd. Så da blir det MSN og Facebook samt Diskusjon til jeg får meg nytt. Og nå har jeg ikke penger i det hele tatt, og har ikke begynt sommerjobben enda.

 

LIVET ER HERLIG, er det ikke!?

Endret av Romis
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...