Gå til innhold

Den Store paintball tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen erfaringer fra PaintballNorge foresten?

Vel, personlige erfaringer så e de treige til å levere. Ventet over 3 uker og da det kom var det feil vare, ikke annet enn farge feil så dreit i det.

Men hørte en klubb som investerte rundt 200k i nytt utstyr, markører og litt forsjellig, de fikk seg en overaskelse da de åpna forsendelsen. Mange av markørene var gammel og brukt utstyr, men siden de da ikke betalte på forskudd før de hadde sett varene så sendte de like godt alt tilbake igjenn. Så de gikk vel tel ED paintball trur æ det va og fikk det de sku ha.

 

Veit nu at de svare ikke på epost dær heller, veldig vanskelig å få tak i.

 

Men du får nu gjøre deg opp en meining selv. Forsåvitt gå på splat.no å se, er mye blandede følelser før PaintballNorge.

 

Får nå se til sommeren om vi bestille ball fra de eller om det blir fra andre levrandører, alt etter kor vi får best avtaler.

 

Jeg reagerer med sjokk og vantro på denne informasjonen du kommer med. Vi har ALDRI sendt noen gamle markører eller levert noe utstyr til kr. 200k som noen har sendt tilbake. Jeg vil be deg å ta kontakt med oss på post(a)paintballnorge.no og informere oss om hvem som står bak disse påstandene, for det har OVERHODET ikke rot i virkeligheten!

 

Vi er en av de mest seriøse leverandørene av paintballutstyr på det norske markedet, og svarer på mail og telefon (38 02 97 10) hver eneste dag. I tillegg har vi kundesupport på MSN, legg oss til på post(a)paintballnorge.no om noen skulle lure på noe.

 

Mvh Joachim

paintballnorge.no

Uannsett pris så må jeg si det er uprofft å sende brukt utstyr når ikke det er avtalt med kunden. Ikke helt sikker på hvor mye det var, vart sagt 200k så tok det nå med.

 

Kan vel altis fjerne summen om det er så ille, er nå bare det jeg ble fortalt.

 

Ellers så har jeg sendt mail å klaga, å ikke hørt en dritt på et par masker dær fargen var feil på eine. Bestillte 5 bokser ball men fikk ikke det jeg bestillte og tok over 3 uker før de kom.

 

Er nå sikkert et år siden så jeg gidd ikke klage på nytt igjenn uannsett.

 

Ps: det kom opp da vi snakka om å kunne handle i lag, sammle flere klubber for å få ned kostnaden på frak på ball.

 

Jeg og en kompis bestilte for 13 k. Fikk alt raskt, god pris på det vi bestilte, god dialog med selger hele veien, og ellers god service.

dog, jeg fikk feil markør, men han sendte ny dagen etter at jeg hadde meldt ifra, uten at jeg sendte tilbake først. Var 2 stk bob long vice. Men fikk en vice, og en protege (blabla). Men eskene ser helt like ut, så kan forstå feilen. ser ikke på det som et stort problem uansett. Vil si jeg er kjempe fornøyd med pbnorge:-)

Lenke til kommentar

Da vi vet mer eller mindre ingenting, er det umulig å si hva det kan være verdt.

 

Få tak i faktisk markørnavn (modell), type tank/magasin og hvilken maske det er snakk om.

Verdt å spørre om hvor gammel tanken er også, i forhold til at ståltanker skal sjekkes og stemples hvert 5. år eller oftere.

 

Lengre løp er gjerne mindre + verdi, trim fjær er nok mer at den skyter hardere, men da du ikke skal over 300fps uansett, er det gjerne bortkastet.

Lenke til kommentar

Vil vel egentlig ikke anbefale Spyder, da de er kjent for å gå til helvete, og du er dømt til å få problemer med den, antagelig ofte. Blir ikke like morsomt å spille hvis du må bruke tid (nesten) hver gang på å fikse markøren først. Men om du får den skitbillig (da ikke snakk om mange hundrelapper), har du jo ikke noe å tape.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...