Gå til innhold

FIFA World Cup 2006 - Status: Ferdig, Italia vant


L@sse

Anbefalte innlegg

Mistet all respekt for Marco Matterazzi, klype folk i brystet som det han gjør er bare bånn i bøtt, samtidig som at munnen hans løper jevlig fort. Når først Zizou skal ta igjen skjønner jeg ikke at han ikke tråkkern i fjeset der han ligger.

6463209[/snapback]

 

 

Ja, så kunne vi vært sikre på at han ikke presser andre til tullskap.

 

 

On topic så blir jeg skuffet hver gang italia vinner noe (ikke bare mot frankrike....)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
har mista all respekt til Zidane :(

6463092[/snapback]

Den er drøy. Morsomt å gå ned med flagget i flammer. ;)

6463116[/snapback]

helt enig, zidane er kveldens helt.

 

ikke bare leker han seg med Buffon på straffespark, men han skaller ned en tosk også. helaften!

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar
Dumt at et såpass defensivt lag skulle vinne. Forferdelig gode hodespillere og stoppere, men spillestilen er lite underholdene. Samtidig fortjener ikke et lag som ikke en gang hadde mer enn 1 spiller innenfor motstanderens felt å vinne.

 

Tullball. Italia har ikke spilt den klassiske Italienske defensive fotballen i dette mesterskapet. Det er greit nok at Italia før har vært et defensivt lag, men nå har de spilt underholdende angrepsfotball, og spesielt i de to siste kampene. Skyhøyt press hele tiden i denne kampen, og mot et Frankrike som til tider nesten ikke er fremme med spillere.

 

JEG har mine mistanker om at italieneren sa noe til zidane. Du ser at han sier noe mens zidane går forbi. Synes også at dette va blodig urettferdig..

 

Ja, det er jo greit nok, jeg er også overbevist om at det skjer et eller annet drøyt i forkant, men ingenting unnskylder å skalle ned noen. Det gjør man bare ikke.

 

Mistet all respekt for Marco Matterazzi, klype folk i brystet som det han gjør er bare bånn i bøtt, samtidig som at munnen hans løper jevlig fort. Når først Zizou skal ta igjen skjønner jeg ikke at han ikke tråkkern i fjeset der han ligger.

 

Hvis du ikke klarer å tåle litt munnbruk i en fotballkamp kan du like gjerne bare holde deg borte fra banen, samme pokker om du heter Zidane.

Lenke til kommentar
Holding? jeg snakker om nippelvridning.

 

Edit; Dette VM kommer jeg dessverre til å huske som det mesterskapet der det mest teatralske laget gikk til topps.

6463271[/snapback]

 

Hm? Har jeg misset noe her? Vant Portugal VM?

6463324[/snapback]

 

Veldig enig, Portugal var desidert verst når det kom til Hollywood-fakter, med Christiano Ronaldo i spissen :nei:

 

Men On-topic, jeg syns Italia vant kampen ganske ufortjent, Frankrike var helt klart best størstedelen av kampen, det var kun en periode i 1. omgang hvor Italia kontrollerte.

Frankrike hadde virkelig fortjent ett mål etter all kjempingen de gjorde i 2. omgang og ekstraomgangene, men det er vanskelig når Italia har 10 forsvarsspillere...

 

Trist å se Italia i dag, de var jo bare en skygge av hvordan de spilte mot Tyskland i semifinalen.

 

Og all ære til Zizou, han spilte en knall kamp, tabbet seg ut med den skallinga, men jeg er overbevist om at den fort vil bli glemt ;)

Lenke til kommentar

Tragisk at Zidane får seg til å avslutte sin karriere på den måten, men eg vil likevel hedre han som ein fantastisk fotballspelar. Etter headbashen til Zizou vart eg stum, resten av kampen brydde meg ikkje stort, håpa på fransk seier, det hadde resten av laget fortent.

 

Eg trur det Zidane gjorde tapte kampen for Frankrike, dei mista Vieira, dei mista Henry, men å miste Zidane, stjerna, straffeskyttaren, kapteinen på den måten må ha vært, for å bruke eit engelsk uttrykk, devastating.

 

Trist at Trezeguet bomma, men trur ikkje han vil bli huska så lenge for den missen, det var snakk om millimeter. Straffen til Frankrike synest eg var grei, det ser ut som det var kontakt, og ut frå det dommaren ser må han handle i løpet av millisekundar, noko han gjorde rett i. Frankrike burde forresten hatt straffespark i andre omgang då Malouda (elns) vart tatt i feltet.

 

Henry spela sin beste kamp, men måtte desverre ut med skade i andre ekstraomgang etter å ha fått hard medfart frå første stund.

 

Nok ein gang viste Ribery at han er ein klassespelar, burde vært på årets VM-lag i staden for Ronaldo, falske Ronaldo.

Kva Materazzi sa kan ingen spekulere i og før noko blir bekrefta ser eg ingen grunn til å henge han ut, det rabla over for Zidane.

 

Italia vant, det skal dei ha heder for, men eg tenker på Zidane, takk for alt.

 

_41847028_zidane203x152.jpg

 

Takk for denne gang folkens, det har vært eit fantastisk verdsmesterskap med mange oppturar og mange skuffelsar, men alt i alt har det vært underhaldande til siste spark på ballen. Me sjåast nok igjen om 4 år i Sør-Afrika.

Endret av zeph
Lenke til kommentar

Det kommer jo helt an på hva som ble sagt ut på der også. Det er det abre de to som vet og jeg håper det kommer fram ! Tipper det var noe rasistisk ! Helt likt italienerene. Italia skal få for at de var gode mot Tyskland. Resten av VM har vært latterlig fra deres side. MEd så mange offensive spillere i ypperste verdensklasse er det en skamm og spille så deffensiv og destruktiv fotball.

 

Det var kanskje ikke det mest riktige det Zidane gjorde, men jeg håper og tror at det var en god grunn for det.

Lenke til kommentar
og sist, men ikke minst - Fabio Cannavaro

6462839[/snapback]

Fabio Cannavaro, VM-finalens klart beste spiller!

 

Ble også positivt overrasket over Henry, har aldri hatt noe til overs for ham.

 

Det noen nevnte om at verdens beste spiller kun blir tildelt angripere/midtbane er så definitivt rett, hadde forsvarsspillere og keepere "vært med" i kåringen, ville Erik "Panzer"-Hagen vunnet prisen i 2004, Cannavaro helt klart i år.

Lenke til kommentar
Det er min mening, og jeg står for hvert eneste ord. Forresten artig å bli kritisert av folk som ikke har sett de overnevnte spillerne i aksjon.

 

Og ja, Bent er bedre enn Zidane.

 

Tidenes beste spiller er forresten Maradona med Sverre Brandhaug på en god andreplass.

6462880[/snapback]

du er like på bærtur med denne kommentaren som med dine kommentarer på de tre siste sidene (25 poster pr side visning :!: )
Lenke til kommentar

Fint skrevet Zeph.

 

Zidane: Takk for alt. Du har vist verden hvordan fotball egentlig skal spilles. Din stil, din balanse, din blikk, din teknikk, din ro, alt stemmer overens. En tåre felles for deg, og kun for deg. Verden vil alltid huske deg. Dine evner er sterker og ikke minst for noe kvaliteter du har.

 

Du har fått dette av Allah, din kjære Gud. Muslimen vil alltid bli husket i fotball.

 

All ære til denne praktfulle mannen. For en spiller, og ikke minst et menneske. (Bortsett fra det som skjedde i kveld.)

Endret av onyX
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...