Gå til innhold

Lyd & Bilde forum - Hvor ble det av?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er jo ikke noe rart det. Selv om vi ikke har kunnet se siden før nå, har jo de kunne bruke den, og ved at de underveis under utviklingen har skrevet nyheter, artikler og omtaler (og samkjørt det med testing), hadde de mer å vise fram når den først var ferdig, slik at den ikke var tom. De kunne riktignok publisert et hav av artikler på samme tid, men det hadde virket rart spør du meg.

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar

Syntes det var et rart valg å omdøpe lyd og bilde til kultur. Og forandre på flere underforumer der. Hva er forskjellen dere vil oppnå ?. Ordet kultur virker litt traust også. Nei, det var mye bedre å bare kalle det lyd og bilde. For det var jo det man skrev om. Hva har stereoanlegg og bilderedigering med kultur å gjøre ?

Lenke til kommentar

Spør du meg er det fint at kulturo.no har sin egen kategori for film, musikk, bøker o.l. Når det kommer til diskusjon om emner som mp3-spillere, høytalere, prosjektører og headset mener jeg at dette burde vært plasser i en annen kategori. Selv om kultor er et abstrakt begrep, regner vel de fleste dette for å være litt utenom.

 

Har på følelsen at ting ble litt rotete med den nye kategorien, kanskje burde man ha både "Lyd og bilde" og "Kultur"?

Lenke til kommentar

sysen godt vi kan ha begge , men det blir feil og "gjemme" audio , video og mp3spillere som under fora , det er lit nokk personer som bruker di , og nå kommer det ivertfall ikke til og kommme så mange nye di , da det er rimelig bortgjemt der det ligger nå

 

synes vi kan ha en egen "Lyd og bilde utstyr " kategori og "Kultur " kategorien .

 

på denn måten blir det litt mere logisk , for audio har vell pent lit med kultur å gjøre vell ??

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...