Gå til innhold

Den lille rogue-tråden


Anbefalte innlegg

Bortsett fra at det faktisk ikke dropper et eneste one handed sword i det nye instancet, så er jeg enig i resten. Og jeg er ikke alene som human rogue, det er flere som taper på dette enn meg. Ser faktisk ingen grunn til at Blizzard dropper one handed swords i det nye instancet, da dem beholder det i Arena. Sverd er faktisk faset ut som en oppgraddering i pve nå, og økser har tatt over.

Endret av Ashvan
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har et PVE/raid-spørsmål:

 

Det er for mye expertise på Ulduar-gearet, så jeg er nå overcapped (32 mot max nødvendig 26). Jeg har en klassisk 15/51/5 combat build, men ønsker å flytte et talentpoeng i combat-treet fra expertise til ??. Mulige kandidater slik jeg ser det er

 

- Throwing specialization. Gir 50% sjanse for interupt med FoK som jeg bruker mye på trash. Det vi gjøre jobben lettere for healerne på feks trashet til Razorscale og XT.

 

- Ett poeng til i evasion for mer stamina og kortere cd på evasion. Større sjanse for meg til å overleve samt bedre mulighet til å tanke trash eller en boss for 15 sekunder når det er behov for det

 

Jeg hører gjerne andres meninger

Lenke til kommentar
mens vi er inne på spec.. Hva er best for leveling? (skal ikke levle sammen med noen faste folk som han ovenfor)

Skal lage en dwarf rogue så snart patchen er ferdig.

 

Lurer på det samme her, spiller min første rogue, er lvl 26 Human, men føler jeg plukker ut talents på måfå og vet liksom ikke helt hva jeg skal satse på. Levler for det meste alene, eller i random grupper.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...