Gå til innhold

Hvilken spillkonsoll velger du, og hvorfor?


Hvilken spillkonsoll velger du?  

224 stemmer

  1. 1. Hvilken spillkonsoll velger du?

    • Microsofts Xbox 360
      48
    • Nintendos Revolution (Kodenavn)
      29
    • Sonys Playstation 3
      47
    • Xbox 360 og Playstation 3
      34
    • Xbox 360 og Revolution
      24
    • Playstation 3 og Revolution
      10
    • Alle
      20
    • Ingen
      9


Anbefalte innlegg

Blir nok Sonys Playstation 3 på denne gutten ja  :thumbup:

 

Tekken, Final Fantasy, (Kingdom Hearts?), oppfølger til God of War - trenger jeg å nevne at PS3 også kommer til å bli den kraftigste konsollen? :w00t:

5389871[/snapback]

 

Ja, bare nevn det du. Noen spurte John Carmack fra Id Software om det også. Her er hva han svarte om Xbox360 vs PS3:

 

JC: They are both powerful systems that are going to make excellent game platforms, but I have a bit of a preference for the 360’s symmetric CPU architecture and excellent development tools. The PS3 will have a bit more peak power, but it will be easier to exploit the available power on the 360. Our next major title is being focused towards simultaneous release on 360, PS3, and PC.

 

Kraftige saker begge to. Men det har litt å si hvem som blir lett å utvikle for også for å kunne utnytte kreftene.

 

Hele intervjuet finner man HER - intervju med John Carmack

 

Dr.Peedee

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nettopp Peedee :)

 

Mr. Carmack made a point of praising Microsoft's apparent love for the developer by stating that "...Xbox 360 has far and away the best development tools."

 

When asked directly whether he thought PS3 would be more powerful than x360 Mr. Carmack said: "...PS3 is probably marginally more powerful, in terms of raw flops and graphic operations, but that’s not really the best way to look at things. When you look at these development cycles that stretch over years and years, being 20 per cent easier to develop on is much more important than being 20 per cent more powerful."

 

Finally viewers were treated to Mr. Carmack's, and consequently iD software's, views on the new consoles: "I make little nitpicky decisions about say, well, I prefer the symmetric approach that MS has over the asymmetric Cell approach, but you can do great games on either one of them, and I make fundamental decisions based on development tools and depth of documentation, which Microsoft has been superior on. "

 

Og en ting til:

http://megagames.com/news/html/console/x36...arthanps3.shtml :yes:

Lenke til kommentar

Xbox 360

Valgte denne fordi det var nestegenerasjon nå til en veldig god pris. Et fåtall spill interesserte meg i starten, men nå ser det ut til å komme en rekke. Kameo var det spillet som hovedsaklig fikk meg til å velge denne.

 

En annen grunn var at jeg ville ha en mer variabel spillsamling da jeg foretrekker Nintendo. Etter at EA bestemte seg for å drite i Nintendo når det gjelder Burnoutserien, så måtte jeg jo ha en maskin som hadde serien.

 

Nintendo Revolution

Har alltid likt Nintendo for de har etter min mening de aller beste spillene på noen konsoll. Zelda er nok til å skaffe seg konsoller fra Nintendo hver gang. Også nye klassikere som Metroid Prime serien er noe å se fram til.

 

Revolution har er også den mest unike kontrollen av alle nestegenerasjonskonsoller. Ser fram til en ny opplevelse med nye og gamle klassikere. Det bringer oss til en av hovedgrunnene jeg også skal ha meg Revolution, nedlasting av NES/SNES/N64 -spill. Nintendo kunne gjerne bare hatt det på maskinen for min del :)

Lenke til kommentar

Alle gode ting er 3... men jeg tror jeg holder meg til X Box 360 og PS3 :) Nintendo har jeg ikke hatt siden N64 :D

 

Kjøpte 360 fordi jeg hadde lyst, og fordi jeg ikke orka å vente. Fornøyd med det, men ser fram til PS3 også.. kommer nok allikevel til å vente til den har vært ute en stund før jeg kjøper , slik at den får noen gode spilltitler å velge mellom:)

Lenke til kommentar
Huff. det hadde vært for drøyt.. 7000 for en konsoll er veldig i overkant av hva man gidder å betale..

5442894[/snapback]

 

Ikke aktuelt å kjøpe PS3 om den koster 7000 kr! Den må maksimum koste 3000.. Men vil ok ikke gidde å kjøpe før den er under 3000..

Når prisen ligger på 2500 klarer jeg nok ikke å la være å kjøpe den.. Dog frykter jeg PS3 aldri kommer under den prisen. Sony er noen griske jævler. Skjønner ikke hvordan forbrukere gidder å godta at xbox er billigere enn PS2. Dette er gjennomgående i nesten alle butikker jeg har vært i. :mad:

Lenke til kommentar

Eg velger den konsollen som passer mine behov best, grunnen til dette er fordi eg vil ha den konsollen som passer mine behov best. :yes:

 

Derfor er det ikkje mulig å velge ein før alle 3 er på markedet.

 

Akkurat no er Revolution veldig aktuell. Når det gjeld dei 2 andre må nesten PS3 bli lansert og testa først.

 

PS3 vil ikkje koste 7000 kroner, det er galskap og Sony vil ikkje finne på å gjere noko sånt. Om konsollen får Blu-Ray og kva pris den vil ligge på vil tida vise.

Endret av zeph
Lenke til kommentar

Jeg skal vel ha alle 3.. Men er det bare jeg som har en feeling at sony gjør litt som de vil og kødder og ordner uten å høre for mye på oss. at de er så sikre på at de selge at de bare gir faen?

 

Det er mange ganger jeg føler at sony bare er japan, og så vi restene.. blir jo ikke helt riktige.

(og likevel gjør alle som meg og handler likevel, bare fordi det er det nyeste...)

 

Gjør meg ikke noe at xbox er billigere enn ps2, men hadde vært best om ps2 var billigere igjen.. Men skulle jeg kjøpt en av de nå så hadde jeg GARANTERT gått for x..

Lenke til kommentar

Hehe at PS3 kommer til være dyr lenge er jeg vel helt sikker på. Var og så på en ps2 i går bare for og se hva den kosta! kosta 1798 med 1 spill bundle jo! det er jo svine dyrt for en consol som er 6-7 år gammal og kanskje enda eldre også aner ikke når ps2 kom på markedet jeg

Endret av Handl3vogn
Lenke til kommentar
Jeg skal vel ha alle 3.. Men er det bare jeg som har en feeling at sony gjør litt som de vil og kødder og ordner uten å høre for mye på oss. at de er så sikre på at de selge at de bare gir faen?

 

Det er mange ganger jeg føler at sony bare er japan, og så vi restene.. blir jo ikke helt riktige.

(og likevel gjør alle som meg og handler likevel, bare fordi det er det nyeste...)

 

Gjør meg ikke noe at xbox er billigere enn ps2, men hadde vært best om ps2 var billigere igjen.. Men skulle jeg kjøpt en av de nå så hadde jeg GARANTERT gått for x..

5442993[/snapback]

 

Alle vet at xbox har bedre hardware enn PS2. Sannsynlig får også Microsoft inn mindre penger for hver solgte konsoll. Ergo er Sony mer griske. Grunnen til det er at Playstation er et veldig godt etablert merkenavn og selger nesten seg selv. Dette vet Sony og ønsker å presse mest mulig ut av oss forbrukere. Slik har de alltid holdet på. Synest også at det begynner å bli for lang tid mellom PS2 og PS3. Det er på tide at de våkner opp og deltar i konsollkrigen i stede for å melke denne kuen de startet for alt for mange år siden. Hadde det ikke vært for Microsoft hadde de nok melket mange flere år. Så jeg takker høyere makter for denne konsolkrigen som forhåpentligvis får Sony til å tenke på annet en bare penger. Vi forbrukere ønsker også en fremgang på spillfronten og ikke bare nye ratt eller nye GTA spill i den samme begrensede grafikken, animasjonen og spillbarheten!

 

Det er jo Microsoft som er kjent for å tenke penger, men på denne fronten er det microsoft som sparker Sony bak. Ja, takk Gud for det. Om sony hadde fått fortsatt melkingen sin av PS2 noe særlig lenger hadde jeg sikkert sluttet å spille! :mad:

Lenke til kommentar

Kommer til å velge Nintendo Revolution, uten tvil.

Grunnen er enkel nok: Nintendo har de beste tittlene (ingenting kan vel måle seg med Zelda og Metroid :dribble: ). Og de er de eneste som tenker utenfor eska når det kommer til gaming.

Dessuten har jeg alltid hatt Nintendo - og ser ingen grunn til å bytte. :thumbup:

Om kontoen tillater det kommer jeg til å ha en NR ved launch. Den skal i hus uansett hva!

 

Komemr neppe til å kjøpe en konsoll til, men om jeg skulle måtte det være om det kom mange heftige Star Wars- og RPG-spill til X-Box. PS3 kommer aldri til å bli aktuel med mindre jeg får den helt gratis.

Lenke til kommentar

Xbox 360

Eneste av next-gen konsollene som har kommet ut.. :D

+ LIVE muligheten

+ HD-DVD

+ Flere SMOOOTHE spill som er ONLY ON XBOX! :dribble: (Halo 3)++

+ Digger kontrollen, beste som er mekka.+trådløs som faktisk virker uten prob.

 

Velger å vente med PS3 når den kommer.. Kommer ikke til å stå utenfor Elkjøp å vente den dagen den slippes, sllik jeg gjorde med 360'n.

 

Jeg har heller ikke noe tro på at Blue-ray vil bli noe "popp" .. Tror faktisk HD-DVD vil klare seg mye bedre..

 

Revolution.. vel, vi får se.. men likte ikke GC når den kom..

Endret av w0d00
Lenke til kommentar

Sony er jo veldig kjent og med partyspill som singstar så fanger de ganske mye av non-gamerne der ute også. Vel, jeg for noen dager siden prøvde jeg å ta med to konsoller og to spill til et ungdomssted. PS2 med singstar (norske og svenske hits) og GC med Wario Ware Inc. Vi byttet på spillmaskinene og spilte på storskjerm.

 

Folk lo mest av Wario Ware og flere turte å prøve seg. Singstar ble mer satt i skyggen, mest fordi de samme synger om og om igjen, og fordi vi ikke hadde det bredeste utvalget av sangtitler.

Jeg tror nintendo har gjort det eneste riktige de kan med NR, og jeg gleder meg som et lite barn til selv å få prøve Wario Ware med den nye kontrollen.

 

Så, jeg er å finne utenfor elkjøp på NR sin lanseringsdag, selv om jeg kanskje er den eneste :D

 

Xbox 360 har jeg allerede, men hittil har den ingen gode spill ute. Men med en gang Halo 3 kommer så tror jeg foten min er å finne i en av deres romper mens jeg ler høyt og hemningsløst inn i micen.

 

PS3 trenger jeg ikke.

Lenke til kommentar
Folk lo mest av Wario Ware og flere turte å prøve seg. Singstar ble mer satt i skyggen, mest fordi de samme synger om og om igjen, og fordi vi ikke hadde det bredeste utvalget av sangtitler.

Jeg tror nintendo har gjort det eneste riktige de kan med NR, og jeg gleder meg som et lite barn til selv å få prøve Wario Ware med den nye kontrollen.

5446376[/snapback]

 

Dette er veldig sant. PS2 har på en eller annen måte blitt fått tittelen som "party"-maskinen. Jeg syns igrunn ikke "party" spillene deres er så utrolig artige, Singstar er kjedelig. Eyetoy er morsomt en stund, har ikke prøvd Buzz så skal ikke si noe om det. Men jeg syns Mario Party, Wario Ware, Super Smash Brothers og Mario Kart er helt suverene spill å ta med når du skal arrangere noe hvor mange skal spille.

Lenke til kommentar

360. Halo 3, DoA4, Oblivion, gears of war, PGR3.. og sikker flere eksklusive titler. Har vært svært fornøyd med min gamle Xbox, og har nok mer tillit til MS enn Sony. I tillegg synes jeg Xbox kontrollene er de utvilsomt beste.

 

Litt avhengig av pris kommer jeg nok sannsynligvis også til å kjøpe meg en NR når den kommer. Har likt nintendo siden jeg var liten, og de har jo mange svært gode spillserier. NR kontrollen er naturligvis også svært spennende :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...