Jump to content

w0d00

Medlemmer
 • Content Count

  699
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by w0d00

 1. Hei! Er det noen som vet om popcorn hour a110 klarer å spille av .TOD filer? Dette er filer som er filmet med et JVC HD7E videokamera.
 2. Hei! Jeg har et Sony a100 speilrefleks. Mitt problem er at jeg sliter med at folk jeg tar bilde av med blits lukker øynene.. Kan man stille på dette noe sted?
 3. Oi! Er den virkelig grise-treig? F.eks iforhold til en 5400 rpm sata-disk? Nå kan det være jeg er pirkete, men jeg føler det i allefall slik at den fungerer veldig treigt, og etter å ha lest på eeeuser og lignende forum, ser jeg at flere har problemer med det. Problemet er vel å kjøre Windows XP fra disken, da XP skriver mye i forhold til Linux, og det er der svakheten til denne "billig-disken" ligger. Den skriver gruelig tregt. Jeg kjører XP på maskinen nå fra 16GB disken, og har tweaket systemet så godt jeg kan. Slått av vekslingsfil, slått av indexingen på disken, kjører nLited XP,og laget en RAM disk som tar seg av temp filer og browser-cache. Jeg kjører også eeectl, overklokking tilpasset EEE maskinene. Den går greit nå, men jeg er lagt fra fornøyd. Hvis jeg booter maskinen, booter den relativt raskt, men når jeg er inne i systemet (ca 20-30sek), jobber SSD disken i en 30-40 sek til før jeg kan bruke programmer o.l. Bruker jeg programmer før disken er ferdig å jobbe, kan jeg vente meg febrilsk jobbing og ennå mer ventetid. Etter systemet er lastet skikkelig, går det som sagt greit, men ikke knirkefritt. Det er som det ofte er omtalt på engelske forum "sluggish". Tar gjerne 5-10 sek før f.eks. browseren åpner seg etter jeg har klikket på den. Det kan nevnes at dette varierer. Andre ganger reagerer den etter 1-2 sek. En annen ting er at installasjon av programvare er et sant... ja... Siden disken skriver så tregt, går naturligvis installasjonene veeeeldig sakte. Jeg har komt frem til (ikke nødvendigvis riktig) gjennom mye forumlesing, at hvis det byttes i en kjappere SSD disk, vil maskinen være en drøm, slik den var ment til å være, og som jeg fortsatt syntes den er, er bare SSD 16GB disken jeg har et litt anstrengt forhold til. Det kan også sies at det gjerne ikke er ALLE som mener dette. Andre som bruker maskinen med medfulgt Linux OS, har gjerne det de trenger på den, og trenger ikke å installere noe annen programvare, men for folk som vil se hva maskinen er god for, bruke den som en "secondary" til den kraftige stasjonæren man har bygget selv, er denne SSD disken i mine øyne ikke nok. Heia Buffalo!!! Lag en superduperdisk! Har akuratt samme problemene som du refererer til.. hadde jeg visst at ssden var så treg hadde jeg ventet til nyere ssd kommer. Hvordan kan denne maskinen selges med XP ut av boksen?? Latterlig!
 4. drivere lå inne fra før.. men har hørt om flere som har slitt med Wifi på ubuntu eee. PS!! Noen som kan gi en rask guide til hvordan jeg kan gjøre eee 900 raskere i XP?? Har prøvd de fleste OS på denne maskinen nå, og hittil vil jeg veldig gjerne bruke windows Xp. Mest pga. drivere og at jeg har brukt XP mest fra før.. Har hørt at man kan sette inn 2 gig ram å code om litt så skal SSD disken bli raskere.. stemmer dette? mvh. w0d00
 5. Hei! Jeg har et problem med min eee 900. Jeg har Ubuntu eee på maskinen. jeg kan ikke spille av .TOD filer fra mitt JVC hd7 videokamera. Har prøvd med VLC men det er veldig dårlig og stopper opp etter bare noen sekunder. Jeg får spilt av på min andre PC. men ikke noe bra med VLC. Media Player Classic klarer det på den andre PCen uten problemer. Noen som har en forklaring på dette? Mener å ha lest et sted at eee ikke klarer å spille av video som er lenger enn 3 min.. stemmer dette?
 6. hei! jeg har fått meg eee nå, og har lagt inn XP home. Men problemet er at det er tregt og ganske ustabilt.. Er dette riktig? eller bør jeg prøve å installere XP på nytt??
 7. soft reset? kan også hjelpe å slette cache i opara, jeg slettet alt og det hjalp som bare F på ramen min..
 8. TCPMP bruker jeg som mediespiller. Er det noen som forresten vet hvordan man skrur på fotgjengerfunksjonen på TomTom 7 ??
 9. Har lagt inn TT7 med hele Europa. Men bruker ikke int. antanne i menyen men annen nmea mottaker med 4800 i rate og COM4. Ittno problem...
 10. hei! Har fått meg Diamond nå. Men en ting lurer jeg på; hvordan installerer man Flash? Får jo bla. ikke sett videoer fra gamer.no...
 11. ja, batteriet har strøm. ringte Yamaha idag og fikk vite at sikringen mest sansynlig har gått.
 12. Har fått meg ny (brukt) båt med 30hk motor med el-start. Skulle koble til batteriet idag, og klarte å feste kablene til feil poler. så etter 5 sek. at jeg hadde koblet feil, så da satte jeg kablene på rett poler. Nå vil ikke motoren starte. hva har skjedd?? Noen som vet?
 13. Noen som har fått 7.10 til å fungere med driver for ATI X800XT kort??
 14. ingen som vet hva som kan være galt?? i want ubuntu!!
 15. Prøver å boote med ubuntu 64 vers. men skjermen kobler fra og tastaturet blinker på num/scroll lock... hva er galt..?? Prøvde med den andre versjonen og det fungerte fint.. men vil jo gjerne bruke 64.. har: x800xt og amd athlon 64.. skal vel gå fint det..?
 16. omg! er jo ikke noe stress å få tak i det nå.. det kalles kontakter...
 17. Hærlig!! Har svart allerede så den nøkkelen er i boks håper jeg!! Takk GAMER!
 18. wii utgaven er råå!! har både til wii og 360, har spillt 80% av tiden på Wii.. 360 har grafikken men wii har moroa!!
 19. Jeg går for PS3 ihvertfall, DET er sikkert, med de nye følsomme R2 og L2 knappene, og sixaxisen (håper vi bruker den) pluss joystickene 9413581[/snapback] tro meg, du kommer ikke til å bruke sixaxisen i cod4... Isåfall blir du eid av di som bruker sticks... sier ikke at du er dårilg i spillet men tror det er møkkavanskelig å styre med sixen.. Hadde jo vært fett om det vil fungere i spillet å ha sixaxis-match...
 20. Blir bedre enn H3, men seff ikke mer populært... Men uansett, la oss glede oss til alle 3 spilla! btw: skal teste cod4 neste uke...
 21. Jeg er veldig fornøyd hittil hvertfall.. =) Nydelig fargegjengiving, bra fokus og knall stabilisator. 3CCD vrikka gjør virkelig jobben sin vil jeg si...
×
×
 • Create New...