Gå til innhold

Erfaringer på tastatur. skal kjøpe nytt..


Anbefalte innlegg

Hello.. siden mitt GAMMLE Key Tronic tastatur slutter sakte men sikkert å virke og jeg har fått meg ett databord til jul har jeg bestemt meg. jeg trenger et nytt tastatur..

 

har sett litt på dette

 

noen som har noen erfaringer med dette tastauret?

 

det jeg er på jakt etter er et tastatur som er:

 

*så lydløst som mulig.. (mitt gammle tastatur bråker fælt når jeg skriver på det)

*Godt å skrive på

*Ikke laget av glass.. det vil si at det skal tåle å dette i bakken en gang uten å bli ødelakt.. (det jeg har no er meget robust..)

*fint å se på

*ikke noe flashy med lys og masse unødvendige taster..

*Norsk

 

Penger er ikke et problem.. siden jeg har tatt på meg å trippel vakt på Nytårs aften:) men alt har sine grenser da..

 

så kom med forslag:D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Tastaturet har et pent utseende uten å være glorete. Det er stille i bruk og behagelig å bruke over tid. Leveres med norske taster og hurtigtaster for åpning av mediespiller samt en start/stopp knapp, for demping av lyd, og tre for internett: browser, emailklient og favoritter. Jeg vet ikke hvor robust tastaturet er, og har heller ikke så lyst til å slippe det i gulvet for å teste. Dessverre har jeg på følelsen av at det ikke hadde hatt så godt av det.

Lenke til kommentar

- Jeg bruker alt for mye penger på datautstyr, og har opp i gjennom kjøpt en del tastatur også, men ingen har kommet i nærheten av mitt svarte Keytronic (dette er mitt 3dje).

 

- Tror nok at tastatur handler mye om vaner, i større grad enn med mus. Når Keytronic også er noe av det billigste man får tak, så har jeg aldri sett behovet for å bytte. Jeg er rimelig sikker på at jeg kommer til å kjøpe Logitech sitt G15 når det kommer med norsk tastesett, og nesten like sikker på at jeg kommer til å legge det i en eske i boden min noen uker senere :)

Lenke til kommentar

jeg hadde også et svart keytronic som jeg likte veldig godt, men da jeg skulle tilbake til butikken for åkjøpe nytt når det gamle var ødelagt hadde de ikke flere igjen. Så jeg gikk til ClasOhlson og kjøpte meg et tastatur til 50 kroner der.. funker fett som bare det, selv om jeg savner keytronic..:p

Endret av Simma89
Lenke til kommentar

Tiden er kommet for en innrømmelse!

 

Jeg jobber i databransjen og bruker hver ledig krone på datautstyr. Jeg er en ivrig bygger og kjøper ny maskin ca en gang i året. Det er dog en del jeg ikke bytter ut - tastaturet.

 

Hvis dere er kjent med tastaturene som, for ca 2 år siden, ble shippa med Compaq Evo 510 serien - vet dere at dette både ser bra ut og funker som ei kule! Det eneste som er litt kjipt er at det står Compaq på det, men det lever jeg gjerne med når "ytelsen" er så bra!

 

Hvis du får tak i et slikt et som ikke er slitt så vil du komme til å bli en fornøyd kar tror jeg!

 

For ordens skyld: Logitech funker selvsagt også som snus!

 

Godt nyttår!

 

*Tronaldo*

 

EDIT: Compaq Evo 510 - ikke 510D.

Endret av *Tronaldo*
Lenke til kommentar

vil starte med å takke for alle svar og si godt nytt år:)

 

Jeg kan vel PRØVE å la vær å miste det i gulvet:p men kan dere andre gå god for at det tastauret jeg tenkte på blir for "slitt"? kan være ett engangs tilfella at kanskje et tastatur tålte litt mindre enn "normal"?

 

Jeg liker mitt keytronic tastaur meget godt.. må innrømme det.. men det bråker for mye.. og bynner å bli VELDIG slitt.. for tiden på jeg på en liiiten hybel.. venter på å finne noe større en gang i fremtiden.. og dame klager mer og mer på mitt gammle bråkete tastatur..

 

jeg kunne tenke meg et litt mindre tastatur enn det de fleste viser i denne posten.. siden det ikke er allverdens plass på databordet mitt..

 

men det er bare å komme med flere forslag:)

Lenke til kommentar

Har dette tastaturet, og liker det veldig godt, men har likevel noen problemer med det som beskrevet her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=517203&hl=

 

Vet ikke om det er jeg som har vært uheldig med mitt eksemplar, eller om det er meg som har gjort noen feile instillinger. Ellers virker tastaturet noe skralt, og spiller man svært mye, kan det være en ide å se på andre.

Lenke til kommentar

Funka fint for meg, mens jeg hadde det, ble imedlertid fort "lei" av det og bytta det i ett MS tastatur, ok, jeg LIKER Natural Keyboard.

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=517243 Der står min vurdering av det MS tastaturet, kan nevne at jeg IKKE anbefaler å kjøpe det over nett grunnet problemene jeg hadde med A'en, ellers så liker jeg saitek tastaturet.

 

Personlig, preferangser :

 

Gode Gamle MS Natural Pro tastatur nr. 1

Nye MS Natural nr. 2

Keytronic Gode Gamle Sorten nr. 3

Keytronic Nye Sorten nr. 4

Saitek nr. 5

 

Som nevnt gikk jeg lei av Ultra X tastaturet, da det ikke passet for meg. Men, hver sin smak.

 

Jeg fikk ikke til å spille med det, fikk liksom ikke følelsen med tastene.

Såeh, da var det ubrukelig for meg.

Lenke til kommentar

jeg vil anbefalle dette tastaturet her: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=306840&cks=PRL

 

det er lite (både i høyde og bredde) så det tar minimalt med plass, pluss at det er nesten helt lydløst.

 

bruker kun slike tastaturer på skolen, og har kun gode erfaringer med det.

 

eller hvis du ikke liker det sammepressede utseende til den over, så kan denne kanskje være noe?: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=308120&cks=PRL

Lenke til kommentar

joda.. virka fint dette

 

men no klarer jeg ikke å bestemme meg for om jeg skal velge det eller det jeg viste til i første post..

 

jeg det vil komme til å bli brukt mye til gameing.. og jeg tror vi kan bynne å se vekk fra tastatur som tåler mye.. for de tar for stor plass og er "ikke fine". :p

 

er litt fin på det:p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...