Gå til innhold

Støvsuging av PC?


jihn

Anbefalte innlegg

Hei, tenkte å ta meg en julevask i pc'n. Lurte litt på hva jeg skal gjøre, for det er endel støv på f.eks grafikkkortet, ikke baller av støv men det er litt fordi jeg desverre bor i et gammelt hus alene, ellers kunne jeg jo bare spurt min mor om å ta en skrubb ;)

 

Men som sagt det er et tynt lag med støv, både på prosessor vifta og skjermkortet, har hatt støvsugeren inni, selvfølgelig på lav kraft og sikker på at jeg ikke kom borti noe. (der forsvant hybel kaninene) Men det støvet som ligger igjen nå skulle vel ikke ha noe å bety, eller hvordan blir jeg kvitt det i tilfellet?

 

Joda, masse skrivefeil sikkert, men norsk har desverre aldri vært mitt fag :/

 

Takker for svar.

 

jihn

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Alternativt så kan du bruke en liten pensel med myk bust og børste bort støvet. Hold støvsugeren inntill mens du gjør dette.

5296121[/snapback]

 

Er litt skeptisk til det, da må du i det minste sørge for sikkelig "jording" av deg selv til PCen med en antistatisk armlenke koblet til PCen eller via en "antistat-matte".

Lenke til kommentar

Kompressor eller trykkluft på boks. Sjekk på sportsbutikker eller chlas ohlson etter slike små ballkompressorer. Like greit å kjøpe det i første omgang som bokser til a 50 kroner stykk. Blir dyrt i lengden.

 

Blåste gjennom min strømforsyning og det var en grå sky ut av boksen bak. Blåste innenfra og ut.

 

pfoff og host host, men reint ble det!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...