Jump to content

Sigurd2

Medlemmer
 • Content Count

  1315
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 :)
 1. Byttet fra Sponz til Telia, og WiFi-tale fungerer nå på min 7 plus.
 2. Trenger WiFi-Tale siden det er dårlig mobildekning her hvor jeg har kontor, men jeg finner ikke noe valg for dette i menyene på telefonen. Byttet til Sponz samtidig som jeg byttet til denne mobilen, men de sier at dette skal fungere dersom telefonen har støtte. Noen som kan bekrefte at WiFi-tale virker på Nokia 7 Plus og/eller Sponz?
 3. Prosessoren min er nå vannkjølt. Dersom jeg bytter ut kjølepastaen med Liquid Metal, er den fortsatt vannkjølt, og ikke kjølt av flytende metall. Tittelen får det til å høres som om det er snakk om en helt ny teknologi...
 4. 1070 og 1080 mangler i listen, så kanskje ikke helt usansynlig at 2070 og 2080 bare er en skrive feil?
 5. ZenStates: http://www.overclock.net/t/1624603/rog-crosshair-vi-overclocking-thread/10520#post_26033910 Har nå testet på Asus Prime X370-Pro, og synes denne er bedre en Ryzen Master. Mulighet for å laste inn OC ved system start.
 6. Kjøling er ikke med på listen? Trenger ikke så voldsom til kjøler for en fornuftig overklokking. Har selv landet på 3.9 GHz og 1.4v som 24/7 oc på min Ryzen 1700 med en gammel Noctua NH-D14. Har da greie temperaturer selv under stress testing. Har ikke testet medfølgende Spire kjøler, men tror jeg måtte ha gå gått noen hakk ned med den. MSI B350 Tomahawk ser vel ut til klokke nesten like bra som de dyreste X370 hovedkortene, så om du ikke trenger mulighet for SLI, eller ekstra Sata porter osv. så er det et greit valg. Ellers er nok Ram det som er vanskeligst å velge til Ryzen, og som har litt å si for ytelsen du får ut av systemet...
 7. Nei, tror nok helst trillefoten er ment for å stå på gulvet, og ikke oppå TV-benken :-)
 8. Tenkte å vente til jeg hadde sett noen overklokkings tester før jeg valgte mellom 1700, 1700X og 1800X. Men klødde så mye i fingrene at jeg nå endte opp med å forhåndsbestille 1700X.
 9. Regner med at ukulturen med at "profesjonelle" drar til så hardt, har opstått fordi nesten ingen bileiere sjekker og etterstrammer bolter/ muttrer lengre. Vil ta seg dårlig ut med kunder hvor hjulene rammler av bilen etter at de har kjørt en stund. Noe som faktisk er en risiko dersom de i utgangspunktet hadde dratt til med riktig moment, og kundene sløyfer etterstramming helt. Og ja, det går som regel fint om man strammer til litt ekstra, men uansett reduserer man da sikkerhetsfaktorene. Og i følge NAF måtte 31 peroner berges på grunn av knekte bolter i 2012. Selv om det gikk bra i disse tilfellene, kunne alle disse potensielt endt i dødsulykker. Så selv om nesten alle "profesjonelle" tar tilstrammingen av hjulbolter/ muttrer med slagtrekker, er det fortsatt feil verktøy til den jobben.
 10. Fra Clasohlsons side: "Skriveren kan også skrive ut PETG, PLA Wood og TPU" På andre nett sider virker det som om dette er spesielt for "Creative tools special edition" av Flasforge finder. Noen som har testet med annet enn PLA på denne skriveren som ikke er CT versjonen?
 11. Har flere ganger sett at Lefdal slenger på teksten "MEKANISK TASTATUR" i kundeavisen sin, uten at det faktisk stemmer. Denne gangen på siste side: http://kundeavis.lefdal.com/LefdalDM/UKE46/ Er helt sikkert ikke gjort bevist som lureri, men kan jo likevel ende med at noen faktisk tror de har kjøpt seg et mekanisk tastatur.
 12. Hva om man laster ned på en maskin med SSD, og sletter filmen og torrent filen etter å ha sett den. Vil det fortsatt være noe bevis igjen på maskinen når TRIM har gjort jobben sin?
 13. Dersom valget av EOS 100D hovedsakelig er gjort på grunn av størrelsen, ville jeg vurdert å kjøpe kameraet sammen med 40mm f/2,8 STM (pannekakeobjektiv). Blir da veldig kompakt og lett å ha med seg overalt. Ellers selges vel kameraet vanligvis sammen med et 18-135mm objektiv. Mot å gå litt opp i størrelse og vekt, får du da et zoomområdet som nok passer for bruken du nevner.
 14. Er muligheter for Trim på raid 0. Har selv to SSD i raid på P8P67 hovedkort med moddet bios, hvor trim er bekreftet fungerende med "trimcheck-0.4". Men ville nok ikke kjørt raid med to ulike SSD'er.
 15. Det som må sjekkes er at det ikke er skrudd i for mange avstandsfester. Slik at det blir kortslutning hvor det ikke er hull for skrue i hovedkortet.
×
×
 • Create New...