Gå til innhold

Den store Warlock tråden...


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-77do0b

Fikk retriva kontoen min etter at jeg har vært uten den et års tid, i går. Visste ikke at det gikk an å sende mail til blizzard med cd-key.

Men i alle fall der var det en pent gearet Warlock (Vengeful Gladiator), hvilket var på 60 da jeg mistet kontoen og 8k gull.. Så da må jeg nok lære meg å spille lock igjen.

Noen tips til instancer som jeg kan lære meg/ikke krever så mye av en warlock?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig mye det samme, egentlig. Jeg levlet første locken som affliction til 35, hvor jeg respeccet til 5/21/0 og løp rundt med saccet voidwalker, og det var egentlig helt kanon. Andre locken levlet jeg som affliction til 45 eller så, og så respeccet jeg til demo og tok felguard på 50. Litt annen spillestil er det jo, og jeg syns ikke det var så mye mer avslappende som demo. Felguarden tar skade, så det blir mye frem og tilbake med drain og funnel.

 

Ville ikke levlet uten 5/5 Corruption og 2/2 Drain soul. De gjør alt så meget greiere. Går du demo, vil jeg også anbefale 3/3 Mana feed.

Lenke til kommentar

Tanka han i dag. Er ganske lett egentlig. Når han først releaser så sender du av gårde ett avangers shield, og bruk Seal of Right i tilfelle du misser. Så tanken du han til han gjør whirlwind, og du kan se på counteren når han slutter, så ca. 1 sekund før whirlwind slutter starter du å caste avangers sheild. Da får du instant aggro og du kjører på videre.

 

Samme gjør du like før han hopper ut av demon form. Kan være litt problematisk første gang, men det går flott når du har prøvd ett par ganger.

Lenke til kommentar

Når han blir released så hiver du opp en curse of doom (hiv opp en ny når det er 15 sekunder igjen av demonphase). Ha alle dots oppe når han går inn i demonphase -> spam searing pain. Sørg for at du har SS!

Ikke bruk doom når du nærmer deg 20% da du ikke vil ha agro fra humanform. Når han når 15% så blir det en liten pause før han splittes i både human og demon, så få agro på demon asap og bruk drainlife for å hjelpe healers.

 

Om det er første gang guildet deres tar han, så vil du mest sannsynelig dø, gjerne flere ganger. Det er derfor viktig at du har SS/CR tilgjengelig og at folk er kjappe å buffe deg etter ress. Bruk gjerne nightmare seed på slutten.

Lenke til kommentar
Takker for god forklaring men hva slags spec burde jeg ha for å tanke han?

Soul link - regner med at du er capped på Fire resist, med SL/SL er ikke tanking så vanskelig. Vår lock hadde nesten 17k hp (imp battleshout etc) men brukte selv Felhunter. Om en annen lock har oppe CoE hjelper det også, men stort annet enn searing pain spam trenger du ikke bekymre deg for. Bra timing på CoD er et pluss. Det er viktigere at du beholder agro enn at du bruker drain life.

Endret av Aachel
Lenke til kommentar

Første gang du gjør det så bør du vel ha soul link og improved searing pain. Ha felhunter ute for 70 ekstra resistance, sørg også at den blir buffa opp skikkelig og at healers følger med den og.

 

Noe sånt var det vel jeg specca den gangen jeg tanka:

Clicky

Etter 1st kill så er det ikke nødvendig med det speccet som oftest, folk vet hva som skal gjøres og det går mye greiere.

Lenke til kommentar
Jeg har nettop rollet en ny lock :D Blood Elf, så nå er jeg i hordeland ^^ Hvorfor Hillsbrad Foothills?

 

My baby lock!

 

Greie quests, masse xp, og du kan være der fra ca. lvl 22 til 28-ish. Du kan jobbe deg gjennom the sepulcher først, og løpe gjennom sfk etc. Crossroads er også et greit sted på low-level.

 

Fin chest du hadde, forresten :)

Lenke til kommentar

Tanket Leotheras her om dagen med 297 Self Buffed Fire Resistance. Datt selvfølgelig mye ned i spell damage, men det var sykt hvor mye aggro jeg bygde anyway. DPS kunne visst nuke fullt uten å tenke på aggro, gøy var det også :)

Litt artig at en SL/SL spec faktisk er nyttig i raids en gang iblant...men før kveldens MH raid blir det vel 0/21/40 igjen - there's nothing like it in raids :)

 

Edit: leif

Endret av AMD 4ever!
Lenke til kommentar

Du kan ta leo med hvilket som helst spec. Det bare krever mer av andre(healers) og deg selv om du gjør det i andre specs. Det ble mye enklere etter at man fikk spelldamage fra +healing(altså for healers å drepe inner demons)

Endret av Xmir
Lenke til kommentar

trenger ett bra spec til raiding i 25 manns.

Det jeg tenkte på var affliction opp til UA og resten destro. Jeg skal ikke ha Imp HS. Jeg kommer også til å bruke CoE i de fleste raids så å specce i CoA er vel neppe mye vits. Noen som har noen bra forslag?

 

For å specce Destro trenger jeg vel over 200 hitrating? Pluss at det gjør ekstremt mye aggro har jeg hørt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...