Gå til innhold

Spillverket.no: Del opp konsoll forumet


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg tror det hadde vært greit om forum delen for konsoll ble delt opp. Altså eget forum for ps2, xbox, gamecube, psp osv...

 

I det siste har jeg lest mye om psp og da vært mest inne på Den store psp tråden. Denne er nå oppe i 124 sider. Det er ganske håpløst for nye som kommer innom og skulle lese gjennom hele denne tråden for å finne svar på det en lurer på. Man kan såklart lage nye tråder i konsoll forumet men tror det hadde blitt mye mer ryddig med eget forum for hver konsoll.

Visst jeg vil inn å lese om psp så syns jeg det er rotete å lete gjennom masse tråder om ps2, xbox osv...

 

Ta dette som positiv kritikk. ;) Er fornøyd med forumet på gamer men akkurat konsoll delen kunne vært mye bedre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan forstå at det kanskje er vanskelig å finne frem til de få trådene om PSP, men jeg er likevel ikke helt sikker på om det så lurt å gjøre store grep med forumstrukturen. Her er mine tanker:

 

Det blir alt for mye unødvendig klikking for brukeren om vi skal ha underkategorier i underkategoriene, og det blir også alt for mye å forhold seg til om vi skal legge mange forskjellige konsollforumer i rota på forumet. Jeg har forøvrig ingen tro på at aktiviteten rundt Xbox, PlayStation, GameCube, PSP osv. hver for seg er høy nok til å fortjene egne kategorier.

 

Jeg tror også at mange brukere faktisk syns det er flott - og ikke minst sunt - å få litt input fra diskusjoner om andre plattformer enn akkurat sine egne favoritter. Diskusjoner man tilfeldigvis kommer over, fordi man nettopp er i en kategori for all konsolldiskusjon. Det blir det mindre av hvis man deler opp forumene ytterligere, slik at folk kun vanker i kategoriene for de plattformene de allerede har. Det blir også enda større sjanse for feilposting, eller dobbeltposting for å få oppmerksomhet.

 

Et siste argument fra meg er at det vil kreve mye tid å opprette nye kategorier, for deretter å flytte alle passende tråder over i de respektive kategoriene. Hvis noe slikt skal gjennomføres, så bør tilbakemeldingene og argumentene være mye mer overbevisende enn denne tråden til nå har vist meg. Hvis bare noen få personer vil ha endring, så er det neppe så lurt, og heller ikke spesielt motiverende å gjøre drastiske forandringer.

 

Det kan også være på sin plass å hente frem en gammel avstemning/diskusjon som er bakgrunnen for forumstrukturen vi har i dag: http://forum.gamer.no/index.php?showtopic=200506 - her er det veldig viktig å lese spesielt dette innlegget før man spør hvorfor det ikke ble forslag 1.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Slik som det er nå, har de tre store (Microsoft, Nintendo og Sony) såpass mye utpå markedet så det hadde vært fint dersom det iallefall kunne blitt separert på produsent.

 

Gjør det enklere for de som i hovedsak er interessert i en konsoll, og da slipper å måtte pløye gjennom det som er av andre tråder - og dersom det er en aktiv dag kan tråder fort gå avsted for de av oss som ikke kan sjekke forumet så veldig ofte.

 

Angående flytting av eldre tråder, så er det vel bare å legge de gamle døde, og la folk begynne å starte nye tråder i de respektive forumene.

 

Men, dette er jo helt klart opp til ledelsen her.

Lenke til kommentar

Jeg er ikke enig i delingen av forumet. Dessuten er avstemningen du henviser til nesten 2 år gammel. Delingen slik vi har den idag, ødelegger for de konsollene som ikke selger best. DS, for eksempel, drukner i poster om PSP/ps2/xbox/360. Forumet bør kunne være for alle konsoller, ikke bare de som kommer, eller de som selger best akkurat nå. Det mangler også en retrokonsole- og retrospill-kategori på forumet syntes jeg.

 

Problemet med å flytte poster, er ikke noe problem. Behold strukturen og hiv hele greiene i en kategori og kall den "Det gamle forumet". Disse trådene kommer til å dø ut etter hvert, og forsvinne etterhvert.

 

Og det med klikkingen.. Det er snakk om kanskje 2 klikk mer. Det er ikke mye med tanke på at du finner den kategorien du leter etter, du finner konsollen du vil diskutere, og du slipper å bruke søkefunksjonen for å finne tråder som omhandler de mindre diskuterte konsollene. og hva er vel 2 klikk i forhold til å bruke søkefunksjonen?

 

Med tanke på mulighetene som konsollene har, og ikke minst får i fremtiden, er det et klokt valg å forandre strukturen så tidlig så mulig. konsollene er ikke bare for å spille på lenger. muligheter, funksjoner, ekstrautstur, skins, modifikasjoner osv. Gamer.no bør ta konsekvensene av det.

 

Og bare for å forsvare retrokategoriene mine; med "spill er kultur" som slagord, bør det være en stall for de litt eldre hestene også.

Endret av capy
Lenke til kommentar

Kunne vært greit å delt opp konsolldelen i produsenter ihvertfall. En kategori til hver av de store og kanskje en til øvrige.

 

Og angående flytting, er det mulig at vi brukerne bare rapporterer trdene og sier hvilket forum de passer i, også flytter moderatorer dem. Og\eller gitt enkelte brukere moderatorstatus bare akkurat under flyttingen av trådene?

Lenke til kommentar

Konsolldelen av forumet har tradisjonelt sett ikke hatt nok aktivitet til å forsvare inndeling i hvert format/produsent. Om man er innom forumet et par ganger i uken, vil man på førstesiden ha oversikt over alle nye tråder. Det er selvsagt mer aktivitet nå med fokus på 360 og PSP, på grunn av at det er nye konsoller, men dette er bare en bølge som vil gå over.

 

En annen ting er at det blir unaturlig om man skal diskutere f.eks. FIFA 2005. Hvor skal man poste dette? I PS2-kategorien? Slik at alle de som har Xbox-versjonen og aldri klikker på PS2-kategorien går glipp av diskusjonen?

Lenke til kommentar
Konsolldelen av forumet har tradisjonelt sett ikke hatt nok aktivitet til å forsvare inndeling i hvert format/produsent. Om man er innom forumet et par ganger i uken, vil man på førstesiden ha oversikt over alle nye tråder. Det er selvsagt mer aktivitet nå med fokus på 360 og PSP, på grunn av at det er nye konsoller, men dette er bare en bølge som vil gå over.

 

En annen ting er at det blir unaturlig om man skal diskutere f.eks. FIFA 2005. Hvor skal man poste dette? I PS2-kategorien? Slik at alle de som har Xbox-versjonen og aldri klikker på PS2-kategorien går glipp av diskusjonen?

5003856[/snapback]

 

Så når slike bølger kommer, er det bare å glemme å finne trådene til de andre konsollene? den holder ikke.. Spiller det noen rolle om det bare kommer 10-15 tråder om gamecube eller DS på en uke da? de som ikke er interessert, skjekker ikke den delen av forumet, mens de som er, vil finne det de leter etter, eller lage nytt topic.

 

Hvilke platform har du spilt FIFA 2005 da? det er ikke sikkert Pc-utgaven har de samme feilene som Xbox-utgaven. xbox og PS2 er gjerne ikke portet likt heller, i alle fall med tanke på grafikk.

 

Karaktergivning av spillet, med en liten kommentar skulle allerede vært implentert i gamer.nos "prisguide" som kunne blitt døpt om til produktguide slik som HW.no har det. De som er interessert i spillet, kommer til å skjekke produktguiden å se hva du har skrevet.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Synes dette egentlig bør revurderes, slik det er nå er det veldig mye Xbox 360 tråder, og dersom man har ønske om å følge med på andre platformer opplever man fort at trådene forsvinner bakover på sidene, og det er jo folk som bumper opp trådene for å håpe at folk svarer.

 

En inndeling på fabrikant er vel egentlig det som ville vært mest fornuftig, bare man passer på å slå ned på fanboys som henger i fiendens leir kun for å oppføre seg som aper.

 

Mitt forslag til oppdeling er egentlig:

- Microsoft

- Nintendo

- Sony

- Retro

- Generellt/Andre

 

Da bør de aller fleste være nevnt, og det vil bli mye enklere å følge med på hvert enkelt system. Argumentet om at tråder må flyttes er jo ikke veldig godt, for det tilsier jo at det overhode ikke er planer om å endre konsoll-forumet i fremtiden, og da blir det et pent mas fremover, når det begynner å flyte mer info om Revolution og PS3. Selv er jeg fornøyd Xbox 360 eier, men har også interesse av de to andre next-gen konsollene som kommer, og det er enklere å holde oversikt dersom forumene deles.

Det ville vel uansett bli mer aktivitet i disse nye forumene (kanskje med unntak av et eventuellt Retro-forum) enn hva det er i f.eks Total War og Far Cry forumene idag.

 

Jeg lever iallefall i håpet om at konsoll-delen av forumet blir endret etterverdt :)

Lenke til kommentar

Det er forklart i flere poster lenger opp hvorfor det ikke er delt opp etter konsoller per dags dato. Fint om dere kan lese dem, og så evnt. komme med motargumenter (ikke bare "ja, jeg vil også at det deles opp annerledes"). Da blir straks denne diskusjonen mye mer interessant.

 

Utfordringen med en evnt. omstrukturernig er ikke først og fremst jobben med å flytte dem (det var bare et av flere argumenter), men et ønske om å unngå få mye dobbeltposting, kryssposting, og samtidig gjøre det mulig for folk å komme over interessante diskusjoner om konsoller og spill de kanskje normalt sett ikke ville vært interessert i.

Lenke til kommentar
Jeg tror også at mange brukere faktisk syns det er flott - og ikke minst sunt - å få litt input fra diskusjoner om andre plattformer enn akkurat sine egne favoritter. Diskusjoner man tilfeldigvis kommer over, fordi man nettopp er i en kategori for all konsolldiskusjon.

 

Jeg for min del har i lengere tid styr unna Konsoll -delen av forumet (selv om jeg har hatt Nintendo), fordi jeg ble bare irritert over å f.eks begynne på en tråd som så interessant ut, for så å oppdage at den gjelder Playstation (f.eks), noe som ikke kommer frem i trådens emnetittel!

 

Jeg har hele tiden, siden NES, hatt Nintendo i huset.. Og nå har jeg kjøpt meg en Xbox 360.. Men, jeg liker fortsatt ikke konsoll-delen da jeg må prøve å unngå alle disse Playstation -trådene..

 

Det irriterer i hvert fall meg.. :angry:

 

 

EDIT: Ser ikke helt hvorfor en Playstation-tråd skal være interessant for meg, da jeg ikke har Playstation.. liksom.. :dontgetit:

Endret av Bone
Lenke til kommentar

Når det gjelder typiske "how tos" (eks. hvordan få nøkkelen i Doom) spørsmål, som gjerne går igjen på flere konsoller, ser jeg at dobbelposting kan forekomme, men har vi ikke en funksjon for at en post kan være på to forskjellige forumdeler?

 

Når det gjelder det å komme over andre diskusjoner enn det du vanligvis interesserer deg for, har vi to hurtigknapper for det, minst.

 

1. "vis nye poster" i forumdelen

2. "siste 24 timer" i forumdelen

3. "siste diskusjoner" på gamer.no

 

Ellers er det jo lov å surfe litt rund på forumet da.

 

I jannuar og februar er trådene du (TST) linker til 2 år gamle. Siden da har vi fått en del nye leketøy; DS, PSP, Xbox 360, Gizmondo (som ingen diskuterer, og sikkert ikke har heller). I 2006 ventes Revolution og PS3. Alle nevnte konsollene blir lansert over en periode på 3 år og det hadde da vært greit å kunne bla seg frem til en konsoll (eller merke, som uansett gjør det lettere), i stedet for å måtte søke konsoller på grunn av at en nyere nettopp har kommet ut.

 

TST, kunne du ikke laget en ny avstemning, bare for å se hvordan interessen var rundt temaet? Det hadde kanskje hjulpet oss i å få igang en debatt igjen:)

Lenke til kommentar
Jeg for min del har i lengere tid styr unna Konsoll -delen av forumet (selv om jeg har hatt Nintendo), fordi jeg ble bare irritert over å f.eks begynne på en tråd som så interessant ut, for så å oppdage at den gjelder Playstation (f.eks), noe som ikke kommer frem i trådens emnetittel!

 

Hvorfor blir en interessant tråd uinteressant fordi den gjelder Playstation? Hvorfor var tråden i utgangspunktet interessant for deg? Kan du nevne et eksempel på en tråd og hvorfor den gikk fra å være interessant til å bli uinteressant?

 

Jeg har hele tiden, siden NES, hatt Nintendo i huset.. Og nå har jeg kjøpt meg en Xbox 360.. Men, jeg liker fortsatt ikke konsoll-delen da jeg må prøve å unngå alle disse Playstation -trådene..

 

Hvorfor må du prøve å unngå disse trådene? Er det så vanskelig å klikke back om man trykker seg inn på feil tråd?

 

Det irriterer i hvert fall meg..  :angry:

 

Da har du et ellers godt liv, om du faktisk lar bagateller som dette irritere deg.

 

EDIT: Ser ikke helt hvorfor en Playstation-tråd skal være interessant for meg, da jeg ikke har Playstation.. liksom.. :dontgetit:

 

Det går på modenheten til forumet og brukerne. En moden bruker som er interessert i spill vil forstå at et godt spill er et godt spill uansett hvilket format det kommer på. Som moden Xbox-bruker kan det være interessant for deg å lese en sammenlikning mellom f.eks. Forza på Xbox og Gran Turismo 4 på PS2, men med en oppdeling av forumet vil en slik post bli umulig å plassere. Skal man poste den i Sony-delen? Eller Microsoft delen? Eller skal man spamme begge kategoriene med samme tråd og få to forskjellige diskusjoner som burde vært en diskusjon?

 

Det største problemet med "Diskuter konsoll"-kategorien er at 40% av det som postes der er feilpostinger som skulle vært i "spørsmål og svar". Poster om hvordan man kobler en TP-kabel til en router fra 360, hvordan man streamer radio på 360, eller hvordan man slår en boss i Kameo er ikke diskusjonstemaer, men spørsmål som har et konkret svar.

Lenke til kommentar
Jeg for min del har i lengere tid styr unna Konsoll -delen av forumet (selv om jeg har hatt Nintendo), fordi jeg ble bare irritert over å f.eks begynne på en tråd som så interessant ut, for så å oppdage at den gjelder Playstation (f.eks), noe som ikke kommer frem i trådens emnetittel!

 

Hvorfor blir en interessant tråd uinteressant fordi den gjelder Playstation? Hvorfor var tråden i utgangspunktet interessant for deg? Kan du nevne et eksempel på en tråd og hvorfor den gikk fra å være interessant til å bli uinteressant?

La oss si det er en interessant emnetittel, og de første svarene får opp "spenningen" litt, av en eller annen grunn. Men, så finner jeg ut at denne tråden gjelder bare for "playstation spill/maskiner". Har ingen eksempler på det nå, og jeg sier ikke at det mange poster dette gjelder, men jeg vet det har skjedd. Jeg fant ingen i farta, men de finnes.. En Playstation-tråd er uinteressant fordi jeg ikke har, eller (mest sannynlig) ikke skal ha Playstation

 

Jeg har hele tiden, siden NES, hatt Nintendo i huset.. Og nå har jeg kjøpt meg en Xbox 360.. Men, jeg liker fortsatt ikke konsoll-delen da jeg må prøve å unngå alle disse Playstation -trådene..

 

Hvorfor må du prøve å unngå disse trådene? Er det så vanskelig å klikke back om man trykker seg inn på feil tråd?

Jeg vil unngå dem fordi de ikke interesserer meg! Er ikke vanskelig å klikke "back", nei.. Men, det hadde vært greit å vite at "alle postene som man ser" tilhører den konsollen man interesserer seg for.. Så slipper man å bla side, etter side for å sortere ut de som gjelder for en selv.. Er en person som liker å ha orden; ingenting galt i det! Det er 3 typer (hoved) konsoller der ute, som er konkurerende, det er greit å skille dem! Igjen; Jeg liker orden!

 

Det irriterer i hvert fall meg..  :angry:

 

Da har du et ellers godt liv, om du faktisk lar bagateller som dette irritere deg.

Vær så snill; Spar meg!! Det er like før jeg blir personlig, noe som jeg ikke skal.. Men; Ikke kom her å si at du ikke har EN eneste sær mening om en eller annen ting her i verden, som andre kan oppfatte som "bagatellmessig". Nekter du på dette vil jeg kalle deg en løgner uten å blunke, og da gidder jeg ikke å diskutere mer med deg.. Nekter du ikke, skjønner jeg ikke hvorfor du i hele tatt spør! .. This is me; This is my thing! Det er bagatell som JEG henger meg opp i, det er derfor jeg poster her.. Deal with it.. Men dette, og 14-tegns-regelen er så godt som det eneste som irriterer meg på forumet.. Noe galt i det? Men ja.. Jeg har et ellers godt liv! Har ikke du?

 

EDIT: Ser ikke helt hvorfor en Playstation-tråd skal være interessant for meg, da jeg ikke har Playstation.. liksom.. :dontgetit:

Det går på modenheten til forumet og brukerne. En moden bruker som er interessert i spill vil forstå at et godt spill er et godt spill uansett hvilket format det kommer på. Som moden Xbox-bruker kan det være interessant for deg å lese en sammenlikning mellom f.eks. Forza på Xbox og Gran Turismo 4 på PS2, men med en oppdeling av forumet vil en slik post bli umulig å plassere. Skal man poste den i Sony-delen? Eller Microsoft delen? Eller skal man spamme begge kategoriene med samme tråd og få to forskjellige diskusjoner som burde vært en diskusjon?

Igjen; Spar meg! ..påstår du at jeg ikke er en "moden bruker", bare fordi jeg ikke interesserer meg for ALLE konsollene som fungerer der ute? Kanskje jeg er moden i det "sosiale liv" da, som ikke har "tid" til å følge med på alt av spill til alle plattformer!? ..nei, dette blir dumt! Noen har interesse av å lese alt, andre ikke; Jeg er av sistnevnte..

 

Det største problemet med "Diskuter konsoll"-kategorien er at 40% av det som postes der er feilpostinger som skulle vært i "spørsmål og svar". Poster om hvordan man kobler en TP-kabel til en router fra 360, hvordan man streamer radio på 360, eller hvordan man slår en boss i Kameo er ikke diskusjonstemaer, men spørsmål som har et konkret svar.

Ærlig talt ikke min feil at folk feilposter. Da bør heller brukerene skjerpe seg.. Slikt sett burde vi ikke ha kategorier i hele tatt; Men alt under forum.hardware.no; off-topic, spill, programmer, og alt. På den måten hadde det ikke vært en eneste feilpost..

 

Men, jeg skal ikke si at det ikke er bakdeler med å dele opp; Da en del poster går "over hverandre" .. Men, for meg, vil det gjøre ting mye enklere og mer oversiktelig.. Derfor er jeg for en deling..

Lenke til kommentar
La oss si det er en interessant emnetittel, og de første svarene får opp "spenningen" litt, av en eller annen grunn. Men, så finner jeg ut at denne tråden gjelder bare for "playstation spill/maskiner". Har ingen eksempler på det nå, og jeg sier ikke at det mange poster dette gjelder, men jeg vet det har skjedd. Jeg fant ingen i farta, men de finnes.. En Playstation-tråd er uinteressant fordi jeg ikke har, eller (mest sannynlig) ikke skal ha Playstation

 

Beklager, men jeg tror dette er et ekstremt søkt eksempel fra din side. Om du ikke klarer å finne et eksempel på en slik tråd, kan det neppe være noe som skjer med deg spesielt ofte.

 

Jeg vil unngå dem fordi de ikke interesserer meg! Er ikke vanskelig å klikke "back", nei.. Men, det hadde vært greit å vite at "alle postene som man ser" tilhører den konsollen man interesserer seg for.. Så slipper man å bla side, etter side for å sortere ut de som gjelder for en selv.. Er en person som liker å ha orden; ingenting galt i det! Det er 3 typer (hoved) konsoller der ute, som er konkurerende, det er greit å skille dem! Igjen; Jeg liker orden!

 

Det er orden i forumet, men altfor mange feilpostinger. Det er veldig få tråder om Nintendo-spill, det blir neppe mer om man får et eget Nintendo-forum. Jeg var selv på forumet her når konsollseksjonen var delt inn i egne kategorier for Nintendo, Microsoft, etc., og i enkelte kategorier var det under 5 tråder i uka. Dermed ble det besluttet at man kunne eliminere kategoriene og lage en generell kategori.

 

Og om du vil ha et forum kun for Nintendo så har de faktisk et på www.nintendo.no. Så slipper du å snuble over tråder om Playstation.

 

Igjen; Spar meg! ..påstår du at jeg ikke er en "moden bruker", bare fordi jeg ikke interesserer meg for ALLE konsollene som fungerer der ute? Kanskje jeg er moden i det "sosiale liv" da, som ikke har "tid" til å følge med på alt av spill til alle plattformer!? ..nei, dette blir dumt! Noen har interesse av å lese alt, andre ikke; Jeg er av sistnevnte..

 

Jeg har ikke sagt noe om deg. I diskusjonene jeg har hatt med TST har jeg fremmet at Gamer burde strebe etter å tiltrekke seg spillinteresserte og ikke fanboys av enkelte konsoller. Jeg har også sagt at man bør strebe etter å få til modne diskusjoner rundt spill, og få bort de tekniske trådene til en "spørsmål og svar"-gruppe. Den beste måten å gjøre dette på er å lage en stor kategori for konsoll, og stole på at brukerne er modne nok til å respektere andre formater og gjerne også litt nysgjerrig på de. Kunnskap skader ikke. Men at noen er mest interessert i å ta på skylapper og rope "PS3" eller "360" e.l., som andre roper "Rosenborg" og "Vålerenga" ødelegger selvsagt mye.

 

Forøvrig synes jeg dette utsagnet her:

Jeg for min del har i lengere tid styr unna Konsoll -delen av forumet (selv om jeg har hatt Nintendo), fordi jeg ble bare irritert over å f.eks begynne på en tråd som så interessant ut, for så å oppdage at den gjelder Playstation (f.eks), noe som ikke kommer frem i trådens emnetittel!

 

Blir ganske umodent, sett i lys av at du har postet masse i Konsoll-delen av forumet de siste ukene. Dårlig gjort å lyve til Gamer.no for å prøve å presse gjennom en forandring.

Lenke til kommentar

Orker ikke en stor diskusjon her.. jeg vil dele opp konsoll-delen, fordi det gagner meg..

 

Men, les hva jeg skriver, og, ikke minst; forstå hva jeg skriver, før du kaller min kommentar for "ganske umodent". Jeg sa, som korrekt er, at "jeg for min del har i lengere tid styr(t) unna Konsoll -delen av forumet". Jeg snakker om "i lengere tid", ikke de få siste ukene. Jeg har vært aktiv der i det siste, ja, fordi jeg har gått til anskaffelse av en Xbox360, og forkant for å finne ut om jeg skulle kjøpe. Det skrev jeg også i en tidligere post, at jeg har hatt Nintendo (lenge), men nå også Xbox 360. Da jeg hadde bare Nintendo, styrte jeg unna, fordi det var litt "slit" å lete frem "Nintendo -trådene".. Nå er jeg der pga at alt er "nytt og spennende" og at jeg trenger litt info.. Men, det irriterer meg at det ikke er delt opp, all the same..

 

Så ikke beskyld meg for å lyve!

Lenke til kommentar

Kazuo sitt forslag:

- Microsoft

- Nintendo

- Sony

- Retro

- Generellt/Andre

 

Med en slik inndeling forsvinner egentlig problemene du, Pastor, og TST kommer med. En multikonsoll-debatt plasseres i Generelt/Andre-seksjonen. Det samme gjelder spill som er multikonsoll, som nevnte eksempel - FIFA-serien. Med en slik oppdeling kan vi også endelig kvitte oss med spørsmål og svar-seksjonen, som jeg finner litt formålsløs. Folk sjekker kun innom seksjonen når de selv vil ha svar på noe, så om man selv skal få et fornuftig svar på noe innen kort tid trenger man en liten dose flaks. Men om folk kunne stilt de respektive spørsmålene i kategoriene de hører hjemme (spørsmål om XBox i Microsoft), vil nok trådene deres bli mye hyppigere frekventert.

Dere gjemmer dere bak unskyldningen om at det er for lite aktivitet på forumet til å spre den i flere seksjoner. Faktum er snarere at aktiviteten nesten garantert vil gå opp om dere lager spesifiserte seksjoner. Det er veldig demotiverende å lage en litt engasjert tråd om hvorfor Point & Click-spill ikke er like populært idag, når den fort drukner i nye "døgn-tråder" som omhandler ting som kabler til en konsoll eller kanskje et par bilder fra en kommende tittel. Faktum er at slike tidløse, debatt-tråder trenger litt "rom" for å kunne spire.

Selv er jeg forumsjef på Spillegal sitt forum, så jeg synes det er litt synd at et forum med såpass mye aktivitet (og dermed mye potensiale) skal ha en såpass kvelende flaskehals som primitiv foruminndeling. Det er av denne grunn jeg selv ikke har vært særlig aktiv her før. Kun nå som XBox 360 er ny, er det lett å finne relevante tråder. Grunnen til dette er at det prates 70% om XBox360 akkurat nå. Men så snart den blir litt gammel, blir tråd-kategoriene spredd over alle hauger.

Endret av Alex ws
Lenke til kommentar

Er også enig i at konsoll forumet bør deles opp.

Syns det bør taes en ny avstemning, for det virker som et klart flertall for å dele det opp. Tror det kan minke problemet med at fanboys tilfeldigvis roter seg inn i tråder de har ingenting med å kommentere i.

Det blir også lettere å spore opp tråder en selv har interesse av. Slik det er nå, så er en vekke i 2-3 dager så kan tråden du var interessert i ha forsvunnet flere sider bak. Det blir også lettere for alle de mindre diskuterte konsollene og komme seg frem og få diskutert og ha en oversikt over sine egne tråder der, da enkelte konsoller har en tendens til å dominere alt for mye.

 

Unnskyldningen med at multi-platform titler gjør det vanskelig er en ekstremt dårlig en, vokser forumet mere og interessen blir større MÅ dere dele det opp, tempoet i en gren for alle konsoller vil være for høyt og rett og slett ikke være mulig å følge med i lengre

 

Så og si alle spillsider deler opp forumene sine etter konsollene. For selv om spill er multiplatform, så er som regel en enkelt bruker bare interessert i en utgave av spillet og spør derfor etter den utgaven personen er interessert i. Er spørsmålet om ene versjonen er bedre enn den andre spørre selvsagt spørsmålet i det målforumet som trådens hovedvekt ligger i.

 

Det er ikke vanskelig å dele opp dette forumet.

 

Men det går lett an å gjøre det vanskelig hvis en vil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...