Jump to content

Zerpent

Medlemmer
 • Content Count

  470
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Hei. Beklager at jeg glemte det. Her er link: https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-headset/SSARCTIS7BLAC/steelseries-arctis-7-2019-edition-tradlost-gamingheadset-sort Skal ta meg en prat med Elkjøp i morgen.
 2. Hei, Jeg er ute etter et enkelt trådløst headset til gaming og ser Elkjøp selger Steelseries Arctis 7 2019 edition til 799. Men når jeg ser på produktnummeret, 61463, så ser det ut til å være det gamle og ikke 2019 versjonen. Prøver Elkjøp å lure folk her eller er det mer sannsynlig at det er en feil på siden deres?
 3. Takk for tipset. Skal sjekke dette.
 4. Kunne tenkt meg å bruke enda mer men et sted må jeg sette grensa Skal brukes på jobb foran pc'n. Regner med jeg blir fornøyd. Går fra noen 16 år gamle Sony hodetelefoner som er on-ear, knirker som fy og putene begynner å gå i oppløsning så det skal bli godt
 5. Ser nå at Komplett skriver MDR1AB.CE7 som produsentens varenummer og MDR1AS for den sølvfargede. Da stemmer det nok
 6. Tenkte på det med black selv men litt rart at det kun er Elkjøp som bruker det som produktnavn.
 7. Problemet er at jeg skulle hatt dem i morgen og eneste butikk i nærheten som har dem er Elkjøp. Men er det faktisk en annen modell hos Elkjøp eller bare modellnavnet? Var vel en stund at de hadde egne modellnavn for å unngå den prisgarantien men vet ikke det fortsatt er slik. Sjelden jeg handler hos Elkjøp.
 8. Hei, Vurderer å kjøpe Sony MDR-1A. Ser at Elkjøp har dem men der heter de 1A/B Er dette samme hodetelefoner bare at Elkøp har sitt eget produktnavn på dem?
 9. Hm. Sjekket ikke om den fantes som 220V men med frakt og toll nærmer det seg nok en tusenlapp. Er ikke alle som er villig til å skrive mindre verdi på pakka men er jo mulig å sjekke. Vurderer en billig kompressor i stedet.
 10. Hei, Noen som vet om lignende man kan få kjøpt i Norge? Denne vil vel ikke fungere siden den går på 120V http://www.youtube.c...d&v=JZ2OA8NT2HE http://www.amazon.co...ASIN=B001J4ZOAW Ser ut som en fin sak. Luft på boks blir dyrt i lengden.
 11. Hvilket spill er bildet i denne artikkelen hentet fra? Dette er forresten en ting dere kan bli flinkere til. Ofte jeg har sett bilder i artikler uten noe info om hva det er fra. Bare et tips ;-)
 12. Angående trådløst nettverk via usb. Er det noe å vurdere egentlig? Er veldig skeptisk til det men har aldri prøvd. Kommer til å prøve å få til kabling i huset men det kan bli problem med tanke på plassering av modem og router. En ting jeg kom til å tenke på når det gjelder skjermkortet. Hvor mye vil 2GB minne ha å si for fremover kompabilitet i forhold til 1GB? Kanskje litt vanskelig å spekulere men...
 13. Dette så veldig fornuftig ut. Er litt rusten på hardware fronten så godt å få tips Var ikke klar over at 560 Ti var så nærme 6950 i ytelse. Den BenQ skjermen så jeg på. Grunnen til at jeg la til Samsung'en i lista er at jeg har gode erfaringer med dem fra før og aldri hatt en BenQ skjerm. Takker og bukker for tips arni. Dette fikk meg under 10k
 14. Hei, Vurderer å kjøpe meg en ny stasjonær spill pc siden jeg er lei av å spille på laptop. Har satt sammen denne lista hos Komplett. I utgangspunktet så ville jeg holde meg under 10k men kom så vidt over. Er det endringer noen her kan anbefale slik at jeg kommer meg under 10k uten at det går alt for mye utover ytelse og kvalitet? Målet med pc'n er at den skal være kurant til spilling og holde en stund før jeg må begynne å oppgradere. Litt av problemet med å holde meg under 10k er nok at jeg trenger alt bortsett fra mus Edit: Kabinettet er ikke aktuelt å bytte ut. Digger det kabinettet der
×
×
 • Create New...