Gå til innhold

One Piece Anime - Spoileradvarsel!


Anbefalte innlegg

Har kommet til Water 7 delen nå. Legger merke til at Nami, Luffy og Sanji har fått litt annerledes utseende. De har blitt mer firkantede i fjeset alle sammen.

Det er denne som har best animasjon med høyest detaljnivå. Før den var det heller ikke gale. Etter Water 7 arc derimot, blir det dessverre nesten horribelt. :(

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Vet ikke om det er lov å skrive on animen her.. Men herregud! Denne fighten mot marinen som holder på i animen nå er så langdrydig.. Jeg sitte bare å venter på ett Luffy skal gå berserk å redde Ace ^-^ Ser ut som det skjer litt nå da.

 

Så savner jeg når hele crewet er ilag !

 

grunnen til at de drar episodene ut er så de skal slippe å lage så mange filler episoder.

 

personlig syns jeg det er bedre slikt

Lenke til kommentar

Så langt har gjennomførelsen vært helt grei, selv om jeg gjerne skulle sett at de fjernet 90% av "Aaaaaaaaace" - "Luuuuuffy" scenene fram til nå. Er også litt kjipt når de velger å spare inn penger på noen scener for å visstnok få andre bedre. I Water 7 husker jeg at de hadde god kvalitet hele veien, og den vil jeg ikke betegne å være viktigere enn delen vi er i nå. Likevel gleder jeg meg til hver episode. :)

Lenke til kommentar

Merker stor forskjell nå fra de tidligere episodene, før Arabasta. Da gikk det rimelig kjapt, etter 100 episoder var de allerede langt inne i Grand Line, og hadde vel fått med seg Chopper. Impel Down og Marineford arcene har vel tatt over 100 episoder bare de to alene. Begynner å savne den gamle gjengen nå.

 

Vurderer faktisk å legge fra meg One Piece for en stund og heller ta et maraton.

Lenke til kommentar

Ifølge det jeg har hørt fra folk som har lest animen, så virker det som om det bare kommer til å skje mer og mer bra. Jeg klarer ikke å legge fra meg One Piece, har blitt en vane å se en episode hver Søndag liksom ^-^

 

Og JA, Agentspoon! Personlig så er det som holder på i animen nå litt dumt. Det er bare Luffy som løper frammover i 30 episoder på rad. Det er jo ikke 1 mil å springe? Det er jo bare ett lite stykke fram.. Men blir sikkert bra nå, var nice når han hoppet over :x

Lenke til kommentar

Ifølge det jeg har hørt fra folk som har lest animen, så virker det som om det bare kommer til å skje mer og mer bra.

 

Hørte jeg riktig? Skrev du..."LEST"...."ANIMEN"?! Hvordan greier du å "Lese animen"? Jeg for min del ser på animen i steden for å lese den. Og hvordan skal du ha hørt "fra folk som har lest animen...bare kommer til å skje mer bra." er du langt bak eller? Unnskyld hvis jeg for det til å høres ut som om jeg tror du er helt dust, mener det ikke slik. Er bare det at setningen din gjorde meg jevli forvirra! KAN NOEN VÆRE SÅ SNILL OG FORTELLE MEG HVA SOM MENES MED SETNINGEN?!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Likte ikke denne episoden gå godt i forhold til de forrige 10. Animasjonen var tidvis bra, men stort sett elendig. Selve avslutningen minnet også ingenting om den trykkede atmosfæren som fantes i mangaen. Etter min mening burde de ha avslutten episoden litt lenger inn i fremtiden og heller fått opp tempo litt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...