Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jon's tråd om kjærligheten


Anbefalte innlegg

Trist historie

5464750[/snapback]

Har opplevd AKKURAT det samme, bare med en jente... Det jeg i ettertid tror/vet ganske sikkert er grunnen, var at hun hadde begynt å lukte at jeg var interessert i henne som mer enn bare en venn, og dette ville ikke hun. Jeg forsøkte å konfrontere henne med at hun var rar mot meg/overså meg, og jeg skjønte da tilslutt at hun ikke hadde noen av de samme følelsene for meg.

 

Da var det bare å komme seg videre. I starten etter dette behandlet vi hverandre som luft (sånn blir det gjerne), men nå begynner vi å finne tilbake til venneforholdet igjen...

 

Du kan godt gi det tid, men en eller annen gang må du konfrontere ham...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar..

 

Jeg er ganske sikker på at han vet jeg liker han mer enn som en venn..Og jeg er/var ganske sikker på at han også likte meg som mer enn en venn,selv etter samtalen, men av forskjellige årsaker ikke kunne/ville utvikle det noe mer..For det var han som i utgangspunktet ville prøve ut om det kunne bli noe med oss, og det var også han som avsluttet det..Jeg tror ikke følelsene hans for meg kan bli borte i løpet av noen uker..

 

Jeg ser han hver dag, og prøver å ikke se så mye på han, og heller trekke meg litt tilbake..Har også bestemt meg for å ikke sende han noen mld før jeg hører noe fra han..Det kan bli et helvete å klare det, men.. ;) .. Det letteste ville vært å send en SMS og spurt hva som skjer..Men jeg ynes det blir feil å ta det over sms,men jeg vet ikke hvordan jeg skal snakke med han..Jeg kommer til å bli så nervøs..å ikke få sagt hva jeg skal..ikke vet jeg helt hva jeg skal si heller.. Jeg har skrevet ned hva jeg tenker om saken, men vet ikke om jeg vil si det via brevform heller..

 

Jeg har på et vis kommet meg videre, jeg godtok at vi bare var venner, og var kjempe happy for det, iom at vi fremdeles hadde like god kontakt..

Lenke til kommentar

 

Synd det ustedalen at noen som ikke burte ha så lange øyne, missbruker det mot deg. De skulle bare sett seg selv i den situasjonen du er i.

 

Det går jo ann at vi her inne bare pøser på med ting vi tror kan hjelpe, også ser du hva som passer best for den situasjoen du er i. Så kan du jo bare smette innom å si sånn ca hva statusen er hvis du ikke er så redd for at noen skal missbruke det.

 

Mitt forslag, som det har vært nesten helt siden du begynnte å skrive her, er nettop bare å få sagt det til henne. Du sa her rundt nyttår at du skulle ta deg selv i skikket og gjøre noe med det. Det nyttårsforsettet har du allerede bryti. Gjør noe med det, ikke gå rundt å pin deg selv!

 

Hvis det er så vanskelig å få henne på tomanshånd, ta et initsiativ til det selv. Inviter henne ut. Finn på noe gøy.

 

Ser nesten ut til at dette forholdet beveger seg ut av kontroll allerede før det har startet. Hvis ikke du får rettet opp på det nå snart, tror jeg nesten du bare kan glemme det.

 

Nok et litt krass svar fra meg, men håper du skjønner hva jeg skal frem til, og at du gjør noe med det. Men for all del, vær deg selv da... ikke prøv å fremmstå som noen annen.

 

:) Lykke til :)

 

5461964[/snapback]

 

For å si det sånn, så er det ingen som bruker det mot meg. Vet ikke en gang om den personen (gjett en gang hvem!) har funnet frem til denne tråden, men hun fant i allefall frem til bildekritikken, så det er jo mulig hun har tatt en tur innom her også!

(Kanskje bruke mer varierte brukernavn fra nå av? :dontgetit: )

 

Statusen ja! Er vel igrunn ikke så mye å si, utenom at jeg er 0,1 mm unna å si det til henne. Eneste som mangler er å få henne alene, noe som jeg ikke har gjort i det siste. Ellers så tenker jeg på å bare ringe henne i kveld å fortelle det. Poenget mitt er: det er ikke lenge før jeg sier det. Jeg har mannet meg ganske sterkt opp, og er kanskje ikke så sjenert lengre (men tro meg, er sjenert fortsatt!). Så de nærmeste dagene kan jo bli interessante! :hmm:

 

Ang det du skriver om at forholdet går ut av kontroll allerede er jeg kanskje ikke så veldig enig i. På meg virker det som om vi har fått enda bedre kontakt i det siste (kan nevne oppimot 20 timer (hvis ikke mer!) på msn på under en uke!).

Men jeg er enig det du sier, hvis jeg ikke gjør noe snart, vil det aldri skje noe uansett. Så derfor er jeg ganske klar på å si det :)

Lenke til kommentar
Christer-R:

 

Problem: snip

Løsning: Avbryt operasjonen, nå. Gå for den andre som du vil ha, det er alle tjent med.

5462406[/snapback]

Du gjemmer deg bak ditt macho ytre, men egentlig er du en jævla emo-kid som er veldig glad i denne tråden, akkurat som vi andre... You don't fool me!

5462486[/snapback]

 

Jeg lurer deg ikke. Jeg er ikke veldig glad i denne tråden, jeg er underholdt av den. Jeg har, som du kanskje har lagt merke til, ikke postet noe problem i denne tråden. Ei heller er jeg emo-kid, jeg er avstumpet og fornøyd med det.

 

Uansett, poenget mitt var at når noe går i gal retning skal man avbryte, jo før jo bedre. Dette gjelder når man er sikker på at det bare går gal vei.

Lenke til kommentar
Jeg lurer deg ikke. Jeg er ikke veldig glad i denne tråden, jeg er underholdt av den. Jeg har, som du kanskje har lagt merke til, ikke postet noe problem i denne tråden. Ei heller er jeg emo-kid, jeg er avstumpet og fornøyd med det.

 

Uansett, poenget mitt var at når noe går i gal retning skal man avbryte, jo før jo bedre. Dette gjelder når man er sikker på at det bare går gal vei.

5466101[/snapback]

 

Sant nok, det var jo samme rådet som jeg ga, det er jo absolutt det beste.

 

Og riktig igjen, du lurer ikke meg. Jeg VET at du er emo-kid :roll:

Lenke til kommentar
Jeg har på et vis kommet meg videre, jeg godtok at vi bare var venner, og var kjempe happy for det, iom at vi fremdeles hadde like god kontakt..

5465250[/snapback]

 

valgte å quote den delen av teksten som jeg føler jeg kan prøve å hjelpe deg med.. det er lenge siden jeg og kjæresten min slo opp, og om det hadde vært rettferdig hadde jeg ikke tenkt på henne lenger, men jeg gjør det for det. Men jeg vet nå hva som bør gjøres og hva som ikke bør gjøres for å ikke la dagene mine styres av henne.

 

Det du bør gjøre er å prøve å la deg selv få litt avstand fra han. om han er eldre enn deg går dere vel ikke i samme klasse? prøv å unngå han. hver gang du tenker på å sende melding, finn på noe annet for å få ut frustrasjonen! Det at det ikke har blitt noe mellom dere har tydligvis andre grunner enn at han ikke er keen utifra det du har skrevet. Om han føler at han vil ha deg på et høyere nivå enn det han har nå, så sier han nok ifra! sånn er det alltid med gutter. ikke stress det, fordi det kommer nok til å ordne seg ;)

 

ps. Ikke vær redd for å komme over han. om han en dag finner ut at han vil ha deg, så kommer det nok ikke til å være stress for deg å finne fram til følelsene igjen.

Lenke til kommentar

Jimstar, det er akkurat det hun sier hun skal gjøre :p

 

Men flere tips, CarinaE; Det kan hende han ville at det skulle bli noe den gang, men at han da var ganske usikker på følelsene sine, og kanskje ikke vil det samme nå, sånn kan det faktisk være. Han er glad i deg, men vet/visste ikke på hvilken måte. Det kan skje selv den beste.

 

Men dette er bare antakelser fra min side basert på mine egne erfaringer, og det behøver absolutt ikke være slik i ditt tilfelle, vi snakker om to vidt forskjellige personer.

 

Men det som ER fakta er at du på et eller annet tidspunkt, hvis ikke han tar mer kontakt med deg, må spørre ham om det er noe galt fatt, om du har gjort noe galt mot ham etc. Du kan ikke la det bare dø ut.

 

Og hvis du ser ham hver dag, er det absolutt best å prate til ham ansikt til ansikt, ikke noe er bedre. Øyekontakt er kanskje den viktigste delen av en samtale, i mine øyne, og ved å se hans reaksjoner kan du lettere analysere ham.

Lenke til kommentar

Takker for alle tips her!

Jeg får ikke unngått han på noe vis..Og det blir aldri noe privat prat utenom når vi er hos han...Har satt litt bånd på meg selv når det gjelder meldinger..Når jeg er på jobb, så hører jeg ikke når jeg får mld, og har begynt med at jeg bare sjekker tlf 1 gang i timen om jeg har fått noen mld fra han..Noe jeg vet jeg ikke får..Hjemme så prøver jeg å legge tlf et annet sted enn der jeg er, så får jeg heller bli positivt overrasket om jeg hører noe.. Jeg får meg ikke til å sende noe mld med det første egentlig, føler at jeg presser meg på og maser..Sendte en mld på mandag, men hørte ikke noe fra han..han svarer alltid, selvom det kan gå noen timer..Så enten så har han ikke fått den, eller så gadd han ikke å svare..

 

Når vi hadde den lille praten, så sa han at han ikke hadde vært sikker på hva han selv ville for noe..Men han var jo på samme måten i tiden etterpå..det er det jeg ikke helt skjønner..

Og det jeg også blir litt forvirret over, er at det er som regel han som inviterer meg på besøk, og da virker det som om han ikke vil at jeg skal dra..sitter ofte å prater til 3 halv-4 om natta..men så blir det like stille igjen etterpå..

 

Og måten han ser på meg noen ganger, blikk kan si mer enn 1000 ord altså..Det er mer enn et vennskapsblikk, banna bein.. Sett hvordan han ser på andre, det er ikke det samme blikket..Så det er noe mere..Uff ikke enkelt det her..

 

Og han sa det var opp til meg, hva jeg ville for noe når vi var på flørtern..

 

Men bør jeg si alt rett ut, hva jeg virkelig føler oppi dette her, eller bare spørre om det har skjedd noe...?

Jeg får nok ikke pratet noe med han denne helgen her, men antageligvis neste helg igjen..Så da må jeg vel manne meg opp til å tørre å si noe..Hvis han da ikke mot formodning skulle skjønne at det er noe galt fatt å spørre før det..

Lenke til kommentar
Og måten han ser på meg noen ganger, blikk kan si mer enn 1000 ord altså..Det er mer enn et vennskapsblikk, banna bein.. Sett hvordan han ser på andre, det er ikke det samme blikket..Så det er noe mere..Uff ikke enkelt det her..

5467071[/snapback]

Selvfølgelig er det du som vet best hvordan dere har det dere imellom, og jeg skal absolutt ikke påberope meg noen kunnskap om deres forhold. Kanskje er det riktig som han sier, at han har såpass mye annet å tenke på at han ikke orker/har tid til å pleie sitt vennskap(/mer?) med deg.

 

Jeg var også sikker på at jenta likte meg, syntes jeg kunne tyde blikket hennes i den retningen, og tolket det meste av det hun sa og gjorde mot meg som noe positivt. I ettertid skjønner jeg at det er sånn hun behandler venner, ikke nødvendigvis noen hun er forelsket i...

Lenke til kommentar
hei jeg liker denne jenta som jeg ikke vet om liker meg. Jeg tårer ikke kontakte henne, fordi hun er den mest populære på hele skolen, og jeg er über geeken alle snakker drid om :-( Så du kan mildt sagt si at jeg ikke er så populær blandt damene:P

 

Hva synes dere at jeg bør gjøre??++*??+?+??

5454284[/snapback]

 

Vell, først så kan jeg fortelle litt om meg. Ikke det at jeg er selveste "kjekken" selv, men nå er jeg hvertfall en "normal" person om ikke mindre.

 

Før så satt jeg inne foran PC'en døgnet rundt og var veldig lite sosial og det gjorde så jeg nesten ikke turde snakke til noen personer. Så det ledet jo selvfølgelig til at jeg ikke hadde noen venner i det heletatt bortsett fra de jeg hadde på nettet. Men en dag så kom jeg i kontakt med en VELDIG pen og søt jente(på nettet "merkelig" nok), som var så utrolig snill mot meg. Vet ikke hva som skjedde, men jenta gjorde så jeg fikk "smaken". Smaken av hvilke følelser en jente kan gi en.... enda vi bare snakket på nettet.

 

Dermed så bestemte jeg meg for å komme meg vekk fra PC'en. Jeg pakket den sammen og satte den på loftet og ga nøkkelen til mor og sa at ho aldri skulle gi den til meg før det hadde gått minst ett helt år.

 

Jeg hadde jo ikke noe å gjøre, jeg satt fortsatt inne. Dette ble utrolig kjedelig i lengden pluss at det gikk ut over meg psykisk. Så jeg bestemte meg for å finne noen venner. Prøvde å holde meg oppdatert på fester i helgene osv. Dro dit sammen med vennene mine, og disse var ikke sånne "data idioter", men helt vanlige koselige mennesker, EKTE venner var de mot meg.

 

Jeg lærte meg raskt hvordan de snakket sammen og etter en liten stund ble jeg som de. Men jeg var fortsatt redd for jenter. Og eneste måten å kurere dette på er å være sammen med jenter. Noen sier om meg: "Ja, det er noe med han og jenter!", er kanskje ikke så rart når jeg prøver så godt jeg kan å være mest mulig sammen med dem. Og det har jeg gjort, og iløpet av det året lærte jeg meg både hvordan gutter og jenter kommuniserer, nå har jeg ingen problemer med å snakke til jenter i det heletatt. Men selvfølgelig man kan bli nervøse i spesielle hendelser, men det blir vi jo alle en gang i blant.

 

Jeg regner med du allerede har fått litt tips til hva du kan gjøre, spesielt det med PC'en din. Det er som med alkohol, du kan drikke det i helgene, men drikker du hver dag har det gått for langt!

 

Er litt vanskelig å prøve å hjelpe deg når jeg ikke kjenner deg. Men hvis jeg går utifra at du er sånn cirka slik jeg var før i "gamledager", så kan jeg tenke meg hva problemet ditt er.

 

Eneste jeg fikk ut av teksten din er at du har dårlig selvtillit og at du kanskje er "redd" for jenter. Godt mulig du ikke er redd for jenter, men du er hvertfall redd for denne jenta som du liker, det er jo egentlig normalt... at man blir nervøs for å snakke med den du liker, for du er redd for å drite deg ut slik at jenta ikke skal like deg.

 

Men hva er FRYKT (Borsett fra ett ord på 5 bokstaver)? Frykt er det ordet som forteller deg hva du burde gjøre eller hva du IKKE burde gjøre. Det er det ordet som forteller deg at du skal unngå å gå bort å snakke med den deilige jenta eller løpe vekk fra problemene i livet ditt.

 

Sånn som jeg ser det er frykt som en bølle som prøver å skremme deg. Jo mer du hører på han og blir en slave for han, vil han bare bli enda sterkere mot deg. Men hvis du står opp mot han, så slutter han! Fordi han vet han ikke lenger har noen makt over deg.

 

Du vil merke at frykt påvirker deg psykisk og vil holde deg tilbake. Det er da du skal være sterk og bare gå bort til jenta og gjøre det du har lyst til, snakke med henne.

 

Jenter liker EKTE mannfolk! Det hjelper ikke å søke på nettet etter sjekke replikker som du skal huske for så å si det til en jente. Det sitter i hodet, det handler ikke om en masse replikker og teknikker. Det er kanskje det, å forandre måten du tenker på.

 

Det første du kan gjøre er å skrive ned alle dine feil, absolutt alle du vet om. Så finner du en løsning på problemene og så går du ut å fikser de! Hvis du f.eks vil ha større selvtillit, gå ut å treff minst 3 nye mennesker hver uke, helst jenter.

 

Det grunnleggende ved få selvtillit er:

 

- Lær å elske deg selv

- Respekter deg selv, og du vil få respekt av andre

- Gå ut og skaff erfaring

- Forandre holdningen din til jenter

- Jobb med det til det kommer naturlig

 

Det handler ikke bare om å tiltrekke seg jenter, det handler om å forbedre deg selv. Du får ikke noen til å like deg hvis du ikke liker deg selv. Ingen kommer til å respektere deg hvis du ikke respekterer deg selv. Hvis du ikke skaffer deg erfaring, hvordan skal du ellers finne ut hva som funker og hva som ikke funker?

 

Ingen burde være OVER deg. Du burde ikke være etter jentene; Det er de som burde gjort hva som helst for å være sammen med deg! Hvis du blir avvist, så er det dems tap. Aldri bry deg om hva andre tenker om deg! Du er ikke en dørmatte som alle skal tråkke på. Du er et menneske og du fortjener respekt. Ikke prøv deg på jenter som behandler deg som dritt, du er verdt mer enn det. Med en gang du blir til en "dørmatte", så vil jentene utnytte deg som en av de "snille guttene".

Nøkkelen er å tenke og tro at du er den beste fangsten.

 

Det er ikke dumt å være en "snill gutt", men bare ikke la det gå for langt. Når folk begynner å bruke deg som en dørmatte, vil de ikke lære seg å stoppe før du sier NEI! De vil konstant få mindre og mindre respekt for deg ved å bruke deg, helt til du slutter med den "snille" måten å tenke på. Når en jente f.eks spør deg om å kaste en papirbit for henne, så tester hun kanskje om du er nyttig for henne eller noe. Hvis blyanten hennes faller på gulvet, så er det noe annet, da kan du lett ta den opp eller sparke den bort til henne.

 

ALLTID ha noe å gjøre! Å ikke gjøre noe er bortkastet tid og folk vil tro at du ikke har noe liv. Gå ut å sykle, lær å spill gitar.. Hvertfall et eller annet og IKKE data!

 

Som sagt; Forandre måten du tenker på. Det tar tid, erfaring og bestemthet. Du må fokusere på hva du prøver å forbedre helt til det blir naturlig. Når du får det til tenker du ikke på det lengre. Det er som å skrive på tastaturet. I førsten må du se ned på tastene, så prøver du å taste uten å se. Når du får teken på det trenger du ikke engang å tenke på hvor du skal trykke, for alt kommer naturlig av seg selv.

 

Så er det det med å ha en samtale da. Det som faktiskt ER vanskelig er å få med seg det jenta sier. Du må fokusere på hva ho forteller og bevisst lete etter ting du kan si/spørre om. Så snart blir det naturlig å lytte til henne og spørre henne om ting hun har fortalt, for å holde samtalen gående.

 

En ting jenter liker er humor som vi alle vet. Hvis du ikke har noen morsomme mennesker i familien din så er kanskje sjansene store for at humoren din er dårlig. Men ikke bry deg om det. Men ikke mist håpet selvom. Du kan leie deg en film du syns er morsom og plukke opp de tingene du ler av og lære av dem. Du lærer jo også bruken av timing. Å time det du sier er det som gjør spontan humor så morsomt. Jo mer humor du ser/hører på, jo morsommere blir du. Det samme med bøker. Hvis du leser mye, så får du bedre ordforråd.

 

Eneste måten å forbedre seg på er å skaffe erfaring. Så kom deg ut! :D

Lenke til kommentar

Kjempebra, Nicklas! :)

 

*makes mental note*

 

Det er så sant at en ikke skal bry seg om hva andre tenker om en, det betyr ingenting! Det som betyr noe er hva en tenker om seg selv.

I en periode i livet mitt hadde jeg en fantastisk selvtillitt, og jeg har aldri merket så mange interesserte blikk før (eller siden). Jo mer en liker seg selv, jo mer attraktiv blir man.

Lenke til kommentar
Mye bra her Nicklas, men det å tro at jenter tester deg hvis de ber deg kaste en papirbit blir litt paranoid tenkning.

5473992[/snapback]

 

Det er en måte å tenke på :) For hvis hu spør om du kan kaste en papirbit, så er hun bare for lat eller for å si for opptatt til å gjøre det selv. Din tid er like dyrebar som hennes.

 

Det kan jo være greit å gjøre slike ting en gang i blant, men det er slikt du blir "dørmatte" av tilslutt. Som sagt så mister hun tilslutt respekten for deg.

 

EDIT: Alt jeg har fortalt nå er mine egne erfaringer, og tro meg, selvom noe virker ganske teit så funker det i praksis :thumbup:

Endret av Nicklas
Lenke til kommentar

Vel. Jeg vil anbefale deg å ikke tenke så mye egentlig. Alle handlinger har ikke dyptliggende tanker bak seg. Hadde jeg spurt en om han kunne kaste en papirbit for meg fordi han satt nærmere søppelbøtten, så hadde jeg da aldri ment noe mer med det. Og hvis du treffer jenter som bruker deg som dørmatte, så er det noe galt med jenta fra starten av. Da handler det ikke om respekt eller hva det nå enn skulle være.

Lenke til kommentar

Hjelp meg her. Er eg forelska?

 

Ser eg jenta så:

- Er eg nærmast konstant med ho

- Den personen eg tilbring mest tid med på skulen min

- Får eg ein klem, eller liknande, så får eg alltid en svært høg puls

- Tenker svært mykje på ho

- Er alltid glad når eg er med ho, og blir alltid glad etterpå

- Vier nesten all merksemd til ho

- Har ein følelse av at eg MÅ ha dagleg kontakt

- Likar ikkje å sjå at andre gutar gir ho klem eller f.eks. løftar handa si over skuldrane hennar visst vi sitt i ein sofa.

 

...men, likevel:

- Eg har ingen problem med å kunne "kose" med andre jenter uten å få dårleg samvittigheit. Med enkelte unntak, så klart. For meg blir det litt rart å ikkje få dårlig samvittigheit.

 

Er eg forelska?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...