Jump to content

CarinaE

Medlemmer
 • Content Count

  384
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Nå har tlf her begynt å streike... Plutselig over natten så må tlf lades to ganger om dagen..Den var fulladet igår kveld, og idag morges så skriker den etter batteri, uten at den er brukt..Samme skjedde igår, og ladet den da i 10 tiden, og kl 15 så var den tom for batteri..Da hadde jeg kanskje pratet i 45 min tilsammen,og sendt noen meldinger.. Er det batteriet eller tlf som synger på siste versjet?? Noen som har opplevd noe lignende, eller vet hva en kan gjøre med dette her?
 2. Hvordan er det jeg skrur av aktiv ventemodus? Er det forøvrig eneste mulighet? jeg fant ut av det nå hvordan jeg skrudde av aktiv ventemodus, men skulle gjerne hatt de linjene der,bare et annet sted på skjermen...
 3. Hvordan er det jeg skrur av aktiv ventemodus? Er det forøvrig eneste mulighet?
 4. Er det noen som vet om det er mulig å endre snarveimenyen i displayet? Altså flytte på de linjene kalenderoppføringene og WLAN skanningen til f.eks nederst i bildet? De linjene ødelegger jo for bakgrunnsbildene....
 5. Akkurat det samme har skjedd meg!! Skjedde plutselig, så aner ikke hva som har skjedd, eller hvordan en kan fikse det..
 6. Det er mulig at det den mener er at du må gå i Meny\Verktøy\Innstillinger\Generelt\Lokalisering Her må du i "Lokaliseringsmetoder" krysse av for "Assistert GPS". Under "Lokaliseringsserver" skal det stå ditt foretrukne tilgangspunk, feks Netcom Internett (hos meg), og "Serveradresse" skal være supl.nokia.com 9458798[/snapback] Hmm...Under "lokaliseringsmetoder" så kan jeg bare velge mellom Bluetooth GPS, Integrert GPS og Nettverksbasert..og de to sistnevnte er huket av.. Finner ikke serveradresse noe sted.. har fått gps sånn delvis til å funke..eller, det er ikke altid den får kontakt..men får opp kartet..innimellom..
 7. Jeg prøver å få kart og gps til å funke, men når jeg trykker på kartet, så får jeg bare beskjeden "Kart - Bruk av nettverk avslått. Du kan slå det på i programinnstillinger".. men jeg finner ikke noe sted å slå det på.. Noen som kan hjelpe meg?
 8. Et liten ting som jeg håper noen her kan hjelpe meg med.. Jeg prøver å overføre innholdet fra min gamle tlf (nokia 6101), og over til den nye her..Har klart å synkronisere de, og har fått overført kontakter,notater og kalender..Men jeg klarer ikke å få over meldingene som lå i forskjellige mapper , er det noen som kan hjelpe meg og forklare åssn jeg kan få til det? på forhånd takk... og en liten ting til..de meldingene som kom med fra innboksen, der står det ikk avsender, men kun nummeret fra avsender selvom vedkommende står i kontakt lista, noen som vet hva det kommer av?
 9. Savner også smiley fjesene på meldingene..blir så stusselig uten..kanskje tlf er litt for fancy til å ha slike smileyes... Får håpe det er mulig å kunne laste ned, eller at det kanskje kommer med i en ny software greie elns.. Kan ikke si jeg har merket noen pipelyd i tlf, men hører det er litt susing når jeg snakker i tlf uten at den er åpnet.. Men det plager meg ikke, værre med smileyene..
 10. er de kompliserte saker å få til eller?..og da skal alt av sms'r osv komme med over på nye tlf?.. 8431844[/snapback] Det er ikke komplisert, nei. Du bruker Nokia PC Suite til synkroniseringen. Meldingene kommer ikke med, men disse kan du kopiere til harddisken via Filbehandling i PC Suite, deretter kopierer du dem til den nye telefonen. 8431951[/snapback] Jeg har allerede synkronisert den gamle og nye tlf via pc suite...og da kom sms'ne fra innboksen med, men ikke de i lagrede meldinger..men når jeg har kobla til den N95, så vises jo ikke innholdet på den gamle tlf?.. Må gjerne komme med litt mer detaljert åssn jeg skal gjøre det.. og de mld som ble med over, istede for at det står navnet på vedkommende som sendte mld, så står det bare tlf, selvom personen ligger i kontaktlista..noen som vet hva det kommer av? Ingen som vet noe om de smileyene?..er så stusselig å skrive mld med komma og parantes istede for ordentlige smileys..
 11. er de kompliserte saker å få til eller?..og da skal alt av sms'r osv komme med over på nye tlf?..
 12. www.zyb.com 8431548[/snapback] Takk for tipset, men er litt skeptisk til slike ting..så det går altså ikke an å overføre via tlf, eller usb, pc suite osv osv?..uten å koble inn noen slike prog..
 13. Veldig bra førsteinntrykk av tlf..Mye mindre enn jeg hadde trodd.. Så til et par spørsmål..ikke de helt store men litt viktige allikevel.. Jeg har ikke funnt smileyer typ ----> når en skriver sms..finnes ikke dette på tlf?.. Har fått overført kontakter fra gamle tlf, men alle avtaler og notater i kalenderen ble ikke md over.., ei heller lagrede meldinger..noe mulighet for å få det med over? Brukte USB tilkobling på Pc suite.. Takker for hjelpen..
 14. Min står også på "i arbeid" enda på mpx.no.. Men leveringsdatoen er endret.."Grønn lev.dato=Bekreftet dato", den er endret fra 17. til 18...bestilte igår rundt kl 16.30..kanskje den kommer imorgen da.. Enda godt jeg jober i posten her ute, så slipper jeg å gå å vente hele dagen med å få sjekka om den kommer ihvertfall..
 15. Samme status som meg, regner med den blir sendt i kveld Fra MPX 8407371[/snapback] Sendt ikveld? Så du mener at det er en makro mulighet for at jeg får kloa i tlf allerede imorgen??
×
×
 • Create New...