Gå til innhold

Macafé — Uformell chitchat rundt Mac og Apple.


Roberto

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, etter min mening så er det som definerer en fanboy hvorvidt vedkommende ikke har anlegg for å være en smule objektiv, ha et snev av perspektiv og bare blånekter for at noe annet enn hva én selv liker og foretrekker og eier er bedre enn alt her i verden helt uavhengig av hva andre måtte føle, mene og ha behov for. Nøkkelen er å ha et åpen sinn og ha forståelse for at forskjellige personer har forskjellige behov og preferanser, vi er alle forskjellige så det som fungerer best for deg, fungerer ikke nødvendigvis ikke best for alle andre.

 

Så vil nå ikke betegne deg som noe annet enn en stor Apple tilhenger inntil videre new_woot.gif

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Noen med 15" MacBook Pro som kan beskrive hvordan vekten er i forhold til 13"ern? Har brukt forskjellige 13"ere til jobb og studie siden 2008, men jeg føler skjermen blir litt slitsom å jobbe på etter 2 - 3 timer.. Vurderer derfor 15", men er usikker på hvordan vekten føles. Tallene sier bare halvparten ;) Sikler på MacBook Pro 15" med highres skjerm :dribble:

Lenke til kommentar

Hey.

 

iMac'en har i det siste vært veldig treg. Hver gang jeg skal trykke/scrolle/åpne eller lignende så henger maskinen seg i 2-3 sekunder. Noen som vet hva det kan komme seg av og hvordan det løses? Har brukt OnyX til enkel "clean-up" for så å ha fjernet noen programmer. Er v10.6.8 så sister version.

 

Scott

Sjekk om det er en prosess som spiser enormt med ressurser. Har opplevd at bl.a. Dropbox har gått fullstendig bananas. Spotlight kan også bruke mye ressurser når disken indekseres.

Lenke til kommentar

iPad og Air har ganske så forskjellige bruksområder etter mitt syn. Størrelsen er ikke helt ulik, formfaktoren radikalt forskjellig. Jeg kunne aldri tenke meg å bruke noe annet enn iPad for å lese bøker, blader etc, styre musikken på stereoanleggene, sjekke mailen for å bestemme meg om jeg trenger å stå opp og gå på jobb tidlig ... Skal jeg hakke inn kode, redigere en tekst eller regne på noe foretrekker jeg en laptop.

 

På sikt ser jeg for meg å gå over til en iMac og en 11" Air, klarer ikke helt se behovet for å ha både stor og liten laptop. (Men da har jeg i tillegg en Windows-maskin (gisp!) om behovet for en full size laptop skulle være prekært. Og en del halvgamle Apple-laptoper.)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...