Gå til innhold

Militærtråden - for de som er i militæret


Kurt P

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gratulerer med vel gjennomført da. Snakket med noen som synes stresstestene skulle være litt ekstra dette opptaket. Vet ikke om dette stemmer jeg, men har noen kamerater som har drevet å skremt hverandre med hvor hardt den testen skal være, der den ene gruer, mens den andre har gjennomført. Sett utrolig mange som går rundt i leiren de siste dagene, men har hørt at noen av disse har søkt seg til diverse stillinger innenfor andre bataljoner. Stemmer det?

Lenke til kommentar

Er jo opptak for hele HRS. Så er ikke kun folk som har søkt TMBN som er på opptak.

 

 

Som sagt, for hele HRS, i tillegg til 28 grenaderstillinger i Brigade Nord, hovedsakelig Pbn

 

Er ikke helt riktig du sier der. Det er 28 stillinger til Pbn, 57 stillinger totalt til Brigade Nord. Dette er utenom hva HRSen tar inn.

 

 

Gratulerer med vel gjennomført opptak! :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Lol, helt sykt å tenke på at om 9 måneder. Kan jeg vist jeg vil, prøve meg på marinejeger opptaket. Føler meg som en liten drittunge enda. Nei, får nok vente til jeg er ferdig med Vgs :!:

Ja, e sikkert ikke så vanskelig å komme inn. De vi var markører for, var i alle fall PISSDÅRLIG ! Brukte 3 timer på å finne en RPG vi hadde gjemt

i et hus .. Og så husker jeg da jeg ble tatt til fange, med håndjern på henda og bind for øyene, så kom de bort til meg, med halveis norsk og halveis engelsk og spurte meg snilt om jeg visste noe. Var ikke særlig proffisjonelle, og de var vissnok senior (altså 4 år marinejegeropptak).

 

Er bare å begynne å trene utholdenhet og psykisk! :)

Lenke til kommentar

Lol, tar marinejegeropptaket SÅ lang tid? Kjipt om man ryker ut det fjerde året :whistle:

Ja, er 4 år. Snakket en del med de tidligere marinejegerene, og de var så vidt blitt 30, og da hadde de blitt instruktører. Tror de var "proff" marinejeger i bare 4-6 år. Er så sykt mye psykisk stress en bygger over seg selv hele tiden, og man skal alltid kunne takle det.

 

Jeg husker godt fra den natten vi var markører, at lederen for de som angrep oss, stressa så sykt. Han fikk så jævli kjeft av instruktørerene hele tiden òg. Eneste vi hørte var skriking fra instruktørene: "Er det ikke du som er sjef for denne operasjonen? Så hvor er den jævla RPG'n? ", "Du vet ikke? Hvorfor vet du ikke, er du dum i hodet. Er du hjerneskada?" osv osv osv :p Sykt mye drittsnakking, men jævli artig å høre på.

 

Det jeg syns, var at de var meget uproffe, og hadde slitt mot ekte terrorister. Vi hadde slike nattvakter, hvor vi patrulerte rundt omkring. Og så fant jeg et lite hus oppe i skogen, men da kom instruktørerene: "Du kan ikke gå inn der..", og jeg bare.. "Tipper det ligger en sniper der og ser på oss akkurat nå".. Gjett hvor sniperen lå da? :) Sykt dårlig plass å gjemme seg på. Instruktørene fortalte at forrige gang de hadde øvelse, så hadde markørene stått oppå sniperen, som lå i snøen, og bare stått oppå han uten å merke noe .. Det e sykt det!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...