Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
greit nok det at man ikke skal forvente for mye av de ungguttene men det er en del av dem som er rundt 20 år og da er det på tide synes jeg at di ettablerer seg på førstelaget hvis di skal ha no fremtid i Liverpool.

 

Liverpool.no skriver at Plessis, Nemeth og Insua skal trene med førstelaget neste sesong, alle tre er jo meget lovende så det blir sikkert bra. I hvert fall Insua er jeg sikker på kommer til å bli fast inventar på førstelaget i fremtiden. Noen savner sikkert Leto, men det lille jeg har sett av han har ikke vært særlig imponerende.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Ser mest frem til Nemeth og Insua. Plessis kan også bli god, men jeg tviler på at han klarer å spille seg inn på laget om vi får Barry. For å være veldig kynisk så kan man jo si at fordelen med at han trener med førstelaget og er med i troppen i så ung alder er at han blir veldig verdifull. Vi har jo også lov til å ha syv innbyttere neste sesong og det spiller nok en rolle.

Lenke til kommentar

Finalen er 17. mai. Sendes garantert på Viasat-plattformen, regner med det blir TV3 eller Viasat 4, men kan vel også flyttes over på SportN i verste fall siden det er to "uinteressante" klubber i år. Men tror nok finalen trekker et ok antall seere uansett, jeg skal hvert fall se den og forhåpentligvis få sett Fowler igjen. :)

Lenke til kommentar

Nå er jeg ikke jeg særlig oppdatert hverken på Cardiff eller Fowler for tiden, men det siste jeg hørte rundt midten av april var at han var tilbake i trening igjen etter langt skadeavbrekk og at han håpet å kunne være i form til finalen. Men om det har skjedd noe nytt siden den gang aner jeg ikke.

Lenke til kommentar
Nå er jeg ikke jeg særlig oppdatert hverken på Cardiff eller Fowler for tiden, men det siste jeg hørte rundt midten av april var at han var tilbake i trening igjen etter langt skadeavbrekk og at han håpet å kunne være i form til finalen.

 

Det er sant. Tror han er aktuell for finalespill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...