Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Top of the League.(varer nok ikke lenge)

Veldig viktig at Liverpool fikk poeng idag, hadde muligens fortjent 3 poeng, men en god Tim Krul(keeperprestasjoner) stoppet desverre dette. Neste kamper mot West Brom(h) og Arsenal(b)

gir meg ingen god følelse.

 

Nå er det bare å sette seg ned og håpe på Southamton, Norwich og Cardiff presterer. Vi kunne trengt en hjelpende hånd.

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Ganske shite kamp egentlig. Må si jeg var rimelig skuffa når Marriner blåste av. Skulle vært 3p det der. Anyways, for å se det positive i det. Vi ligger langt bedre an enn hva jeg hadde ventet foran sesongen. Og jeg er veldig spent på hvordan ting blir med SAS, Moses og Coutinho på banen samtidig. 4 intelligente offensive fotballspillere vi ikke har sett spille sammen enda. Jeg er spent på det altså. Cissokho og Sakho burde ikke starte neste kamp. 2-1 scoringen burde være grunn nok. Jeg vil at vi skal gå tilbake til den backfireren vi hadde i de 2 første kampene. Johnson (jævlig digg å ha han tilbake) - Toure - Agger - Enrique. Skrtel har vært bra for det meste, men synes den firern der burde få spille igjen. Føler de komplimenterer hverandre best.

 

Holde oss rundt topp 4 til Januar nå, slik at vi kan hente noe forsterkninger. Synes ikke den sentrale midtbanen er optimal feks.

Lenke til kommentar

Hvordan skulle vi vite at den sutrende engelskmannen som ikke gjorde annet enn å skyte og filme skulle heve seg hos dere? Hadde i tillegg bare 6 måneder igjen på kontrakten om jeg husker riktig og da er det ikke galt med 12m med tanke på det han gjorde hos oss. Måte på å være etterpå klok og.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...