Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du kommer godt men seint? :p

 

THAT'S WHAT SHE SAID!!!!

 

Må si jeg ble meget overrasket over hvor kliniske vi var i dag. Jeg har ikke sett oss være så effektiv på veldig lenge. Jeg var bekymret før kampen, mtp at Sturridge var ute. En som gir oss flere dimensjoner i angrepet. Dog Coutinho ga oss også det i dag, og jeg ble imponert. Fortsetter han sånn blir det litt av noen Januarkjøp vi har gjort denne gang. Jeg må nesten be Luis Suarez om unnskylding. Om noen for et år siden hadde sagt til meg at han ville ha 21 scoringer så langt denne sesongen, ville jeg sett på de som idioter. Han sløste enormt med sjanser forrige sesonger, og jeg kunne ikke forestille meg at han ville konkurrere i toppen av toppscorere i ligaen allerede sesongen etterpå. Så er det nettopp det han gjør. For en spiller. Han har fått mye kritikk - en god del fortjent kritikk, og annen "kritikk" som bare blir usaklig og smakløst i sin tid i LFC. Han har virkelig skjerpet seg de siste månedene. Er selvsagt noen episoder fra tid til annen, men det har alle spillere. Han har ikke vært i nærheten usmakelighetene slik han var forrige sesong. Nå håper jeg bare vi klarer 6 plassen, og spiller bra fotball resten av sesongen. Suarez blir toppscorer og årets spiller (ville vært fantastisk), Coutinho og Sturridge fortsetter slik de har startet, og Allen spiller seg opp. Viktig at han får en del positive opplevelser på banen. Vært en del negative, slik som pasningen til Carra i dag.

 

 

Imponerende at Gerrard har spilt hver eneste ligakamp denne sesongen. Hvem hadde trodd det? Liker det jeg ser av det medisinske apparatet. Hver spiller får sin egen individuelle treningsplan som skal forhindre skader, slitasje osv. Agger er også et godt eksempel. En kjeks tidligere, i år har han spilt veldig mye. Håper de finner ut en god løsning slik at Sturridge går langt oftere uten skade. Det bekymrer meg litt at han er såpass skadeplaget. Han sliter så vidt jeg vet ikke med noe så spesielt, så skal være mulig å finne en løsning på det. Verre med feks Bellamy som hadde dårlige knær.

Endret av Jefe
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nå håper jeg bare vi klarer 6 plassen, og spiller bra fotball resten av sesongen.

Vi har fortsatt mulighet til å vinne ligaen. Det forutsetter riktignok at United taper resten av sine kamper, samt at de som for øyeblikket innehar 2. - 6. plassen avgir tilstrekkelig med poeng. Men så lenge det er teoretisk mulig, er det fortsatt håp!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Så lenge du sier det Super. ;) Hva mener du om sesongen, fremtiden, og hva som må til for å være med i toppen så fort som mulig, men samtidig ha en bærekraftig økonomi? Spør av nyskjerrighet, men også siden jeg ønsker å høre litt fra gamlegutta her. Og gjerne et innlegg som er lengre enn 5 linjer, noe som blir sjeldnere og sjeldnere.

Lenke til kommentar

Når det gjelder 4.plassen tror jeg mye kommer til å stå og falle på kampen mot Tottenham neste helg. Med tanke på kampoppsettet tror jeg det er mulig å ta igjen poeng på de foran der, men hvorvidt man klarer det tror jeg nesten står og faller på utfallet der.

 

Det ble 0-0 i tilsvarende oppgjør i fjor, 0-2 året før der, og 2-0 (Kuyt x2) i 09/10. Historisk sett er det med andre ord en kamp som er helt åpen. For min del er det en motstander jeg aldri føler meg trygg på. Hvem glemmer vel Edman i 2005?

 

I den formen Liverpool er i, så lover det jo bra. Etter en tam start på februar har det kommet seg i de to siste kampene, selv om vi kanskje ikke skal se oss blinde på resultatene (spesiellt om en tanker på laget Swansea stillte med). U-U-T-V-V på de fem siste. Tottenham på sin side har U-U-V-V-V, og har vunnet sine to siste bortekamper mot West Brom og West Ham.

 

Med seier her bør man kunne få med seg en god del poeng mot Southampton, Villa, West Ham, Reading, Chelsea, Newcastle, Everton, Fulham og Q.P.R.

 

Dersom det går bra her kan det jo ligge an til et helsikkes viktig derby mot Everton på Anfield, om det enn skal spilles for CL eller EL-plass. Holder sistnevnte som mest sannsynlig.

 

Jeg må innrømme at jeg ikke har all verdens tro på fjerdeplass, er mange potensielle bananskall her. Men alt er mulig, og skal vi ha noen sjangs så må Spurs overvinnes til helga, det er bottom line.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så lenge du sier det Super. ;) Hva mener du om sesongen, fremtiden, og hva som må til for å være med i toppen så fort som mulig, men samtidig ha en bærekraftig økonomi? Spør av nyskjerrighet, men også siden jeg ønsker å høre litt fra gamlegutta her. Og gjerne et innlegg som er lengre enn 5 linjer, noe som blir sjeldnere og sjeldnere.

 

Selv om jeg ikke er Super, så tror jeg nøkkelordet for å komme til topps så fort som mulig er Suarez. Ikke bare er han en utrolig dyktig fotbalspiller, men om han bestemmer seg for å bli sender det ut et sterkt signal til resten av troppen til tross for at han har mulighet til å spille i CL for nesten en hvilken som helst klubb. Blir han ikke, tror jeg vi må belage oss på enda fler sesonger med middelmådige resultater. Det er rett og slett ingen erstatter for Suarez som ikke ønsker å spille i CL, altså er vi nødt til å ha den garantien når vi skal forhandle om de aller beste spillerne som er tilgjengelige og realistiske mål.

 

Som de nevnte i studioet i går er Suarez må vi nok frem med enda flere riksdaler om vi skal holde på han, MEN dette er en win/win situasjon da Suarez er en enorm attraksjon og en enorm ressurs for klubben. Skulle gjerne likt å se tall på salg av drakt med nummer 7 bak.

Lenke til kommentar

Tror ikke på fjerde plass, er ikke bare vi som må ta poeng men de foran som må "tape" mange poeng .

 

Tottenham er det bare en mann å stoppe, Bale.

Tottenham er mer et one man show en vi er, og det sier litt.

 

Beklager, men det er kun tilfelle etter årsskifte.

Eller har folk allerede glemt Jermain Defoe sin form første halvdel av sesongen?

Clint Dempsey rundt årsskifte?

 

Alle lag har en offensiv profil, men det gjør de ikke til et one-man team.

Da kan man isåfall si at Barcelona er et one-man team, Liverpool, Real Madrid, Manchester United, Tottenham osv osv.

 

Bale har reddet oss i det siste ja, men å si at han alene sørger for at vi er blant topp 4 vitner om at man ikke husker starten av sesongen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel, det ble ikke uavgjort, så den fjerdeplassen ser mer og mer ut som uoppnåelig. Men europaleague-plass er vel noe laget bør satse/håpe på.

 

Men egentlig er det bare å stå på, jobbe som om det er cupfinaler de spiller hver gang, og til slutt se hvodan det ender. Da regner eg med at de ikke lir så verst til slutt

  • Liker 1
Lenke til kommentar

10 poeng til 4.plass, men om vi vinner neste kamp mot Tottenham på Anfield, så kan det skje.

Liverpool har kun tre vanskelige kamper igjen(tott, Chelsea og everton) og alle på anfield. Der vi har godt tak på de to sistnevnte. Det kommer til å bli veldig vanskelig, men er bare å kjøre på å vinne hver kamp. Kjempe kjempe.

 

Chelsea, Arsenal, everton, Tottenham og Chelsea har vanskeligere program fremover enn oss. Så muligheten er der.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jefe inspirerte meg til å skrive et innlegg om hva jeg tenker rundt dagens situasjon, og neste sesong.

 

Jeg har på ingen måte troen på en fjerde plass, og det er heller ikke noe jeg har forventet før sesongen startet. Sa til meg selv at jeg ville være fornøyd med en sjette plass, og holder med den. Egentlig bare naturlig at Manchester lagene, Arsenal, Chelsea og Tottenham, skal havne over oss på tabellen da de hadde et bedre utgangspunkt enn oss før sesongstart.

 

Det jeg forventer resten av sesongen er framgang, ikke nødvendigvis at vi skal vinne de fleste kampene, men at spillerne beviser at de greier å holde et stabilt nivå over en lengre periode. Tror det er veldig viktig å få en flyt nå i sesonginnspurten man kan ta med seg videre inn i neste sesong. Selv om vi ikke har noe å spille for, ser jeg veldig fram til resten av kampene denne sesongen. Nesten like greit at vi "ikke har noe å spille om", da det kan skifte fokuset til lagbygging, og neste sesong hvor vi virkelig bør være med i kampen om fjerde plassene gjennom hele sesongen.

 

Som sagt så har jeg en del mer forventninger til neste sesong, og det er vel egentlig ganske naturlig da Brendan må vise fremgang hver sesong han sitter som manager (i hvert fall de første årene). Har troa på mange av dagens Liverpool spillere, og virker som om det er et bra miljø i spillergruppa.

 

Jeg er egentlig ganske fornøyd med dagens Liverpool stall, men kan tenke meg et par nye tilvekster. Tanker rundt dagens Liverpool stall:

 

Keeper: Bra dekning, med en Reina som har vist en grei form i det siste. Jones har også gjort det bra som andrekeeper de gangene han har spilt, så har ikke noen bekymringer her. I tillegg har man Gulaschi om det skulle være mange skader/suspensjoner.

 

Venstreback: Enrique er klasse, selv om han nok kan bli litt bedre på enkelte avgjørelser når han er i stressende situasjoner. Trenger absolutt et andrevalg både for dekning og konkurranse. Jack Robinson er sånn sett ganske spennende, men føler han ikke er god nok enda.

 

Midtstoppere: Agger er klasse, ellers vil det nok mangle litt. Carragher legger opp, og virker nok til at Brendan kommer til å bytte ut Skrtel til sommeren. Coates har ikke fått tillit av Brendan, så tviler litt på at han ser noen framtid i han. Men tror sånn sett det hadde vært spennende å spille Wisdom og/eller Kelly som stopper.

 

Høyreback: Johnson er klasse, ellers ser det tynt ut, særlig nå når Kelly er skadet. Wisdom har gjort det helt ok, men ser ikke for meg han fast på backen. Trenger absolutt en utfordrer til Johnson.

 

Sentrale midtbanespillere: Gerrard har virkelig gjort det bra denne sesongen, og virkelig artig at han ikke har vært noe plaget med skader. Tror virkelig Gerrard kan bidra med mye i årene fremover, langpasningene hans er til å bli forelsket i. Lucas er bra, selvfølgelig ikke vært helt topp etter skaden, men har virkelig troen på at han finner tilbake til et høyt nivå igjen. Er faktisk litt sykt hvor god Lucas er til å bryte opp motstandernes spill, en virkelig viktig spiller. Ellers vil jeg si det ikke er noen klare klassespillere, men flere som har potensiale til å gjøre det bra, tenker da hovedsaklig på Allen og Henderson, har troa på begge. Allen har vært litt på og av denne sesongen, men er fortsatt ung og han har også spilt en del dypere i banen, noe jeg forsåvidt tror er en veldig god erfaring. Henderson er en spiller jeg virkelig har troa på, han jobber som faen, og har i tillegg gode tekniske ferdigheter. Tror og håper Henderson med mer erfaring kan ta over for Gerrard når han en dag legger skoene på hylla. Ellers har vi Shelvey og Suso, som begge har potensiale, men tenker nok et utlån hadde passet Shelvey bra da han på ingen måte er god nok for en fast startplass, samtidig som han trenger match trening. Suso har jeg troa på, men trenger absolutt mer tid.

 

Vinger: Downing er jeg usikker på. På ingen måte klasse, men samtidig har han spilt bra nok til å rettferdiggjøre en startplass på dagens lag. Vil ikke akkurat skrike om han forsvinner, men heller egentlig mot å beholde han da han er engelsk, kan spiller på begge sider, og har spilt seg litt varm i trøya, tenker neste sesong blir en vinn eller forsvinn for hans del. Coutinho har ikke akkurat spilt lenge i klubben, men virker absolutt som et kjempekjøp så langt, veldig positiv til han. Sterling er ung og lovende, men jeg vil ikke forvente så veldig mye mer av han heller, derfor ser jeg ikke på han som et førstevalg, men tenker også det er viktig han blir matchet så lenge han holder et bra nok nivå. Assaidi er vel ganske ubrukelig siden Brendan ikke har gitt han noe særlig spilletid. Kunne nok ha vært tjent med å få inn en ekstra ving.

 

Spisser: Suarez trenger det vel egentlig ikke å si så veldig mye om, klasse! Det Sturridge har visst så langt virker også veldig lovende, og gleder meg virkelig til å se han spille fremover. Ellers har vi Borini, som har vært utrulig uheldig med tanke på skader. Har ikke bevist noe særlig, men vil gi han tid, og han er trossalt fortsatt ung. Liker at han jobber hardt, og har troa på at hardt arbeid fører til framgang.

 

Litt avhengig av hvordan Brendan kommer til å spille til neste sesong, håper jeg det til sommeren kommer inn:

 

- To klassestoppere som er god med ballen i beina. Skrtel blir nok solgt, samme tror jeg Coates blir. Ser for meg at vi trenger tre gode stoppere som kan konkurrere om plassene, hvor av en av de er Agger.

 

- En høyreback som kan gi konkurranse til Johnson. Tenker høyreback siden Johnson har bevist at han absolutt fint greier å spille på venstreback, og dermed får man nesten dobbel dekning på begge backene.

 

- En ung, lovende ving, som kan konkurrere om en plass på laget.

 

Alt i alt er jeg egentlig fornøyd med Liverpool stallen, det er bare dekningen som er litt dårlig. Mange spillere det blir spennende å se utviklingen til.

Endret av Kun10kr
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Så lenge du sier det Super. ;) Hva mener du om sesongen, fremtiden, og hva som må til for å være med i toppen så fort som mulig, men samtidig ha en bærekraftig økonomi? Spør av nyskjerrighet, men også siden jeg ønsker å høre litt fra gamlegutta her. Og gjerne et innlegg som er lengre enn 5 linjer, noe som blir sjeldnere og sjeldnere.

Jeg er jo verdens største optimist og prøver alltid å se etter positive ting, istedenfor å fokusere på negative ting. At jeg har troen på seriegull er selvsagt bare tull, men jeg skjønner ikke hvorfor vi skal avskrive en 4. plass enda. At Tottenham vant i dag er egentlig bare bra, da de (sammen med United) er det laget som har virket mest stabile av topplagene i det siste. Da satser jeg på at United, City og Tottenham er de lagene som tar de tre øverste plassene, og da var det bare fint at Arsenal ikke fikk noen poeng i dag.

 

Jeg tror ikke vi vinner resten av kampene våre, men det tror jeg ikke Chelsea, Arsenal eller Everton gjør heller - og vi har igjen kamper mot først og sistnevnte. Jeg tror det blir jevnt, og jeg gir ikke opp troen enda.

 

Som Jefe sier så er nok jeg en av gamlegutta her inne og har vært supporter mye lenger enn de aller fleste av dere. Jeg har vært med på mange opp- og nedturer, men det som kjennetegner oss røde er at vi er ikke medgangssupportere - vi støtter laget i tykt og tynt. Klarer vi ikke 4. plass i år heller, er det fortsatt ingen katastrofe. Jeg har absolutt troen på at vi kan beholde Suarez, i tillegg virker det som om Rodgers begynner å nærme seg målet med å bygge det laget han vil ha. Både Sturridge og Coutinho som nylig ble hentet inn, virker som er gode, gjennomtenkte kjøp som passer perfekt inn. Vi har også andre spillere som har spilt seg opp iløpet av sesongen - se bare på Downing - virkelig en spiller som begynner å finne seg godt til rette. Beholder vi stammen i dette laget og får inn enda noen forsterkninger til sommer'n, ser jeg absolutt ingen grunn til hvorfor vi ikke allerede fra neste sesong (ja NESTE ÅR) kan være sterke utfordrere til minst en 4. plass. At vi må vente 4-5 sesonger til før vi er et topplag igjen er bare tull. Hvis vi ikke gjør det bra før dette, vil vi fortsatt ha de samme problemene med å beholde gode spillere, samt få de beste spillerne til klubben. Jeg mener at det er NÅ vi er i den posisjonen at vi virkelig kan bli et godt topplag igjen.

 

Kall meg gjerne uhelbredelig optimist, paranoid eller superparanoid, for det er det jeg er. Men det gjør livet mye mer verdt å leve.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...