Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Håper at vi selger færrest mulig spillere i sommer. Nå er jo Yossi allerede dratt, og Riera følger ham vel ut porten om ikke Roy har et ess i ermet der. Å selge Lucas er ikke ønskelig selv om han ikke har vært noen storspiller hittil. Gerrard er 30 og begynner så smått å være på hell, Masch kan fort forsvinne og Aquilani kan ikke operere som Alonso gjorde på midten. Det betyr at vi MÅ ta vare på de vi har, inkludert Lucas. Han viste noen glimt av storhet forrige sesong selv om det for det meste var tragisk. Vi må fremdeles ikke glemme at Lucas ble kåret til årets unge spiller i Brasil før han kom til oss, så potensialet er det jo ingenting å si på. At sydlige spillere har problemer med PL er heller ingen hemmelighet. Det tok jo også noen år før cronaldo tok helt av i Utd også. Og hvor lang tid tok det egentlig før Gerrard virkelig begynte å skinne? Det var noen sesonger. I Lucas' rolle som altmuligmann på midten tar det tid å få den nødvendige knowhowen til å virkelig briljere, og etter en tung sesong, dog med mye spilletid, tror jeg helt ærlig at vi kommer til å se en mye bedre Lucas etter sommeren. Nå har han fått PL inn i blodet og hodet, og et år med mange erfaringer. Hodgson kommer neppe til å disponere spillerne som Benitez uansett, så kanskje vi får sett Lucas i en ny rolle? Å selge Lucas for £8mill er nok et dårlig trekk akkurat nå.

Lenke til kommentar

Ang Lucas og ny posisjon:

 

Med Hodgson spiller vi nok 4-4-2 eller 4-4-1-1 med bredere vinger en vi er vant til fra 4-2-3-1.

 

Hvis vi ser på dagens stall så har vi Gerrard, Kuyt, N`Gog, Jovanovic og Babel som kan gå inn å spille med Torres.

 

Macherano tar den def rollen på midten, Aquilani tar den kreative ved siden av Javier. Da er det bare en plass til Lucas og det er som backup for Macherano. Selger vi sistnevnte så blir det et spørsmålstegn om vi kjøper inn et førstevalg eller henter inn en backup for Lucas.

 

Jeg håper på at vi henter inn en relativt ung britisk DM og selger Macherano. Pengene som blir til overs burde gå til forsterkning av venstreving og backups på backene.

Lenke til kommentar

Angående trøya, bare jeg som synes det blir litt rart å blande inn sponsoren i protestene mot Yanks`a? Sponsorene har vell i bunn og grunn ikke gjort noe galt, vert bedre å tatt bort hele logoen?

 

Til eksempel, hvem ville vell missbrukt Carlsberg logen på samme måte?

Endret av guttorm
Lenke til kommentar

Dersom du har litt peiling på engelsk så går det veldig greit, det er kun et fåtall som er vanskelig å forstå. Over telefonen blir det nok litt verre, spesielt om personen i andre enden ikke tenker på at en snakker med en utenlending.

 

Så blir det omvisning? :) Trodde det var stengt for det på storkampene, men det går kansje mot Arsenal?

Lenke til kommentar

Kommer an på når kampen spilles. Hvis kampen blir på lørdag, blir det mini-tour på fredag eller full omvisning på søndag. Spilles den søndag, blir det full omvisning på fredag. Tror jeg, han sa så mye rart :p Måtte bare følge med på lfc.tv når TV-kampene er satt opp.

Lenke til kommentar

Skal kjøpe en Liverpool-drakt som gave, aller helst med trykk bakpå. Tror det kan skje masse rart med klubben i sommer, og det blir sikkert solgt noen spillere også. Vil helst unngå å ha navnet på en spiller bakpå som ikke er i klubben lenger. Hvilke spillere blir mest sannsynlig i klubben, samtidig som at de fortsetter med sitt gamle nr?

 

EDIT: Noen som vet om man kan trykke egne navn på Fotballshop i Oslo City? Det vil muligens være mer safere enn å navnet på en spiller som muligens ikke spiller i klubben neste sesong.

Endret av Latias
Lenke til kommentar

23 Carragher

25 Reina

5 Agger

 

Det er i alle fall de jeg vurderte å ha på min nye drakt. Endte opp med Carra :)

 

EDIT: Det kan man. Men synes det er litt jalla jeg, er sånn som er moro når man er 10 år. Gav det til min lillebror i 10-årspresang :p

Endret av Bolaños
Lenke til kommentar

Keepernavn på en utespillerdrakt er vel ikke så vanlig? :p

 

Hvis de ikke trykker egne navn på Oslo City, går jeg nok for Agger.

 

EDIT: Mulig at det er jalla, men mtp. at alle kan forlate klubben denne sommeren, er det safeste å kjøre på med mottakerens navn. :p

Endret av Latias
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...