Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sant nok, det har skjedd sykere ting i fotball. F.eks: Real 1 - Ajax 4.. Tror derimot ikke på seier, men håper at laget prøver iallfall. Plutselig står det 2-2 der, og da kan virkelig alt skje.

United-seier ville kanskje ikke vært like sykt som 1-4 til Ajax, men det ville absolutt vært drøyt med den troppen som reiste til Paris. PSG har 14-0-0 hjemme denne sesongen og leder ligaen sin med 20 poeng.

 

Real Madrid hadde tapt sine tre siste hjemme før denne, er i sin dårligste form på mange år og sliter voldsomt med å score mål, så at Ajax gikk videre er ikke så rart. Bare rundspillingen og resultatet som er vilt!

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Hmm, må nesten se denne kampen og håpe United gruser PSG. Sammen med Man City er PSG lagene jeg liker minst.

 

Hadde faktisk vært morro og digg om United overkjørte PSG og går videre i champions league. De har lite å tape i denne kampen, så det er egentlig bare å kjøre på.

Lenke til kommentar

Troppen mot PSG

David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant

Eric Bailly, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Marcos Rojo, Luke Shaw, Chris Smalling, Brandon Williams, Ashley Young

Fred, James Garner, Angel Gomes, Scott McTominay, Andreas Pereira, Tahith Chong

Mason Greenwood, Romelu Lukaku, Marcus Rashford

 

Kjip tropp til en slik kamp. Men absolutt mulig å få noe ut av. Er flere på den listen som har ting å bevise, andre som kan imponere og muligens noen som får en mulighet til å vise seg frem? Det kan gå riktig ille det, men det kan også skape overraskelser.

 

Blir det?

David De Gea

Young, Lindeløf, Bailly, Shaw

Fred, McTominay, Pereira, X?

Y?

Rashford, Lukaku

 

??

Endret av zeebra
Lenke til kommentar

"Kjip" tropp er å underdrive, samtlige midtbanespillere og angripere i førsteelleveren er ute av kampen bortsett fra Rashford. Det er smått utrolig. Man må bare gjøre det beste ut av det og håpe på en god opplevelse for spillerne. Har et par kompiser på plass i Paris som jeg tenker enten får en veldig kjip opplevelse i kveld, eller en utrolig snuoperasjon. Sjansen for det siste er veldig liten, men ikke umulig.

 

Med så mange spillere ute kan det hende Solskjær vil prøve å overraske med en ny formasjon, men samtidig vil nok United prøve å gå ut i hundre for å få det første målet. 

 

Hvis man tar utgangspunkt i laget som spilte sist kamp kan det bli noe sånt, hvis det er Dalot som tenkes inn basert på det gode innhoppet sist:

 

De Gea

Young - Smalling - Lindelöf - Shaw

Fred - McTominay - Pereira

Dalot - Lukaku - Rashford

 

Eventuelt kan man gå inn med Bailly og spille med tre bak, man kan flytte Young opp på vingen, det samme med Pereira. Lukaku kan ligge ute til høyre, eller det kan spilles god gammaldags 442. Er veldig spent på laget. Tror ikke Solskjær starter med noen av akademigutta, det ville vært helt sykt. Men de må nok spille, for det er de vi har på benken.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

 

De Gea

Young - Smalling - Lindelöf - Shaw

Fred - McTominay - Pereira

Dalot - Lukaku - Rashford

 

Tror også at det er dette som blir laget. Dalot var frisk mot Soton. Spennende å se om hvem av ungguttene som får minutter

 

Har kun TV2 selv, så er litt usikker på om jeg skal stikke på fotballtrening på lerkendal, eller om jeg skal stikke på Three Lions i sentrum.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...