Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nani er et kjempetalent, ingen tvil om det. Dog, de som mener han var god i dag kan umulig ha sett samme kamp som meg. Han gjorde absolutt ingenting konstruktivt fremover, og var direkte svak bakover. Han legger igjen ekstreme rom på kanten som Tottenham utnyttet til det fulle på begge scoringene sine. Det viser seg jo med en gang i andre omgang, da United låser Tottenham fullstendig.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Nani blir 23 snart. Å flyte på talentstempelet noe særlig lengre, kan han ikke. Det samme gjelder Babel. Det er nok litt lettere i Liverpool ettersom Benitez tydeligvis synes Nemeth, som er 20, er for ung for førstelaget.

Lenke til kommentar

Fantastisk snu-operasjon. Noko som var litt morosamt var at eg såg kampen med to 40-år gamle poolsupportarar, og i pausen så satt eg og smilte, fordi eg berre viste at vi kom til å vinne. Endelig fikk eg sjå berbatov slik eg vil ha han, som nevnt før i denne tråden, samme rolle, men yter for å komme i avslutnigsposisjon. Han var fantastisk i dag, og det var dei andre også. Glad for å sjå at berbatov virkelig viser kva han kan!

Lenke til kommentar
FANTASTISK! Beste fotballen som er spilt i Premier League i år! Første omgang var dårlig, med noen få lyspunkt. Nani var faktisk ikke så ræva selv om han ble byttet ut, å vi hadde etablert spill. Andre omgang er hinsides! Å Hvor er Raste nå? Berbatov, Rooney og Ronaldo! Fy faen så gull! Rooney spesielt er helt eminent, å Berbatov er i klassen til Cantona uten tvil! Det var helt sykt, bevegelse og pasningene var alle toppklasse. Bare avslutningen på målet var laber.

 

Synes bare det er trist at du ikke nevner Tevez i det hele tatt. Som jeg hørte på Setanta og tenkte selv, tempoet i spillet var bare ikke top notch i første omgang men med en gang Tevez kom inn på i andre er hele tempoet høyere og får med supporterne til å synge og får Utd til å spille 100%. At folk ikke nevner hvor viktig Tevez var i andre i dag gjør meg faktisk vondt og kanskje han bør bare dra fordi det er klart at flere ikke skjønner hvorfor han er så utrolig bra for oss å ha i klubben.

 

Men enig i at Scholes også var herlig i dag etter han kom innpå i motsetning til Fletcher som virket litt stressa hele tiden i dag. Scholes var ville med taklingene ja, men ellers hadde han så jævlig ro der i midtbanen og pasningene var oppe i 100% completion tror jeg; og en av ballene til Rooney som Wazza ikke klarte å ta ned (hadde vært alene med keeperen) var så utrolig herlig. Scholesy var også viktig i dag. :D

 

Ellers må jeg si at Wazza har vært så god på venstrekanten i det siste at det er nesten farlig for ønsket hans å være mer sentral i kampene. Når han er så utrolig god på vingen, er det nesten synd å miste det han gjør der. Ellers er Berba veldig god i dag, og viser gode pasninger og touch på ballen og fortjente målet hans selvom han burde headet den inn da. (;))

 

JEG ER SÅ UTROLIG GLAD! ONE UNITED!

 

Jeg har forresten lagt Palacios for hat..

 

Da er vi to. Jævla fittetryne. Ekkelt det han prøvde på og det er rett og slett et rødt kort ifølge reglene som sier at det er rødt uansett om det ikke er kontakt pga. intensjonen han viser der!

 

EDIT: ARE YOU WATCHING MERSEYSIDE? :D

Endret av tc47
Lenke til kommentar

At jeg ikke nevner Tevez er av en grunn, jo fordi jeg føler at Scholes, Carrick, Berbatov, Rooney og Ronaldo gjorde en bedre eller like god jobb. Tevez spiller fantastisk når vi ikke har ballen, når vi har ballen er han ikke like delaktig som de 5 nevnte. Å jeg liker ikke Tevez, jeg innrømmer det glatt. Fotballkamper vinnes ikke med svette, jeg liker ikke måten Tevez møter ballen på når han faktisk kan ta den rettvendt. Jeg liker ikke at han aldri hever blikket før 2 sekunder etter mottak isteden for før mottak. Jeg liker ikke måten han senker tempoet på når vi er i angrep. Jeg liker rett og slett ikke Tevez når vi spiller kamper der vi dominerer på ballinnhav. Idag er han helt fantastisk, sammen med 11 andre, ser ikke at han fortjener skryt over noen andre. Berbatov, Rooney og Ronaldo er de som tar ut sitt beste. Berbatov viser for alle klasse idag. Å han har fått vel så mye tyn som Tevez, å jeg gidder ikke gi folk skryt av melankolske grunner. Jeg så f.eks nesten ikke Tevez innenfor boksen med unntak av den ene sjansen, å var lite involvert fremover. Men ja han var god idag, jeg sier ikke noe annet.

Lenke til kommentar

Are you watching Merseyside?

ARE YOU WATCHING MERSEYSIDE?

 

Jeg er nesten uten ord, men allikevel skal jeg prøve å få skrevet ned alle tankene mine ned her nå, så forbered dere på et halveis langt innlegg. Første omgang var langt fra noe dårlig spill fra oss, men Tottenham var effektive i kontringspillet, og score på alle sjansene sine. Lennon var vanskelig å hanskes med, og generelt var vi det bedre laget. Nani var langt fra dårlig offensivt, men bidro ikke godt nok defensivt. Det å si at Nani var forferdelig i dag er latterlig. Nani gjorde nesten bare smarte valg offensivt, og man må nesten lure på om han kanskje har forbedret seg der. Ferdighetsmessig er han meget god. Jeg vil tørre å påstå at Nani har den beste innleggsfoten i United siden David Beckham. Han må lære seg og slå en god del flere, men innleggene hans er nesten alltid en trussel fordi han slår dem så presist (med begge bein) og de er harde. Fletcher var etter min mening første omgangs dårligste spiller, og jeg synes at han passer bedre inn i kamper der vi spiller 4 - 5 - 1. Vi hadde klart det meste av spillet, og Gomes hadde en fantomredning som rett og slett var syk.

 

Andre omgang, hva kan man si? Vi kjørte på og trykket så hardt vi kunne. Det var riktig og bytte Tevez inn, og deretter også Scholes, selv om Nani var langt fra dårlig (Fletcher var dårlig i dag etter min mening), så trengte vi arbeidshesten Tevez. Straffen var etter min mening klar (jeg så det i reprise flere ganger, og det virket iallefall som kommentatorene var enige med meg (de engelske iallefall, så ikke kampen med norske) i at han ikke rørte ballen. Det var iallefall det bildene viste meg, men Liverpool supportere skal selvsagt få klage selv om de helt klart ikke fortjente sitt frispark i dag :). Hvis han rørte ballen så var det i så tilfelle så lite at han fortsatt ikke har rett til å gå så fort inn i Carrick (etter min mening). Straffen var herlig, og var i motsetning til Berbatov sin straffe midt på mål mot Everton helt herlig (man må iallefall løfte ballen ;)). Tottenham prøvde etter dette og begynne med drøyingen sin, og det var skremmende stygt og se et lag prøve dette når det var en god halvtime igjen. Rooney hadde definitivt dagen, og en tidligere så fantastisk Gomes klarte ikke å stoppe skuddet. Deretter fulgte vi fort opp med et innlegg fra Rooney som toppscoreren i Premier League så fint stupte i mål i all sin prakt. Nå var jeg virkelig i ekstase, og kunne knapt tro det. Jeg har aldri før vært så glad for å se en annen mann sitt bryst enn når Ronaldo dro av seg trøya, og det var helt uvirkelig. Rooney var ikke lei enda og skuddet krysset linjen, dermed var målet et faktum. Fire mål... Fire mål på så kort tid, nærmest uvirkelig. Det var en stemning på stadion som ikke kan sammenlignes med noe annet i verden, og når Berbatov kom på scoringslisten var kvelden komplett. Vi avgjorde kampen med fem mål på 24 minutter når alle forventet at vi skulle tape poeng.

 

Jeg klarer ikke å la være å godte meg av Liverpool supportere som trodde en liten stund at vi skulle tape poeng, og følte for å godte seg.

Endret av Wisbatov
Lenke til kommentar

Fy faen, var død etter kamper i dag. Her er jeg nå, fy faen. For en 2.omg.

Fy faen, Liverpool er bare et drittlag i forhold. Hører dere jævla pool supportere?

 

Er fantastisk stolt over United idag, og Tevez ikke minst. Tror mye av snuoperasjonen skyldte han. Jobbet som faen og satte frisk pust i laget.

Må også si at jeg er fornøyd med Berba i dag, fyren hadde noen herlige nedtak og flere gode ting, så du viste meg den Berba :)

 

Ronaldo og Rooney, fantastisk!

Lenke til kommentar

Greit det Hyrlen, skjønner at han ikke er din cup of tea. Sånn er det bare. :)

 

Wisbatov, godt skrevet, enig med mye av det du sier. Nani var ikke forferdelig men må tenke mer for laget (defensivt) også; og han er god på innlegg ja men av det jeg har sett i det siste er Rooney enda bedre på innlegg fra venstre siden. Rooney er rett og slett komplett, også er han jo også en mann som elsker laget sitt så utrolig mye og. Rooney er perfekt. Jeg elsker Rooney. Rooney Rooney Rooney. :love:

 

Btw, nå skal jeg godte meg med Valencia - Barca 22.00, hvis Barca dropper poeng og Real vinner i morgen for så å ta El Clasico med tre mål (må vinne med tre mål for å ha en realistisk sjanse å ta over de hvis ender med like mange poeng) blir det veldig spennende igjen. Hadde det ikke vært typisk om trenden fortsetter og Real tar La Liga og vi tar PL? Ser ikke at det skjer da, tror vi tar PL og at Barca tar La Liga. Men nok om det. :p

 

Banens tre beste i dag:

 

1. Rooney (milevis foran resten, så god var han ja)

2. Ronaldo

3. Berbatov

Lenke til kommentar

Dimitar_Berbatov_70801216x9.jpg

 

:!: :!:

 

Priceless-utrykk på alle sammen :).

 

Forøvrig en fantastisk kamp, jeg sendte følgende tekstmelding til pappa (også united-supporter) i pausen: "Dette blir 2001-light!". Og det ble det - tottenham ble valsa ned.

 

Og folk jobbet og løp hele kampen. Er godt fornøyd nå! Og så tok vi 1 mål igjen på pool...

Lenke til kommentar
17mål: Cristiano Ronaldo, Manchester United

15mål: Nicolas Anelka, Chelsea

13mål: Steven Gerrard, Liverpool

Robinho, Manchester City

Fernando Torres, Liverpool

12mål: Darren Bent, Tottenham Hotspur

Frank Lampard, Chelsea

Wayne Rooney, Manchester United

Og folk sier Ronaldo har vært rævva denne sesongen...lol på dem!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...