Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det rart de sa ja? Nei. Hvorfor whiner Lazio? De kunne jo gitt et bedre tilbud.

Tror problemet var at man ikke kan gi kontrakter til spillere under 18 elns i Italia. Det kan man i England, og det utnyttet United.

 

Synes ikke det er noe galt med det. Er jo ikke United som har laget de italienske reglene.

Lenke til kommentar
Er det rart de sa ja? Nei. Hvorfor whiner Lazio? De kunne jo gitt et bedre tilbud.

Italienske klubber har ikke lov til å gi kontrakter til spillere under 18 år, enkelt og greit. Men de har tillatelse til å garantere spilleren en kontrakt når han fyller 18, dvs at Kiko sannsynligvis sammenlignet kontraktsforslagene klubbene imellom, og ikke uvanlig så veiet lønnssekken til Utd mye mer.

Hvorfor Lazio "Whiner" er måten Utd gikk frem på i saken, hvor lite hensyn de tok til spilleren og klubben under forhandlingene. De gikk direkte på spilleren som var under en stor tvil til en slik overgang, deretter gikk de direkte til foreldrene som helt åpenbart så Dollar-tegnet snarest. Kort sagt så er det Moralen, Arrogansen og Uskyldigheten til Utd de vil få frem.

 

En slik overgang er ikke så langt unna menneskehandel ;)

Lenke til kommentar

Hvilken regler er det United og stort sett alle andre klubber her har brutt?

 

Og hvis Italienske klubber skal starte å prate om Moralen, Arrogansen og Uskyldighet som du så pent skriver det, så bør de kanskje titte litt i sin egen bakgård først for å si det pent.

Lenke til kommentar

Hvor hentet Lazio han fra når han var 11-12, nei det snakker vi ikke om? Vi hentet da også Giggs i ung alder, se på han nå. Evt se de fleste andre spillere som har vært i United å hvor mye de har fått ut av det. Stort sett alle klubber i Premier League nyter godt av det ungdomsakademiet til United pøser ut. Å nei, skammelige United som gir familien hus og jobb. Rett heller nesen om Italienske og spesielt Franske klubber som henter talenter fra Afrika bare for å la dem råtne om de ikke får plass på laget. Å da mener jeg ikke råtne på benken, men på gata.

 

Spar meg for moralprekener fra Serie-A.

Endret av Alastor
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS

Haha, menneskehandel. De blir tilbudt jobb, hus og kanskje til og med en million i året til en 17-åring. Hva om han ikke lykkes i United, og blir bosmanspiller til neste sesong, da har han jo bare 1mill på bok, og en sikker fremtid? Han kan reise hjem, og gjøre nett hva han vil. Som Hyrlen påpeker, hva med de stakkars afrikanerene? En promille slipper gjennom nåløyet, mens resten blir tiggere på gata i Frankrike.

Lenke til kommentar

Etter et par bedritne uker nå har jeg endelig et skikkelig smil om munnen... hvorfor... vel 1-3 er alt jeg har å si

 

Edit: såfremt den jødiske versjonen av solskjær (super sub) ikke slår til.. da blir jeg litt lei meg igjen...

Endret av Spykar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...