Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ville heller beholde Berbatov, og "miste" Sneijder enn å få inn Sneijder og miste Berbatov.

 

Jeg er veldig usikker. På èn side vil jeg gjerne beholde Berbatov i stallen, men på en annen side vil jeg veldig gjerne at Wellbeck får 15-20 kamper som spiss neste sesong. Han er jo et av de mest spennende talentene vi har i klubben per dags dato. Hvis Berbatov forsvinner og Sneijder kommer inn vil jeg påstå at vi er betydelig styrket.

Lenke til kommentar

Welbeck er en mine favoritter i klubben. Jeg hadde jeg ikke hatt noe imot å se han få 20 kamper neste sesong. "Dessverre" vil jeg også ha Berbatov her. Ingen av spissene våre tilfører det samme som Berbatov. Den slepne teknikken, overblikket, evnen til å holde på ball og sist, men ikke minst X-faktoren. Berbatov viste seg dessuten som en målscorer forrige sesong. Sneijder vil, med all sannsynlighet, forsterke oss mer enn Berbatov, men min begeistring for bulgareren er enorm. Jeg ser dog at det ikke er gunstig for Welbeck å være 4. valg i troppen. Det er vel uansett indikasjoner på at Berbatov kan være på vei ut. Vrakingen i CL-finalen, et år igjen av kontrakten og Hernandez' storspill.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Rooney, Hernandez, Owen og Welbeck ? Det er for meg en svak lineup på topp. Da blir det 4-5-1 neste år, og når Rooney er ute blir det som for to sesonger siden, GG.

 

Håper Sir Alex stikker fingeren i jorda og ser begrensningene til Hernandez, kan ikke legge en hel sesong på skuldrene til den gutten enda. Men får vi 20mill pund for Berba med et år igjen av kontrakten, det er umulig å si nei til.

Lenke til kommentar

Lenge siden jeg har vært oppdatert på situasjonen i United. Hvor er det de egentlig sliter for tiden? Forsvaret står jo meget sterkt med tvillingene, også Vidic og Ferdinand er jo legender. Den sentrale midtbanen og begge vingposisjoene er jo også solide? Nani og Valencia. Det er vel angrepet som er interessant i tiden fremover? Men de har jo endel å velge mellom her også? Macheda, Chicharito (etter skaden), Rooney, Berbatov (Hva skjer med han egentlig, skal han selges?), hvem fler?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...