Gå til innhold

endaen

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

endaen sine prestasjoner

16

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kult, håper det selger som hakka møkk og at vi får mer lekre damer i spill. Har heldigvis ikke fått med meg dramaet, men vil tippe det er den samme høylytte gjengen fra begge sider som gnåler.
  2. Tror egentlig ikke det er kvinner flest som klager over sexy søte "asiatiske" kvinner i spill. De med større moraldrift enn seksualdrift derimot, de er det mange av, og de er ikke kvinner.
  3. 5% av arbeidsstokken. Kanskje dette er oppgaver som AI kan ta seg av i stedet? Tviler egentlig på at det er utviklere som går ut døren
  4. Har mega araknafobi, og det har ingenting at krabber, slanger og rotter er langt mer "farligere", dette vet eg jo. Men edderkopper er noe greier som gjør at eg mister appetitten resten av dagen, eg klør, og blir satt på mega-alert i mange timer. Ikke dra en rasjonell konklusjon på noe som er totalt irrasjonelt, for krabber har eg ingen frykt for. I wow derimot, så bryr eg meg ikke om edderkopper. Synes det er dødskule dyr. Egentlig har eg lyst å ha de utenfor på hverandaen min for å få blest med mygg og fluer, så det er synd eg har slikt teit frykt for dem. Legen sa eg skulle finne en baby edderkopp og fostre den opp. Men aner ikke hvordan eg skal mate en slik edderkopp i fangeskap.
  5. Skal overhodet ikke undervurdere livserfaring. Er mye rart leger må gjøre på kontoret som ikke er med i studiet (turnuslegen brukte 8min på å få en printer til å funke, hun måtte bare lukke igjen skuffen). Eg kom inn å skulle ha en legeattest, så skulle hun starte å skrive den, men eg sa eg allerede hadde laget et utkast for henne, som hun ble veldig glad for! Så eg vil tro livserfaring vil gjøre deg ganske effektiv i mange felt når du er 40. Ikke minst har du vært borti mange ulike typer mennesker i livet som kan gjøre deg et godt menneske å få tillit til. Husker en lege skulle legge armen min i fatle, han "bannet" og steikte når han ikke fikk det til, og sa han ikke hadde brukt 6år på medisinstudiet for å håndtere dette her. Så ikke undervurder alderen din, den har nok hjulpet deg.
  6. Har en bror som er gift med en fra rurale strøk i Thailand. Hun er så utrolig bossy her i Norge, hun ligner egentlig veldig mye på de norske spør du meg. Men med engang han er på ferie i hjemlandet, forandrer tonen seg. Da er han plutselig "sjef", og hun kan egentlig ikke si noe til han uten å få veldig stygge blikk fra spesielt faren. At de har spesielle kjønnsrollemønster i Thailand, betyr ikke at pipen får en helt annen lyd når de har vært i Norge en stund. Kvinner er veldig flinke på å tilpasse seg, langt bedre enn menn vil eg si (bare se på hvor lett de gir slipp på dialekten sin). Ikke tenkt så stygt om thailanske kvinner, selv om de er oppdratt veldig gammaldags i Thailand.
  7. Eg antar du ikke må kunne polsk, men engelsk? For meg er engelsk lettere å tenke i enn norsk. Eg har hørt andre rykter om medisinstudenter i polen, at forelesere er ganske urettferdig hard med studentene sine, og det skaper et litt dårlig miljø. Var en artikkel om det for noen år siden i NRK.
  8. Viss man leier så har han gjort andre feil tidligere enn å få mest mulig i pensjon. Oldebarn og barnebarn forventer ikke at en minstepensjonist blar opp dyre leker, det sier seg selv. Min mormor er minstepensjonist, hun var der for oss, men vi fikk aldri mer enn noen sokker. Husker hun ikke for gavene, men all tiden hun var med oss. Men det eg kan forstå, er at noen pensjonister må betale ganske dyrt i eiendomskatt, i et hjem de hadde lyst å bli gammel i, men som nå er svindyrt. Det synes eg er leit, men ingenting varer evig her i livet, så gjelder å tilpasse seg. Uansett, eg hadde solgt og flyttet ut i distriktet om det var rimeligere, eller til utlandet og evt. leid ut boligen
  9. mulighet til å utdype dette litt?
  10. Er den store skrekken her i livet å få for lite i pensjon? Alle har vel nok til å overleve uansett når bolig er nedbetalt?
  11. Trenger man ikke USA sin tilstedeværelse i SØ asia for å holde spenningene i sjakk der? Er dumt viss de blir dratt inn i midtøsten og plutselig bryter alt løs i asia?
  12. eg må beklage at eg ikke spesifiserte hvor på reddit eg mente. Tenkte norsk fora (diskusjon.no) og tok automatikk i det andre norske foraene på reddit, der norge/norske etc er størst (tror eg, litt reddit noob) Er likevel ganske sykt at får du negativ karma, eksistrerer du ikke? Eller er det helt kanal avhengig?
  13. Eg har en konto på reddit, eg skriver noe eg er uenig i, får endel downvotes, og så får eg ikke lov å poste videre på grunn av reddit sin "crowd control". Eg har ikke trollet, eg var bare uenig, og utfordret en tråd eller to. Nok til å få -30 karma fra mobben der inne. Først tenkte eg ikke noe over den negative karmaen, men så ble ingen av mine poster besvart, ingen!. Så lagde eg ny konto, og så i tråden at mine poster var ikke engang synlig. Eg skrev så en post på min nye konto, og den ble besvart. Hva er feil i det eg sier? Hvor er generaliseringen? Ok kanskje kvinngeguiden er verre?, men de er moderatorer, her på reddit er det en mob som skal ta deg. Får du negativ karma av folket, er du ute. PS: Ja det er litt feil generalisering for alt å reddit, tenkte først og fremst på norske reddit, skal update tittel. Har hatt mye bedre på utenlandske og spesifikke.
  14. Har aldri vært med på et større søppelfora enn reddit. Er du ikke enig i runkegjengen, så blir du nedstemt, med negativ karma, og så er ikke resten av postene dine synlig! Ja eg har prøvd, lagde ny konto, og så i samme tråd, at mine poster, var bare usynlig. Først trodde eg folk måtte trykke på (+) tegnet, for å expande min post, men min post fantes rett og slett ikke. Dette så eg etter eg lagde ny post. Dumt, for reddit er egentlig litt populært. Tiktok er så dårlig, man får ikke snakket sammen der. På reddit er det ikke bare noen moderatorer med dårlig smak (kvinneguiden), her er alle dømmer og dommer på reddit. Prøver du si noe som sier "overbevis meg, eg lurer egentlig bare", så blir du bare nedstemt og du kommer aldri tilbake igjen på den kontoen, selv om de står i reglene at en ikke skal bruke downvote på noe du er uenig med. Er det positivt å fiske etter likes når en debatterer?
×
×
  • Opprett ny...