Gå til innhold

The Gathering 2006-tråden


lokeland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
hvorfor roper nerdene arne? :blush:

etter som jeg har skjønt: for noen år siden var det en mamma (?) som hadde med mat til "arne", og de ropte han opp på høytalleren. Han kom ikke, så de fortsatte, og så begynte folkene der å rope på han også. Også har det bare vært en sånn "greie" siden.

 

 

Vertfall jeg syns det er litt gøysomt å bli med på å rope etter han. (selv om noen sikkert nå vil tenke "dø danielsn") :cool:

Lenke til kommentar
skulle vert forbudt med høytalere, heller hatt headsett

Nei ...

 

 

Halve stemningen på TG er jo musikken, er bare så kjipt at de samme idiotene spiller de samme sangene. Vil du haxx0re CS får du nesten sitte hjemme, eller kjøpe deg et lukka headset. TG er ikke et LAN, men et dataparty. (Trykk på PAAAAAAARTAAAAYYYYYY)

Lenke til kommentar
skulle vert forbudt med høytalere, heller hatt headsett

Nei ...

Er så meget enig, har noe med stemningen å gjøre. Hadde blitt drittkjedelig hadde det ikke vært for alt bråket!

 

Sove på tribunen er digg, men prøv å få plass på en av de nedeste rekkene, øverst er det en MEGET ekkelt luft, svettedampen av over 5000nerder :cool:

Hadde ikke hotell sist å vil ikke ha det neste gang heller, tribuna er mer en god nokk til å sove på. Det blir vel HW rekke neste år også? Morro å vise at man er med i hw gjenge :p

Var vel Xell som tok seg av plasseringen av hw gjengen sist gang, syns tydelig hun nevnte at det var det siste gangen hun orket. Vet ikke om dette var alvorlig da men.... Hvem tar seg av slikt å år da? :p

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...