Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg sluttet noen uker etter Cataclysm kom. Jeg raidet Icecrown 10/25 på heroics (9/12) som skyggeprest. Etter patch 4.0 kom fikk jeg en HELT annen 'feeling' i spillet, og plutselig var det ikke særlig gøy.. TBC og selv WotLK healingen er noe jeg stort savner, da jeg følte det gikk heller mer på timing og hurtighet, i motsetning til det jeg nå formulerer som planlegging.

 

Mist of Pandaria trekker meg IKKE tilbake. Hva i huleste, liksom? For det første, jeg elsket Kong Fu Panda filmene. De var awesome. Til tross for at Pandaene er en del av WoW-loren, betyr det IKKE at jeg syntes det passer inn med pandaer, og jeg tror også det er en GRUNN (nei, to grunner!) for at Blizzard ikke har hatt dem med hittil: Loren med pandaer er latterlig; pandaer i et slikt spill er bare sykt lame, og for å markedsføre seg bedre til det asiatiske spillfolket.

 

Hva skjedde egentlig i Patch 4.0? Jeg følte selv, som shadowpriest, at castingen føltes helt annerledes, uten å klare å sette fingeren på det..

Lenke til kommentar

Jeg er enig; det frister ikke spesielt å spille panda, og jeg fatter ikke hvorfor de valgte å gå for akkurat det konseptet. Jeg kommer ikke til å slutte å spille, men utover å utforske startområdet frister det lite å spille panda. Like lite som det frister å spille Murloc, Ogre, Harpy, Nage eller andre med historie man finner random rundt i WoW. Så jepp, synes det var en snodig valg; og noe sier meg at dersom man søker å tilfredsstille det asiatiske markedet, så burde man kanskje velge noe annet enn pandaer; som mest sannsynlig trekker unge piger med sans for lodne kosedyr, og som dermed kanskje ikke utgjør den største spillemassen i Asia. Men dette er min mening da; og jeg har ingen statistikk som støtter den. :)

Lenke til kommentar

Hver sin smak. Jeg for min del gleder meg til pandaer, og syns at det er veldig spennende pdd. Man kan spekulere i hvorfor Blizzard valgte akkuratt pandaer, meen imo så er jeg fornøyd. Jeg var ikke akkurat fornøyd med WoTLK når den kom, meen ble til slutt småglad i den også ;)

Lenke til kommentar

Jeg reagerer litt på folk som sier at grunnet pandaer i MoP, så kutter de ut WoW. Ærlig talt folkens, hvis det er den eneste grunnen til å slutte med WoW, så er det en dårlig grunn. Høres jo ut som om at det eneste nye i MoP er panda og ikke noe annet.

 

Det er store endringer i MoP som kommer i hver klasse. Blizzard legger opp til mer pvp og særlig world pvp. Kunne ha skrevet om flere ting som kommer også, men sjekk heller ut mmo-champion eller wowhead for nyhetene selv.

 

Pandaer er en gammel brikke i WoW sin lore og jeg er litt overrasket over at de ikke var i spillet fra tidlig av, men det er en annen sak. Selv er jeg ikke kjempe entusiastisk til pandaer, men jeg kommer nok til etterhvert, å prøve ut en brewmaster panda for å se hvordan det er.

 

Å stemple en expansion som dårlig før man selv har testet den ut er bare feil. Det er som å si at bestemors kjøttkaker som man skal prøve for første gang er vonde før du har smakt de.

 

Hvis du/dere fremdeles ikke liker WoW og hva som vil komme, vel det er deres frihet å gå et annet sted og spille et annet spill i stedet

Lenke til kommentar

Folk gjør dette med alt. Ingen liker TSW før det har kommet ut og alle sier at det kommer til å bli dårlig, fordi Funcom har et dårlig rykte etter AoC. WotlK og Cata var ikke de beste expansionene da de introduserte nye litt for casual ting inn i spillet og dermed kommer folk til å hate på MoP. Det er bare slik folk fungerer og du vil ikke på noen måte kunne overbevise dem om noe annet.

Lenke til kommentar

Jeg likte ikke Cata og tror ikke at MoP blir noe bedre. Ikke pågrunn av pandaer, føler bare wow gir meg mindre nå enn før. Likte å bruke litt tid på å samle folk til en instance, for så å bli litt kjent med dem.

 

Nå er det bare å que, møt randoms, bitch, drep eller wipe, leave eller drep mer.

Lenke til kommentar

Jeg likte ikke Cata og tror ikke at MoP blir noe bedre. Ikke pågrunn av pandaer, føler bare wow gir meg mindre nå enn før. Likte å bruke litt tid på å samle folk til en instance, for så å bli litt kjent med dem.

 

Nå er det bare å que, møt randoms, bitch, drep eller wipe, leave eller drep mer.

 

Det er jo ingenting som stanser noen i å starte PuGs på den gode gamle måten. Det krever naturligvis at man starter opp med noe, gjerne til fast tid hver uke, etter en stund har man fått flere som deltar flere ganger (helst dersom resultatet er som forventet). Forøvrig enig i at det sosiale taper på cross realm ditt og datt...

Lenke til kommentar

X-realm har en del negative sider mtp at realmet som sosialt treffsted ikke har en like stor betydning som før, men det har åpnet andre arenaer. En kan f.eks. joine x realm raids via nettsider som legger til rette for det. Treffe og bli kjent med personer som spiller på andre realms (utenom WoW), og allikevel spille med dem ingame. Holde bedre kontakt med venner fra realms en har spilt på tidligere.

Lenke til kommentar

Angående det sosiale og "community-wise" så har WoW tapt MYE på crossrealm desverre. Føler ikke samme tilknytning til realmen min lenger etter at dette kom. Kommer vel crossrealm soner til MoP? Stiller meg skeptisk til det.

Samme med realmchange, det har også ødelagt litt.

 

Såklart er dette mine egne meninger.

Lenke til kommentar

Folk hatet TBC, folk hatet WotLK og folk hatet Cata. Men de fortsatte å spille.

 

Med "folk" mener jeg såklart den lille minoriteten som bruker anonymiteten sin til å skrike på fora.

 

Ikke helt enig der, TBC og Wotlk syntes jeg var ganske bra. Gikk litt lei på slutten i begge ekspansjonene, men ikke like ille som cata der jeg nesten sluttet å spille fullstendig etter å ha tatt ned de to første raidene. Ca. 2 mnder etter release

Lenke til kommentar

Cata ødela mange klasser synes jeg, Warlock blant annet. 3 soul shards, kun soul shard bruk på soul burn... Warlocks var kun soul shards før, og langt fra så pet fokusert som nå. Nå er det 100% alfa omega om petten er oppe om du skal gjøre DPS. Før kunne du iallefall klare deg uten petten om det var krise.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...