Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-3t93k9

Enig med de over. Jeg som resto druid levla opp som feral, men specca resto på lvl 90. Er jo en helt ny klasse, men så lenge man vil lese litt og utforske så skjønner man fort hvordan ting fungerer.

Er du en PvP spiller kan du også registrere deg på skill-capped (koster en liten skilling for en mnd, men var ikke store greiene) og få lære masse der. Er det til PvE er det plenty av youtube videoer fra bossfights med mage PoV.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-3t93k9

Synes MoP er en kjempegod release, selv i PvP. De fikset ihvertfall mye i denne sesongen, selvom mye må gjøres. Men slik er PvP, noen ganger må man bare rerolle. Typisk at jeg spilte rogue sist season, og har rerolla til druid denne, hehe.

Lenke til kommentar

Lykke til :)

 

MoP er absolutt et nytt steg i rett retning for wow, spesielt etter Cata, jeg storkoser meg i alle fall. Noen få alt's til og lvle opp, så er det egentlig i boks for min del, endelig kommet meg litt videre på min monk, skal ta Herald of the Titans med henne (siden alt annet jeg eier er lvl 85+) WTB mere fritid! :p

Lenke til kommentar

Herald of the Titans

Var en god stund (og kanskje fortsatt?) mulig å gjøre dette som level 90, så lenge bossen døde før det hadde gått 10 sekunder klarte den ikke registrere level og items på raidet som gjorde prosessen kort. Mulig det er snakk om færre antall sekunder, og kanskje er denne muligheten ikke lengre der. Uansett mye tøffere å gjøre det på den riktige måten! :)

Lenke til kommentar
Syns det virker dødt generelt i denne World of Warcraft tråden. Ble ikke MoP så bra likevel?

 

Sånn reint teknisk sett så er vel MoP noe av det beste dem har lagd. Introdusert mye nytt og kult, verden ser (igjen, teknisk sett) veldig pen ut. Estetisk får være opp til den enkelte. Jeg syntes ikke noe særlig om det, har heller ikke noe til overs for Kung-Fu-Pandaer, så lore-messig sett så liker jeg ikke ekspansjonen det grann. Men det er bare min personlige mening.

Endret av Gurglemuffin
Lenke til kommentar

Pandaer har jeg ikke så mye imot, ettersom det er et interessant innspill på konflikten mellom alliance og horde, men jeg synest alle instances og raids har blitt preget alt for mye av temaet og ser desverre ganske kjedelige ut. Det til tross for at mange av de nye boss-mekanismene er mer interessante og gøye enn av tidligere expansions.

 

Dinosaurer er så som så, alltid gøy med dinosaurer, men det er så tett oppi det nye "dritet" at det bare er mer trash å gå gjennom. Nagrand og Blade's Edge er fremdeles mer spennende når det gjelder store monstre, til tross for at de (desverre) tok vekk elite-statusen på de gøye mobsene (istedenfor å gjøre looten mer interessant). Gjevnt over syntes jeg at med den nye expansionen har spillet virket mindre åpent og spennende pve-vis (pvp har jeg lite negativt å si om). Men utviklingen i historien, altså selve loren, syntes jeg er helt fantastisk, spesielt med det vi vet at kommer i neste patch.

Lenke til kommentar

Selv driter jeg totalt i lore. Har aldri lest en quest text eller faktisk hørt på hva en NPC har å si. Spiller også muted, og har gjort det helt siden vanilla. Jeg bryr meg kun om raiding, og hva man må gjøre for å forberede seg til raiding.

 

Eneste jeg har å si er at Pandaria er vakkert å se på, og det er det viktigste for meg. Elsker den kinesiske inspirasjonen.

 

Raids er også bedre nå enn det noensinne har vært. Bosser krever mye mer koordinasjon og reaksjon, og man kan ikke lenger ha dødvekt i raidet, da alle 25 er nødt til å gjøre ting som potensielt kan wipe alle sammen om den personen failer. Bossene er ikke lenger gear checks, men skill checks.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...