Gå til innhold

Den frie kafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forslag til en noen lunde dugelig router da?

Om ruteren kun skal rute trafikk så er Vyatta et alternativ. Skal teste det ut når jeg en eller annen vakker dag får hardwaren jeg trenger for å bygge ferdig ruter/firewall/VPN-boksen min. Et par uker siden jeg bestilte nå..
Lenke til kommentar

BTW. Jeg bestilte og fikk akkurat en Miniand hackberry A10 1GB. Hadde griseflaks... De hadde akkurat fått inn et parti da jeg havnet innom siden, bestilte, og få timer etter var de tom igjen. Veldig kul digs :)

 

Det er moderatorsamling i helgen og i den sammenheng så lurer jeg på om dere her har noe dere vil jeg skal formidle videre opp. Ta det her eller på PM :)

La oss kuppe samlingen og låse alle som bruker Apple i et bur i kjelleren. :p

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Allwinner A10-en i Hackberry-en er jo singelcore, og en relativt treg sådan. Mao. blir den veldig ofte treg under bruk, hvis man skal bruke den til noe som krever kjapp feedback (som GUI) hvis den har andre ting å drive med og. Men godt å se at noen av disse kinachippene kommer i seriøse produkter med kildekode.

Lenke til kommentar

Det var noen her som for et par tidsenheter siden greide å koble sin Samsung Android-enhet til Ubuntu. Finnes det en lett og oppdatert guide som gjør dette mulig med mindre enn seksti sekunder arbeid?

 

Jeg har som sagt ikke måtte gjøre noen som helst tiltak på mine to telefoner med tre installasjoner av Ubuntu. Bare plugge i og velge MTP på telefonen. En GS 2 med stock ICS og en GS3 som funker både med stock ICS og JB (som den fikk for 2 dager siden, wohoo!).

Lenke til kommentar

Eksister det ikke noen grafiske c++ kompilatorer til linux? Eneste kompilatoren jeg har noe erfaring med er Borland Builder og tenkte egentlig at det kunne være greit å forholde seg til noe som er høvelig likt.

Kdevelop er din venn. Etter min mening beste IDE for C++ uansett OS.kdevelop (forutsatt at jeg ikke regner emacs+ecb+cedet som IDE). Siden KDE bruker cmake, er cmake støtten der eksepsjonell, men du har også støtte for andre byggmiljø.

 

Når det er sagt er ikke kompilering fra kommandolinja akkurat noen heksekunst. For autotools blir det gjerne:

./configure
make

for cmake blir det:

mkdir build && cd build
cmake ..
make

Så kan du slenge på en make install (med eller uten sudo) for å installere. Ikke akkurat skremmende når du har gjort det noen ganger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...