Gå til innhold

Rexxus

Medlemmer
  • Innlegg

    425
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

880 profilvisninger

Rexxus sine prestasjoner

243

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, Egypt og Jordan burte gjøre det, avtale med Israel, da blir det mer fred og mindre terrorisme osv, lettere da ha kontoll over folk. Palestinerne tilhører vestbredden ikke på gaza, og syria kommer dem i fra. problemet er også Libya nå Hizbolla.
  2. Hei, vil si at det blir ikke bedre med krigen nå som fler Uskyldige dør. Hizbolla kommer kanskje til gjøre noe snart i Nord, dem er ganske Passive i uttalelsen sin syns jeg. Nyheter fra Israel sa dem at Hamas brukte Ambulanser til frakte våpen i, men dem har det sakt i Alle år sist gang det var krig der nede husker jeg,s amme ordbruk. Denne krigen kommer til bli Fred eller Utvikle/Eskalere seg mer til nabolandene. Fler og fler i verdne er forbanna på Israel nå. Hakke hørt noe om boikott mot Israel enda.
  3. Mye du ikke vet som er personlig jeg ikke kan skrive om mitt liv også, som gjør min situasjon sånn som det er, mye er pga KOmmunen jeg bor i Barnevern og masse dritt. Avslag på det meste av Hjelp. FLytte kan jeg ikke gjøre på minst 2 år.
  4. Ja, der ligger problemet, folk har blitt " Blinde" for Sannheten hva Hamas driver med. skylder på Israel fro drepe Uskyldige. Det er jo KRIG for F... / Virker ikke som stortingsfolk klarer se forskjell på Krig og Fred mer.
  5. Du klarer ikke se dette er Menneskeskapt? Nok av deg også i denne tråden Slutter følge tråden nå.
  6. Ja det er litt vanskelig ja, mister litt av gnisten da, veldig trist. Ja, tenkte på det nå, måtte lse på nytt, men ja vi begynner og se klarhet også hva Åpenbaringen i Bibelen sier, skal jo bli krig på sletta Armageddon i Israel, dvs Hvis hele verdne går imot Israel, ikke lenge til/År til den store verdenskrigen da ALLE hater Israel utenom dem få allierte, kristne folk mener at USA er falsk alliert, det samme tenker jeg også i lengden, pga profetien som jeg nevnte er at USA også skal angripe Israel. Har du sett film serien Left Behind? er fra 90 tallet og oppover, siste filmen er med Nicolas Cage : The End Beginning. Det er dette som kommer til og skje, bare ikke att alle troende forsvinner (( Det er noe usansynlig)) Men ja Verdenskrigen kommer, vi er godt på vei med 2 kriger samtidig nå. Og USA må slutte blande seg opp i så mye, samme med NATO.
  7. Akkurat nå virker det som hele verden snart kommer til HATE Israel pga dette, enten eskalerer det seg til Hizbollah og andre sør for Israel og Øst, eller så blir det Fred, enten eskalering eller krig tenker jeg kommer til skje nå, pga alle demonstranter klager også i verden.
  8. Du er flink til tro blindt på folk ser jeg, når du ser ting med egene øyne, Naturen klarer ikke lage sånne sirkler Naturlig, og er umulig bevise att naturen klarer det, gjere motbevis meg utenom forskerne.
  9. Da vet ikke du mye om være en kristen 😛 DU har nok aldri vært ekte kristen 😛Pappa var Predikant
  10. Vil si dette om meg selv og tign om meg Jeg er Norsk, født i Drammen 1978, så ja jeg er 45 år nå Samme 100 år før da Man united laget ble stiftet i 1878, bare 100 år etterpå ble jeg til. Ja jeg er unied fan ligge ri blodet mitt fra England Født i Drammen som jeg sa, men oppvokst i Sandefjord/Vestfold. Har Dysleksi som betyr AH/HD, sliter med ord/Utrykk hva ord kan bety mange ganger (( kommer helt ann på navnet)) samme som staten bruker, FINE ord exmpel Politikerne bruker og Rejeringsfolk. Uansett jeg har hybbyer: Rc bil (( Crawler)) Skal laste opp bilen min. Historie/Slektforskning/DNA innafor slektforskning/ Drivet emd frimerke og myntsamler, driver med Astronomi/ Kosmos det uendelige rom. Spiller mye spill på nett som Diablo 3-4, WoW, og masse andre gamle spill fra PS 1 til PS 3. GTA 1-5. Liker gå tur ute ta livet med ro, liker ikke bli stresset (( JA vi er jo her inne)) men det er ikke ekte i mine øyne. Har ingen mor eller far lenger. Farmor var mor for meg gikk bort 98 år i 2013, min far 74 år i 2019. og 2 døde Onkler også i 2020 og 2022. Føle meg mye Alene for tiden. JA det var Litt om meg hahaha, men kan si var Kristen før ble født innafor kristendommen, men er Ateist nå, dvs jeg er Druid og tror kun på Naturen er min Gud/Gudinne, Naturen vinner alltid. Tror på Karma, opplevd 1 gang, ALDRI mer. Personlig er jeg rolig kar og snakke med, bare ikke prøv motsi meg i meninger Da taper du. Dette var om meg. Her kommer bilder. FAnt dem ikke på PC min Men link til bilen på nett åssen den ser ut https://treasureislandgroup.com/product/redcat-gen8-international-scout-ii-1-10-4wd-rtr-rock-crawler-orange/
  11. Vil bare si noe til dette før jeg sier hvem jeg er hehe. Jeg har lest bibelen skumlest den 1 gang, men også lest he rog der i mange år hehe 😛 Var kristen før
  12. UNITED FAN her btw, dette er min første innlegg he rinne Jeg er blodfan Dem ble stiftet 1878, jeg ble født 1978 100 år etterpå Noe må det være i blodet mitt, + har Engelsk DNA hahaha. #Unied4Ever I mitt hjertet. ❤️
  13. Det jeg også har og VET er att, jødene fornekter Jesus har levd, og Fornekter Nytestamente, samme gjør jeg da, utenom ÅPenbaringsbokjen, haha, mye av det har skjedd av ting allerede. Men hvorfor tror dem ikke jesus har levd? Pga 2000 år siden av Romnerne? Nero var leder den gangen og dem skulle sette Jesus fri eller Han andre voldtektsmannen, da ropte Jødene/folket : Sett han voldtektmannen fri. Må vel ha noe med dette og gjøre osv? Mye jeg ikke forstår av ting fra Bibelen.
×
×
  • Opprett ny...