Gå til innhold

Er lian li så bra som alle sier?


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg har planer om å bygge en ny pc i den nermeste fremtid.

Jeg har planer om å ha vannkjøling og et kabinett med litt plass i.

Har begynt å bli ganske lei av en mini shuttle uten noe serlig plass til noe!

Det blir veldig varmt og nå begynner hardware og bli noe gammelt.

Jeg har sett litt på lian li kabinetter og de ser jo ganske fine ut. men er de så bra som alle skal ha det til?

Er det vært å bruke så mye penger? Jeg skal ha et kabinett med 12cm vifter. har noen noen bra forslag til lian li eller andre? Jeg skal ikke ha lian li watercooling case. den har sånn stygg kloss oppå som jeg ikke liker. Jeg liker stilrene og enkle ting.

 

Takk :)

-Micro ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lian Li PC7BSCAND som PumpAction linket til er MYE kabinett for pengene! Mye bedre enn BeanTech kabinettene. Lian Li'et har 2stk. 120mm viftehull, mens BeanTech kun har 80mm viftehull. Dessuten ligger de i samme prisklasse, så da sier det seg selv.

 

Personlig har jeg PC6277B med vannkjølingssett, og er storfornøyd med Lian Li!

Lenke til kommentar

Det er vel litt lurere med ett full tower hvis han vil ha vannkjølingen inni. Kan skrive under på at det er meget bra plass inni PC75 kabinettet.

 

Lian Li har også ett kabinett som (tror det heter PC77, er ikke helt sikker, fant det ikke hos microplex nå). Det kabinettet har en front som du kan velge å sette hva som helst hvor som helst, feks. en DVD rom i bånn.

 

Her følger det med en harddisk ramme, med gummioppheng, som inneholder en 12cm vifte, denne får du også kjøpt løst (har den selv). dermed kan man plassere viftene strategisk slik at den dytter luft dit du vil. Det skal også kunne romme en grei vannkjøling.

 

 

EDIT: fant det her. Den nederste er viften med harddisker. Selv om det følger med 2 80 mm vifter (merke ADDA) så er det meget lite lyd i disse, mye mindre enn papst sine på 26 dB. Men en viftestyring er ett must uansett. For å være helt ærlig, det er ikke store temperatur forskjellen om jeg slår av viftene eller har dem på fullt.

Endret av AndersT2
Lenke til kommentar

Er selv ikke spesielt imponert over LianLi. Blir nok aldri LianLi på meg igjen hvis de ikke utvikler noe drastisk nytt på kabinettfronten. Som nevnt i tråden, det finnes billigere alternativer med like bra kvalitet/design så hovedargumentene til LianLi finnes ikke lenger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...