Jump to content

Innos

Medlemmer
 • Content Count

  2695
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

4528 profile views
 1. Tror nok ikke han prøver å lure deg, men greia er at hvis dette er noe du kunne tenke deg å gjøre (utnytte youtube-videoene dine til å tjene penger på reklame) er det bedre å fikse det selv. Da får du jo 100% istedenfor 10%, og jeg tror nok det er større sjangser for at de faktisk gir deg det du skal ha enn han, selv om det såklart er gode sjangser for at du ikke ender opp med like mye som de lover pro trykk e.l uansett. Er mulig at han som "driver med slikt" kanskje kan få en bedre deal enn det du gjør, men fikser du det selv må den uansett bare være 11% så lønnsom som han for at du vil tjene mer på det. Mange som driver med dette gjør det også gjennom et system hvor det fins enda en kis bak disse igjen, som gjør arbeidet for han mot at han gir de deler av pengene fra de som blir reklamert for. Da blir det enda flere ledd og enda mindre profitt igjen til deg. I utgangspunktet er det jo ikke noe hokus pokus, du får penger ved å reklamere for en bedrift og får penger utifra hvor lønnsomt det blir for de du reklamerer for. Er samme system som så godt som alle komersielle nettsider driver med, bare på youtube. Sidene du er på når du leser dette er jo bl.a proppet full med langt mer irriterende reklame enn en beskjeden link i beskrivelsen av videoen på youtube.
 2. Når jeg skrudde på TV-en nettopp oppdaget jeg at bildet "rullet", altså, at det "dalte nedover" på skjermen. Dette var på DVI-inngangen, på komponent så både rullet og blinket det, og på vanlig rød/gul/hvit-greiene (aner ikke hva det heter) så blinket det bare. Har såklart prøvd å tilbakestille fabrikkinstillinger, men det hjalp selvfølgelig lite. TV-en er en Tatung V32MCGI. Er det noe jeg kan gjøre her, eller er det bare å prøve meg på reklamasjon? Har jo såklart ikke gjort noe for å forårsake dette, den funket fint i går, men når jeg slo den på i dag bare var den sånn. Leste noe om en v-hold/vertical hold-knapp som man skulle skru på til dette fikset seg, men forsto det slik at dette gjaldt TV-signaler og ikke TV-en. Her tuller den på alle fronter, og jeg tror heller ikke at jeg har en slik knapp.
 3. Hvis det du gjør med venstrehånda er såpass mye vanskeligere enn det du gjør med høyrehånda, så spiller du garantert veldig kjedelig musikk. Prøv deg på noe krevende fingerspill, f.eks noe klassisk musikk, du.
 4. Vokalen på Metallica og Triviumsangen var jo ikke spesielt thrashy, synger forholdsvis rent vil jeg si. Thrash ala Slayer er ganske lett, er bare å synge høyt og legge på litt "growl". Når jeg sier "growl" så mener jeg den type stemme du får når du leker at du er et monster, ala kakemonsteret f.eks.
 5. Kjøpte 100w versjonen av samme karen fra gitarnorge, fikk Hotplaten for 1500 kr inkl. frakt og kjøpte Marshall 4x12 for 3000 kr.
 6. Haugesund er ikke i Stavangerområdet!
 7. Sålenge den ikke tar nedi bånene så er det vel ikke forskjell? Jo, men er litt vanskelig å forklare. Det har med hvordan strengen ligger på båndet når du holder strengen nede, jo lavere strengehøyde jo mer kontakt har den.Det du tenker på er om den er nedi bånd man ikke holder nede, men i dette tilfellet gjelder det hvordan strengen er borti båndet man faktisk holder nede. Min erfaring tilsier at for lav strengehøyde (tross null strengeklirr) gjør at det høres mer "dødt" ut. Er nok derimot forskjellene i hvordan det er å spille på som er viktigst. Lav strengehøyde er lettere å spille fort på, høy er lettere å bende på(men ikke for høyt, da blir det bare enda vanskeligere). Dere som liker det "så lavt som mulig" behøver selvfølgelig ikke lære dere å spille med høyere strengehøyde.
 8. Når du vet at en av Gibson gitarene de selger er falske, ville jeg ikke kjøpt noen annet der. Om ikke du da ved prøving kan avgjøre om det er et bra instrument som helt klart er verdt prisen, eller du er 100% sikker på at det er ekte vare.
 9. Den er falsk, Gibson skal ha to skruer i trussroddekselet. Er mange andre ting man kan se på, men har den tre skruer er det ingen tvil om at den er falsk.
 10. Apropo dårlige/irriterende anmeldere: Whammy fra WorldMusicSupply. Her er et eksempel: Første benden er fantastisk, og informasjonen han gir oss er utrolig nyttig.
 11. Jeg får bare velge hvilken versjon av WoW jeg vil installere (wotlk osv), og deretter dukker det opp en "progress bar" og en melding om at jeg ikke har nok plass. Av de to partisjonene jeg har, så er det 18gb ledig der jeg VIL at spillet skal installeres, og 500mb på Windows-partisjonen, så jeg antar at den prøver å installere på sistnevnte.
 12. Installasjonfilen har bestemt seg for at den vil installere spillet på Windows-partisjonen, og der har jeg rett og slett ikke plass. Jeg har prøvd å endre default for Windows til den andre partisjonen, og å lagre selve installasjonsfilen på den andre partisjonen, men den vil fortsatt installere spillet på Windows-partisjonen. Det er rett og slett ikke mulig å lage nok plass på Windows-partisjonen, så å installere det der og flytte etterpå er ikke et alternativ. Finnes det noen løsning på dette? Har googlet i evigheter, men det har ikke vært til noen hjelp. Takker på forhånd for svar!
 13. Når både trommer, gitar (x2?), bass og vokal (og keyboard?) skal høres samtidig, så blir det høyt uansett. Jeg vet hva du tenker på, enkelte spiller altfor høyt, det gjør vi garantert i mitt band også. Det jeg mener er at ingen har vondt av øreplugger. Et akustisk trommesett er rett og slett veldig høyt, og så skal man gjerne høre alle bestanddelene i bandet i tillegg til dette. Mener ikke at man MÅ spille så høyt at alle mister hørselen på dagen. Synes bare det blir feil å fraråde folk å bruke øreplugger, og si at det bare er deres egen feil som spiller for høyt. Selvfølgelig bør man dempe seg, men øreplugger er en veldig god idé uansett. Hvis man legger mer enn 30kr i det så kan man faktisk få noen som stort sett bare senker lydnivået, og ikke kun stenger lyd ute.
 14. Du skal ha en ganske pysete trommis for at volumet på et fullt band blir så lavt at øreplugger ikke har noen hensikt.Ørene vender seg jo til lydnivået ganske raskt, så det skal nok mye til før man kjenner noe ubehag, men man har ikke akkurat godt av det...
 15. Den tar nok ikke skade av det. Kan hende den må settes opp oftere, men det er nok marginalt, så det ville jeg ikke bekymret meg for. For at gitaren skal holde stemmingen bedre i drop-d, ville jeg byttet til tykkere strenger. Bruk gjerne et sett som er tykkere på de mørkeste strengene, men ikke de lyseste. Ernie Ball sine heter Skinny Top/Heavy Bottom, er usikker på hvilke andre produsenter som tilbyr dette.
×
×
 • Create New...