Jump to content

El Matador

Medlemmer
 • Content Count

  5904
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Gjennom svarene her ser det ut som S6 har muligheten til å lagre kart over flere etasjer ved litt triksing. Hva er det som gjør at S6 har denne muligheten og ikke S50? Er det hardware- eller software-basert?
 2. Ligger noen på Chrono24. Beregn rundt 150 000-160 000kr inkl. moms for den i stål.
 3. Jeg sa ikke at folk gidder sette på Paul Kalkbrenner. Jeg sa at jeg gjør det Hvor i alle dager har du det i fra at "folk gidder ikke bruke penger på dette"? Egne tanker og forestillinger? Salgstallene og statistikkene taler deg jo midt i mot. Jeg gir meg her. I alle fall til det kommer argumenter som kan dokumenteres og ikke synsing som tas fra løse luften
 4. At du har utstyr som er så gammelt at det ikke er smart er ikke Google sin feil. Da faller alle argumentene dine om at dette ikke kommer til å slå an i grus. Til lyset ditt i gangen så trenger du vitterlig ikke erstatte veggbryteren med noe annet. Veggbryter kan du fremdeles ha for å skru på lyset når du kommer hjem, men en bevegelsessensor er jo enda enklere. Stemmestyring kan man ha som ett supplement, ikke som en erstatning. Det er litt dumt at du latterliggjør noe når du ikke har peiling på hva du snakker om i det hele tatt. Angående fjernkontroll så er jeg helt enig med deg. Foretrekker også fjernkontrollen (eller mobilen) når jeg browser Spotify, Netflix eller kanallista til Get. Enkelte ganger om jeg driver på med noe eller ikke helt vet hva jeg vil høre på synes jeg det er veldig greit å bare si "Hey Google, spill det nyeste albumet til Paul Kalkbrenner". Men jeg kunne aldri i verden tenkt meg å erstatte denne biten med kun stemmestyring.
 5. Angående smartkontakten så antar jeg det er en vanlig smartplug som kommuniserer via Wifi. Da har den mest sannsynlig støtte for Google Home også. Alle de andre spørsmålene har andre allerede svart på.
 6. Skru på stereoanlegg med receiver og egne høyttalere? - Jepp! Skru på TVen? - Ja! Bytte kanal til TV Norge - Jess! Må jeg be resten av huset være stille når jeg gir Google kommandoer? - Noop! Slike enkle ting du spør om i posten din er jo nettopp det de fleste bruker Google Home til. Dumt du ikke har troen. Om noen år kommer du til å være like akterutseilt som de fleste 90-åringer i dagens teknologi-verden.
 7. Du får lett 15-20% rabatt fra AD om du hører litt rundt. Da er plutselig prisen hos Urverket ikke særlig bra lenger. Bedre garantiordninger og muligheten til å etablere ett kundeforhold får du også. Selg den på Klokkeriet. Du får nesten garantert mer der enn den kan kjøpes ny for fra Asia. Rundt 2000kr er ikke urealistisk.
 8. Svært enkel fiks for en urmaker. Koster neppe mange hundrelappene.
 9. Gikk inn med 12k i 2013. Så du kan jo selv regne ut fortjenesten min mtp. at prisen den gang var langt under 1000$. Folk snakket om at boblen var i ferd med å sprekke den gang også, bitcoin hadde tross alt nådd den "magiske" 1000$ grensen. Damn, holder du på de eller har du tatt de ut? Mine coins er det siste jeg selger. Hvorfor skulle man det?
 10. Gikk inn med 12k i 2013. Så du kan jo selv regne ut fortjenesten min mtp. at prisen den gang var langt under 1000$. Folk snakket om at boblen var i ferd med å sprekke den gang også, bitcoin hadde tross alt nådd den "magiske" 1000$ grensen.
 11. Lurer også på dette. Noen som har funnet ut hvordan Apple har løst dette?
 12. Hei, Starter snart i ny jobb som selger i butikk. I følge butikken følger de tariff. Stillingen er ikke 100%, men slik jeg har regnet meg frem til lønnen som står i kontrakten så er jeg satt på lønnstrinn 3. Har kikket litt i tariffavtalen, og tror kanskje det er riktig med lønnstrinn 3 (er i tillegg over 25) siden mitt tidligere arbeid ikke er relevant for bedriften. Har nesten 10år fast arbeid i en annen bransje. Noen som vet praksisen rundt dette? Men skal man uansett ha tillegg for fagbrev? Eller gjelder tillegget kun for relevante fagbrev? Har søkt litt rundt, men har bare funnet svar som peker begge veier. Takker for alle svar
 13. Eventuelt så gjør du som de fleste urmakere; bruk ett lite flattjern.
 14. Ja, Chrono er kjent for litt for optimistiske selgere. Sjeldent det er noe å spare. Bruktmarkedet hjemme er forholdsvis stort, og dessuten er det nesten alltid mulig å få litt rabatt av AD.
×
×
 • Create New...