Jump to content

Krankemot

Medlemmer
 • Content Count

  3744
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

106 :)

About Krankemot

 • Birthday 07/12/1990

Recent Profile Visitors

15754 profile views
 1. Rutene midt på hver av siden er fiksert. Det ligger i kubens natur. Kan du tenke ut en måte å vri en rubiks kube slik at noen av midt-rutene bytter plass?
 2. Nikotintyggegummi er veldig bra for dette, siden du blir avhengig og føler en konstant trang til å tygge mer tyggis. (ikke tygg nikotintyggis med mindre du allerede er nikotinavhengig)
 3. Nå er det mange år siden jeg har vært innom forumet, hyggelig å se at det fremdeles er noen kjente ansikter(?) her!
 4. Mener at det ikke er noen aldersgrense, men at noen utsalgsteder operer med aldersgrenser allikevel. hvis du ikke har fått beskjed av sjefen så er det fritt frem å selge
 5. Vet ikke om du har forsøkt å google? Ett rask google-søk gir fleregratis tjenester som generer strekkoder. Hvis det de tjenestene tilbyr ikke er godt nok, hvilke krav er det de ikke tilfredstiller?
 6. 2 fungerte ikke så bra på mobil...
 7. Baklyste taster til en HTPC? Nei takk. K400 som folk snakker om, hvordan kommuniserer den med PCen? Bluetooth? AtW Den bruker logitechs unifying receiver Edit: learn to refresh...
 8. Krankemot

  ASUS Nexus 7

  Noen som tør gjette når den (Nexus 7 2013) er tilgjngelig i norge? (Ikke gråimport)
 9. Husker ikke så godt hvordan det var på fysikk 1. Men på fysikk 2 trakk vi to emner, fikk 15 min(?) forberedelse, og så inn til eksaminering, hvor eksaminator stiller deg spørsmål, og ber det forklare ett eksperiment i de emnene du trakk.
 10. Studielånet er meget gunstig, og bsusparingen er også veldig gunstig. Vil nok lønnes seg å ta fullt studielån og spare alt det du har til overs. Jeg gjorde dette (bare til en viss grad på bsu 2.0 riktignok) da jeg jobbet og studerte
 11. Du må bare bruke en del tid på det. Da jeg tok det som privatist mener jeg at vi hadde en obligatorisk lab-dag. hvor man gikk gjennom en del av de eksperimentene man kan få beskjed om å gjøre på eksamen.
 12. Holder samme nivået som det gjorde den gang også ser jeg ^^
×
×
 • Create New...