Gå til innhold

USB handholdt spillekontroll vil ikke kalibreres


Anbefalte innlegg

Hei:)

 

Håper noen kan svare meg på dette.

 

Jeg har en RockFire PS2/USB adapter og en håndkontroll for Playstation2 med dualshock, analogt styrekryss. 4 digitale og 4 analoge knapper. Denne har virket utmerket under windows XP før. Men så etter et opphold...ca fra jul så virker den ikke lenger.

 

Har deinstallert og installert...men ingenting skjer. Inne på kontrollpanel->Spillekontroller så kommer Rocfire PSX/USB Bridge opp når jeg kopler til USB'n...men umulig å kalibrere håndkontrollen:(

 

Prøvde å laste ned de nyeste driverne fra Rockfire.com, men siden er tidvis ute av drift:( Noen som vet hva jeg skal gjøre for å få gamepaden til å virke igjen?

 

Kan nevne at jeg hadde et lite partisjonsproblem med F:, så mange programmer forsvant, og ligger sikkert i registeret ennå, kan det ha noe å si?

 

Og en ting til...noen som vet hvor jeg kan laste ned en driver som gjør at vibrasjon på ps2 gamepaden virker under windows XP?

 

 

Håper veldig veldig på svar...:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok..vart utolmodig nå og opna omformaren...såg ut som om et par ledninger hadde fått seg en trøkk.. + hadde hoppet ut av den boksen de skulle vært festet i...men har nå innsett neste problem...

 

1. Jeg vet ikke hvilken rekkefølge ledningene skal ned i boksen igjen

2. Jeg må kutte ledningen for å fjerne de skadede områdene...dvs jeg må ha tak i sånne små metall-klips...noen som vet hva de heter?/hvor man får tak i de?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...