Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis man ønsker å starte opp andre året på en ny siving-linje hvordan er det da med karakterene fra "linjefagene"? Går 1.klasse emil og har planer om å bytte til høsten, kan jeg bare drite i "Energi og Miljø" som er et fag som kun er for Emil-studenter/Indøk-emil ? Evt, konte den og ikke møte på konten, hvordan vil det se ut på vitnemålet mitt?

Lenke til kommentar

Så stipendet har med antall studiepoeng per år? For i alt vil jeg jo ende opp med likt antall (hvis ikke fler) studiepoeng fordi jeg må ta tilsvarende fag på den linjen jeg bytter over til, bare at jeg må ta 10 fag fordelt på to semestere i 2.klasse. Hm, men sant det du sier, får kanskje høre med en veileder, men kanskje ikke populært og spørre om sånt rett før eksamen.

Lenke til kommentar

Uavhengig av det du spør om, men kanskje verdt å ta hensyn til: Dropper du et fag nå får du mindre lån omgjort til stipend om du ikke har eller kommer til å ta ekstra fag.

Tja, det er jo ikke verre enn å bare melde seg opp i emner tilsvarende 30 studiepoeng - stort sett 4 emner på Gløs - og så melde seg av før fristen. Man mister ikke rett til støtte før man havner over 60 poeng bak, og det skal jo noe til (selv om jeg vet det er en del på informatikk som har klart det :p )

Lenke til kommentar

Så lenge man har i snitt 30sp/semester så får man omgjort maks til stipend. Hvis man stryker / hopper av fag blir man pent nødt til å ta 5 eller flere fag i senere semestre for å få omgjort maksimalt av lånet til stipend.

 

redigert: det er forøvrig antall fag bestått som teller, ikke antall fag man er påmeldt til.

Endret av Zlatzman
Lenke til kommentar

Er det noen andre her som synes/syntes ITGK-eksamen i programmering ser ut/var mye lettere enn øvingene?

 

På øvingene skriver du jo programmene rett inn i Matlab/Python eller hva du bruker. På eksamen er jo alt på papir. Dvs at funksjonene dine må være feilfrie og korrekte på første forsøk, da sier det seg selv at man ikke kan ha lange vanskelige problemer som krever masse forsøk og feiling

Lenke til kommentar

vi har fått beskjed om at de tar hensyn til slurvefeil, og vil ikke trekke noe på det.

 

Uansett, hvorfor er det så utenkelig at man kan få en vanskelig programmeringsoppgave på eksamen? Det går pent ann å lage en oppgave hvor utfordringen ikke ligger i kompleksitet, men å finne en smart algoritme.

 

EDIT: Ikke at jeg klager på fall i vanskelighet, hvis det er tilfelle :p

Endret av Shushi
Lenke til kommentar

Uansett, hvorfor er det så utenkelig at man kan få en vanskelig programmeringsoppgave på eksamen? Det går pent ann å lage en oppgave hvor utfordringen ikke ligger i kompleksitet, men å finne en smart algoritme.

 

Det er ikke utenkelig og det heter TDT4120 Algoritmer og datastrukurer.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Joajoa, og noen av oppgavene på gamle eksamensett er ganske utfordrende, men tviler på at vi får oppgaver som f.eks den øvingen hvor vi skulle lage lage en kalender, eller der vi rekursivt skulle tegne et tre. Fordi det er oppgaver som somregel krever endel prøving, feiling og testing før man finner den riktige algoritmen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...