Gå til innhold

All verdens nyttigste gratisprogrammer


Jonhoo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg hadde Folder Access før, men fikk stadig error og explorer.exe feil. Avinstallerte og gikk over til Instant Lock. Instant Lock er dog bare Shareware, og Lite-versjonen varte bare 30-dager.

Gikk deretter over til MaxCrypt Standard, som jeg synes er endå bedre og mer profft. Dette er gratis og glimrende og anbefales på det sterkeste. Den har også mange flere muligheter enn bare å låse/gjemme mapper. Egentlig krypterer den mapper, men det kan brukes til det samme.

Link: http://www.kinocode.com/maxcrypt.htm

 

Dette er standard og gratis versjon. Se på siden for forskjeller på Standard og Professional.

 

På siden finner dere info om andre programmer, blant annet Max Conceal, som har sin egentlige funksjon å hjemme programmer, men for å få dette må du kjøpe hele programpakken som koster.

MaxCrypt er gratis og kan brukest til det meste av låsing, beskytting og hjemming av mapper m.m.

 

Anbefaler trådstarter å adde det i listen :cool:

Lenke til kommentar
DAEMON Tools - Legge til .ISO-filer i en virtuell CD-stasjon

 

UltraISO - Legge innholdet på en CD/DVD i en .ISO-fil så det kan legges i den virtuelle stasjonen.

http://www.ezbsystems.com/ultraiso/index.html

 

StatBar - Viser CPU-bruk, styrer lydstyrke, kontrollerer Winamp, gjør ganske enkelt alt du trenger. Denne (an)befales!

www.statbar.nl

 

VLC Player - Kunne klart meg uten, men er fin å ha hvis du ikke gidder å  installere codec. Den krever litt mer av maskinen, siden den går inn i kjernen av formatet og leser. Anbefaler absolutt!

www.videolan.org

3706376[/snapback]

 

 

hva med alcohol 120? jeg kan godt gi en ut til de som er interesserte...om meg om du har lystt på den..

Lenke til kommentar
Konseptet med denne tråden er ganske enkelt. Post gratisprogrammene du bare ikke klarer deg uten. Så alle andre også kan få nytte av de. Legg helst med linker og en kort beskrivelse.

Fin tråd, men problemet er kanskje ikke så mye å finne interessant freeware, som å luke ut det, som er malware, eller opptrer som spionvare og avanserte trojanske hester?

Selv har jeg tegnet medlemsskap hos nonags d6.gif, som har gratisapplikasjoner for "alt mellom himmel og jord". Men det er litt vanskelig å finne det man er på jakt etter, da søkemotoren deres er ganske primitiv og gir treff på alle ord og assosiasjoner i søkebegrepene, virker det, som. Men jeg har aldri fått problemer av noe jeg har lastet ned derfra (som medlem kan man laste ned versjoner , som er avluset med anti-virus og anti-spion-programmer, så utfra egne erfaringer hittil kan jeg anbefale nonags

Lenke til kommentar
Det er jo en haug med reklamefinansierte programmer, programmer som ikke er gratis, men har prøvetid osv. Har du ikke noen mer konkrete eksempler på helt gratis og reklamefrie programmer som du mener er gode, Orochimaru?

8160708[/snapback]

Hmm... Kunne jo ta meg tiden senere og prøve å finne noe.... Holder på med masse planlegging og sånt.. Kanskje senere...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...