Gå til innhold

Den store Warrior tråden..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sucker warrior for tiden eller? Skulle sjekke topplista på arena ladderen etter pvp spec men er jo faen ingen warriors der :S Og de få som er er faen meg fury :S Hva skjer med wow a

 

Warriors er ikke lenger OP som de var i TBC, så få herjer i pvp. Men de som er bra gjør det bra. Synd Paladins og Death Knights er OP nå så de bra der er best. Arms Warriors skal ha fått en buff hvis jeg ikke tar helt feil, så kanskje Arms Warriors kommer lenger opp med den kommende tiden. Vi får se.

Lenke til kommentar

Tror det spiller liten rolle om du velger arms eller fury for og lvle med nå etter patchen. Jeg ville spillt med den speccen som jeg føler meg mest komfortabel med, om det måtte være arms / fury / prot. Speccet fra fury til arms etter patchen og eneste jeg synest er forskjell er at dmgen er blitt jevnet ut melloms arms og fury. Får jo 100% crit på MS / Slam når du charger med Juggernaut talentet og Overpower har jo en rimelig høy crit chanse med talent og gylph, noe som du får mulighet til og bruke nesten konstant. Hvis du har grunker nokk til dual spec ville jeg kansje gått for arms eller fury og prot som 2nd spec. Utrolig kjekt og ha prot både for og kunne tanke instance og soloe nesten alle gruppequest. Gjorde nesten alle gruppe q i Nagrand solo og mange i wotlk som prot uten noe stress.

Lenke til kommentar
Hei! Hvordan er det med warr nå ? Er det så dårlig alle skal ha det til ? Ville dere anbefalt å lvle en warr ? eller ... :p

hei, jeg har akkurat dinga 45 med warriorn min nå. er fullt ut arms talent me juggernaunt talentet å etter lvl 45 blir det bare så inn i helvette rått.. anbefales!!

Lenke til kommentar

ok da har jeg testa arms, å det stinka..

 

sorry..

 

 

Går det ann å fortsatt gjøre grei skade med 2 stk en hånds våpen i fury treet?

 

edit: Og no offense til de som bruker arms treet, det er vel bare jeg som foretrekker fury / ikke får til å bruke arms lenger.

Endret av Xanitra
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...