Gå til innhold

Den store Warrior tråden..


Anbefalte innlegg

stemmer nok det sneglen, 9% on hit blir det.

 

Men har hørt mykje positivt om 53/8/0 i raidsammenheng, med 2 raske 1handers for Deep Wounds stacking.

 

Har testa ut 4 forskjellige speccs til nå, 53/8/0 , 12/49/0, 10/51/0 og 15/38/8.

 

Har dog kun testa dei på HH, Zg, Aq20 og Onyxia til nå, og har vell derfor ikkje det beste sammenligningsgrunnlaget. Men 53/8/0 og 10/51/0 har vore dei morsomaste i raid så langt, men har ikkje fått testa 15/38/8 ut i raid enda. Vil tenke meg att det vil gå litt bedre med tanke på 5% ekstra crit, noko som er viktig med spec der du skal stacke Deep Wounds. Har kun 34,54% i Zerker atm og det bli litt for lite, samt att våpena mine er nok litt for treige til dette speccet. Her er det 2 raske 1handers som teller, og det har eg ikkje for hånda for øyeblikket.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det jeg lurer på er om disse 9 prosentene gjelder for special abilities også? Sånn som det er nå har jeg ca 30% crit chance, og det er 30% sjanse for hvert crit for å aktivere Sudden Death. Det vil si at jeg har 0.3 x 0.3 = 0.09 = 9% sjanse for å procce Sudden Death for hvert hit (inkludert hits fra MS, Whirlwind, etc). Om den nye versjonen av Sudden Death bare proccer på normale hits er det garantert en solid nerf på damageoutputen.

Endret av TimmyTheRapboy
Lenke til kommentar

Kan noen linke til den 53/8/0 builden? slik at jeg får satt poengene mine på rett sted:)

 

Jeg har ikke spilt wow på flere mnd (siden WAR kom ut), men jeg la merke til 2 kule ting da jeg respeccet min dps kriger i går. En ability med en heftig whirlwind som var sinnsykt rå å se på..denne er sikkert konge i pve med masse mobs på seg, men også i pvp med masse spillere på seg..masse skade før folk får summet seg og kommet seg unna.

 

Også den abilityen med at man pluttselig kan execute uten at fienden er under % :)

 

Samt at jeg endelig fikk bort hestehalen min til fordel for spikes:) Som egentlig passer mye bedre på en dps kriger....nå ser jeg ut som en vill kelter:)

Lenke til kommentar
Jeg har ikke spilt wow på flere mnd (siden WAR kom ut)

[..]

Samme her.. logga meg på WoW i forigårs for første gang på lenge (dæææven for en patch!). Var morro det, men jeg saver jo et par ting fra black orcen min - HP regen og muligheter til å bare slå folk (bah rage) :) Men Titans Grip på en gnom ser win ut uansett. Men tror nok arms har betraktelig høyere dps om man ikke har masse +hit, merker jeg bommer mye.

Lenke til kommentar

Jeg må vel si at jeg er arms fan mye pga lokken med å ha et stort 2H sverd:) Å ha 2 2H sverd blir for meg litt for mye av det gode og ser på en måte litt rart ut....

 

Så uansett hvordan ting blir så kjører jeg nok arms med en enkelt 2Hander:)

 

masse rare ting som er nye i wow nå...så blandt annet at jeg har fått en ability som gjør at jeg kan bryte root osv med CD på 2 min...Er dette noe alle raser og klasser har fått?

Lenke til kommentar

Jeg tror det er noen som misforstår hvordan deep wounds fungerer nå her.. Den fungerer faktisk akkurat slik som ignite gjør. Om du critter igjen før den forrige deep wounds har gått ut, løper den nye parallelt med den gamle deep wounden, og skaden blir lagt sammen. Når den gamle så er ferdig, har du kun den nye igjen.

 

altså:

 

*crit*---150----150-----150-----150----150---150

.............. *crit*300-----300-----300----300---300---150

Endret av likferd
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...